applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Smještaj u Ulcinj, Apartman Lungo Ulcinj, Crna Gora Smještaj, www.boboraz.com, Ulcinj Apartman, Apartman Ulcinj  
Ulcinj, Ulcinj, Ulcinj, Ulcinj, Ulcinj, Ulcinj, Ulcinj, Ulcinj,


Statistika:

Apartman Lungo Ulcinj, Crna Gora

Pinjesh, Rruga Kosoves, 85360 Ulcinj, Crna GoraApartman

tel:

Ako biste se željeli udaljiti od gradske vreve i buke ili jednostavno želite uživati ​​u idiličnom prirodnom okruženju, ne tražite dalje jer ste to pronašli. Apartmani Lungo Mare Ulcinj, namješteni u klasičnom mediteranskom stilu ovog dijela Jadranskog mora, nude nezaboravan odmor za porodicu i parove po atraktivnim cijenama.

Smješteni na 1,2 km od Starog grada i samo nekoliko minuta hoda od šljunčane plaže, apartmani Lungo Mare pozivaju vas da otkrijete ljepotu mediteranskih krajolika, jer je ovaj smještaj u Ulcinju smješten u prekrasnom botaničkom parku s opojnim mirisom obližnjih borovih stabala. Ulcinj je poznat po širokim plažama koje svake godine privlače tisuće posjetitelja. Najpopularnija pješčana plaža u Ulcinju, poznata kao Mala plaža, udaljena je 15 minuta hoda od apartmana Lungo Mare.

Svi apartmani u ovom smještaju u Ulcinju su novouređeni. Većina apartmana ima pogled na Jadransko more i nude elegantno uređena privatna kupatila s kamenim podovima, prostrane spavaće sobe opremljene satelitskom TV, tako da se gosti osjećaju ugodno i udobno tokom boravka u njima. Svaki apartman Lungo Mare Ulcinj ima vlastiti balkon. I naravno, čajna kuhinja s perilicom posuđa, hladnjakom i električnim štednjakom također je dostupna u svakom Studio apartmanu ovog smještaja u Ulcinju, Crna Gora.

Ostali sadržaji ovog smještaja u Ulcinju uključuju prostrani vanjski prostor za roštilj, dječje igralište, sef i peglanje i pranje rublja. U svakom apartmanu Lungo Ulcinj dostupna je brza internetska veza bez dodatnih troškova. Sastavni dio ovih apartmana u Ulcinju je i trgovina namirnicama. Ostale pogodnosti ovog smještaja u Ulcinju uključuju sunčanu terasu, iznajmljivanje bicikla i besplatno parkiralište na licu mjesta. Također možete osigurati sigurnost automobila u jednoj od naših garaža.

U blizini apartmana Lungo Mare Ulcinj nalaze se lokalna tržnica, auto servis kao i obilje trgovina, kafića i restorana. Recepcija radi 24 sata dnevno u apartmanima Lungo Mare Ulcinj. Usluge prijevoza od zračne luke i privatni gradski vodiči mogu se organizirati u ovom smještaju na zahtjev. Najbliža zračna luka je Međunarodni Aerodrom Podgorica, udaljen 49 km od apartmana Lungo Mare Ulcinj, Crna Gora. Prijava u ovom smještaju u Ulcinju je od 13:00 - 22:00, a odjava se završava u 10:00 sati.

Crna Gora, Ulcinj, Apartman Lungo

Ovaj smještaj u Ulcinj, Crna Gora je otvoren tokom čitave godine.

Valuta: € Izaberite

Cijene u Lungo Mare Apartments Ulcinj, Crna Gora navedene dole su informativne i po osobi.

Cijene: Lungo Apartman Ulcinj, Crna Gora

Jedna Osoba: 15 €

Siječanj

9 €

Veljača

8

Ožujak

9

Travanj

10

Svibanj

11

Lipanj

13 €

Srpanj

15

Kolovoz

15

Rumeni

12

Listopad

10

Studeni

8

Prosinac

9 €

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj veb stranici poput ove ( Apartman Lungo Ulcinj, Crna Gora ) :

Pogledajte jedan demo diašou za građenje BESPLATNO veb stranice za izdavanje smještaja na internet portalu: WWW.BOBORAZ.COM
Besplatno napravite veb stranicu i ostvarite besplatan povratni link: GRADITELJ BESPLATNIH VEB STRANICA ZA IZNAJMLJIVANJE SMJEŠTAJA KOD www.boboraz.com

Ulcinj,


Ulcinj, Crna Gora, Lungo Apartman

Vrsta Smještaja: Apartman

Naziv Smještaja: Lungo

Grad: Ulcinj

Država: Crna Gora Crna

Broj Soba u Apartman Lungo Ulcinj, Crna Gora: 5

Kućni Ljubimci: Ne Dopušteni

Info o Ishrani: Kuhinja na Raspolaganju
Pun Pansion: Samoishrana

Gost Boravišne Takse: Ne

SMJEŠTAJ U ULCINJ, CRNA GORA

Apartman
Apartman Casa Pineta Ulcinj, Crna Gora Apartman
Apartman
Vila Nina Ulcinj, Crna Gora Apartman
Apartman
Apartman Sun Ulcinj, Crna Gora Apartman
Apartman
Apartman Casa Pineta Ulcinj, Crna Gora Apartman
Apartman
Vila Nina Ulcinj, Crna Gora Apartman
Apartman
Apartman Sun Ulcinj, Crna Gora Apartman
Apartman
Apartman Casa Pineta Ulcinj, Crna Gora Apartman
Apartman
Vila Nina Ulcinj, Crna Gora Apartman
Apartman
Apartman Sun Ulcinj, Crna Gora Apartman
Apartman
Apartman Casa Pineta Ulcinj, Crna Gora Apartman
Apartman
Vila Nina Ulcinj, Crna Gora Apartman
Rezervacija ovog smještaja u Ulcinj, Crna Gora nije dostupna na ovoj veb stranici jer njen vlasnik nije odabrao ovu opciju. Ali postoji promocija vebsaita Apartman Lungo Ulcinj uključujući i kontaktiranje smještaja E-poštom ili telefonom. Posjetite ovaj vebsait za dodatne informacije o cijenama i rezerviranju smještaja, o kontakt podacima i specijalnim ponudama:

Nakon što ste BESPLATNO napravili ovu veb stranicu na ovom internet portalu, njezino oglašavanje započet će odmah na gotovo svim stranicama ovog portala, a također se može pretraživati koristeći Boboraz veb obrazac (interni pretraživač). Ako imate vlastitu veb lokaciju i povezali ste je s ovom internet stranicom za iznajmljivanje smještaja, dobit ćete i besplatnu povratnu vezu ('backlink') koja će omogućiti brže indeksiranje vaše veb stranice, kao i povećati organski promet, pomoći u izgradnji robne marke, poboljšanju autoriteta domene. Sve to zajedno, kao rezultat sinergijskog zajedničkog djelovanja ovih ključnih činilaca, dovodi do višeg ranga i rejtinga na tražilicama. Dostupna je i Veb Analitika: Broj Posjetilaca i Pregled Statistike. Posjetite Veb Stranicu:

Statistika: Vidi Posjećene StraniceKontaktirajte smještaj Apartman Lungo Ulcinj, Crna Gora telefonom:

+382 69 54 45 43

Kontaktirajte smještaj elektronskom poštom:

Vaša E_Pošta:

Pol

Ime:

Prezime:

Telefon:

Država:

Koliko Dana:

Tekst E_Pošte:

Apartman

Zaštitni Kod:

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj veb stranici poput ove na internet portalu:

www.boboraz.com

Pogledajte prototip jedne završene web stranice: JURTA JURTA FREEDOM, ZZ-NEPOZNATO

Ako želite dijeliti ovu veb stranicu, tada koristite ikone društvenih medija prikazane ispod ovog teksta:

            Share      Share