applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Smještaj u Zlatibor, Apartman Blue House Zlatibor, Srbija Smještaj, www.boboraz.com, Zlatibor Apartman, Apartman Zlatibor  
Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor,


Statistika:

Apartman Blue House Zlatibor, Srbija

Jovanke Jeftanovic 56, 31315 Zlatibor, SrbijaApartman

tel:

U najljepšem dijelu Zlatibora, u središnjoj turističkoj zoni, ali dovoljno daleko od gužve gradske jezgre, na 989 metara nadmorske visine, smješteni su apartmani Plava kuća. Zlatiborsko jezero udaljeno je 900 metara od apartmana Blue House Zlatibor. Lokalni autobus s linijama do skijališta Tornik zaustavlja se na 550 metara od apartmana Blue House Zlatibor. Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 150 metara, a dva restorana koji poslužuju domaća i internacionalna jela nalaze se na nekoliko koraka od apartmana Plava kuća Zlatibor.

Ovaj obiteljski smještaj na Zlatiboru već se deset godina bavi turizmom, a svake se godine ulaže u proširenje apartmana Plava kuća Zlatibor kao i druge pogodnosti koje bi trebali poboljšati izvana za dobro svojih cijenjenih gostiju. Ako se odlučite provesti zimski odmor u Blue House Apartments Zlatibor, budite sigurni da vas čeka topao i udoban smještaj na Zlatiboru, jer apartmani Blue House imaju centralno grijanje, koje u hladnim zimskim vremenima radi non-stop.

Ovaj smeštaj na Zlatiboru u Srbiji nudi dva apartmana i dva studio apartmana. Apartmani Blue House Zlatibor moderno su opremljeni, živih boja, skladnog interijera i uređeni tako da se gosti osjećaju udobno i ugodno tokom boravka u njima. Sastavni dio ovog smještaja na Zlatiboru je ljetna kuća opremljena ljetnom kuhinjom, koju gosti apartmana Blue House mogu bez ograničenja koristiti, kao i roštilj i ražanj.

Tihi i veliki sunčani vrt u zatvorenom dvorištu opremljen je vrtnom garniturom, suncobranima i ljuljačkama, gdje posebno tokom ljetne sezone vaša djeca mogu provoditi svoje vrijeme, dok se njihovi roditelji i stariji posjetitelji mogu opustiti pijući pivo, sok, kavu ili čaj. Za one koji žele uživati ​​u tišini i spokoju zadivljujućih zlatiborskih krajolika, šetaličke staze širokim zelenim površinama izvrsna su opcija za opuštanje i odmor.

Besplatno, zaštićeno parkiralište na licu mjesta dostupno je i u apartmanima Blue House Zlatibor. Bežični pristup internetu dostupan je u svim apartmanima Plave kuće Zlatibor kao i u dvorištu oko kuće i besplatan je. Prijava u apartmane Blue House Zlatibor u Srbiji je od 13:00 - 00:00, a odjava od 07:00 - 11:00.

Srbija, Zlatibor, Apartman Blue House

Ovaj smještaj u Zlatibor, Srbija je otvoren tokom čitave godine.

Valuta: € Izaberite

Dole navedene cijene su informativnog karaktera i namijenjene su boravku jedne osobe u apartmanima Blue House Zlatibor, Srbija.

Cijene: Blue House Apartman Zlatibor, Srbija

Jedna Osoba: € 10

Siječanj

12

Veljača

11

Ožujak

10

Travanj

7

Svibanj

8

Lipanj

9

Srpanj

€ 10

Kolovoz

€ 10

Rumeni

9

Listopad

8

Studeni

7

Prosinac

9

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj veb stranici poput ove ( Apartman Blue House Zlatibor, Srbija ) :

Pogledajte jedan demo diašou za građenje BESPLATNO veb stranice za izdavanje smještaja na internet portalu: WWW.BOBORAZ.COM
Besplatno napravite veb stranicu i ostvarite besplatan povratni link: GRADITELJ BESPLATNIH VEB STRANICA ZA IZNAJMLJIVANJE SMJEŠTAJA KOD www.boboraz.com

Zlatibor,


Zlatibor, Srbija, Blue House Apartman

Pogledajte Lokaciju ovog Smještaja u Zlatibor, Srbija na Google Mapi

Vrsta Smještaja: Apartman

Naziv Smještaja: Blue House

Grad: Zlatibor

Država: Srbija Srbija

Broj Soba u Apartman Blue House Zlatibor, Srbija: 1

Kućni Ljubimci: Dozvoljeni. Nadoplata? Pitajte.

Info o Ishrani: Kuhinjica samo u Apartmanima
Pun Pansion: Samoishrana

Gost Boravišne Takse: Ne

SMJEŠTAJ U ZLATIBOR, SRBIJA

Apartman
Vila Bozovic Zlatibor, Srbija Apartman
Apartman
Seosko Domaćinstvo Kod Kujica Zlatibor, Srbija Apartman
Apartman
Apartman Apartman Ab Zlatibor, Srbija Apartman
Apartman
Vila Sanja Zlatibor, Srbija Apartman
Apartman
Apartman Vladislava Zlatibor, Srbija Apartman
Apartman
Vila Bozovic Zlatibor, Srbija Apartman
Apartman
Seosko Domaćinstvo Kod Kujica Zlatibor, Srbija Apartman
Apartman
Apartman Apartman Ab Zlatibor, Srbija Apartman
Apartman
Vila Sanja Zlatibor, Srbija Apartman
Apartman
Apartman Vladislava Zlatibor, Srbija Apartman
Apartman
Vila Bozovic Zlatibor, Srbija Apartman
Rezervacija ovog smještaja u Zlatibor, Srbija nije dostupna na ovoj veb stranici jer njen vlasnik nije odabrao ovu opciju. Kontaktirajte smještaj Apartman Blue House Zlatibor telefonom.

http://www.boboraz.com/login/index.php

Nakon što ste BESPLATNO napravili ovu veb stranicu na ovom internet portalu, njezino oglašavanje započet će odmah na gotovo svim stranicama ovog portala, a također se može pretraživati koristeći Boboraz veb obrazac (interni pretraživač). Ako imate vlastitu veb lokaciju i povezali ste je s ovom internet stranicom za iznajmljivanje smještaja, dobit ćete i besplatnu povratnu vezu ('backlink') koja će omogućiti brže indeksiranje vaše veb stranice, kao i povećati organski promet, pomoći u izgradnji robne marke, poboljšanju autoriteta domene. Sve to zajedno, kao rezultat sinergijskog zajedničkog djelovanja ovih ključnih činilaca, dovodi do višeg ranga i rejtinga na tražilicama. Dostupna je i Veb Analitika: Broj Posjetilaca i Pregled Statistike. Posjetite Veb Stranicu:

Statistika: Vidi Posjećene StraniceKontaktirajte smještaj Apartman Blue House Zlatibor, Srbija telefonom:

+381 63 77 12 672

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj veb stranici poput ove na internet portalu:

www.boboraz.com

Pogledajte prototip jedne završene web stranice: JURTA JURTA FREEDOM, ZZ-NEPOZNATO

Ako želite dijeliti ovu veb stranicu, tada koristite ikone društvenih medija prikazane ispod ovog teksta:

            Share      Share