applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Accommodatie in Zlatibor, Appartementen Blue House Zlatibor, Servië Accommodatie, www.boboraz.com, Zlatibor Appartementen, Appartementen Zlatibor 
Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor,


Web-Statistieken:

Appartementen Blue House Zlatibor, Servië

Jovanke Jeftanovic 56, 31315 Zlatibor, ServiëAppartementen

tel:

In het mooiste deel van Zlatibor, in het centrale toeristengebied, maar ver genoeg weg van de drukte van het stadscentrum, op 989 meter boven de zeespiegel, ligt Apartments Blue House. Het Zlatibor-meer ligt op 800 meter van Apartments Blue House Zlatibor. De lokale bus met lijnen naar het skigebied Tornik stopt op 500 meter van Blue House Apartments Zlatibor. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 150 meter afstand en op een steenworp afstand van Blue House Apartments Zlatibor vindt u 2 restaurants die lokale en internationale gerechten serveren.

Deze door een familie gerunde accommodatie in Zlatibor is al tien jaar actief in het toerisme en wordt elk jaar geïnvesteerd in de uitbreiding van de Blue House Apartments Zlatibor, evenals in andere voorzieningen om het uiterlijk te verbeteren voor het welzijn van hun gewaardeerde gasten. Als u besluit om een ​​wintervakantie door te brengen in het Blue House Apartments Zlatibor, zorg er dan voor dat er een warme en comfortabele accommodatie in Zlatibor op u wacht, want Blue House Apartments heeft centrale verwarming, die tijdens periodes van koud weer non-stop werkt.

Deze accommodatie in Zlatibor Servië biedt twee appartementen en twee studio's. Appartementen Blue House Zlatibor zijn modieus uitgerust, met levendige kleuren, een harmonieus interieur en ingericht zodat gasten zich gezellig en comfortabel voelen tijdens hun verblijf. Een integraal onderdeel van deze accommodatie in Zlatibor is het zomerhuis uitgerust met een zomerkeuken, die zonder beperkingen gebruikt kan worden door de gasten van Blue House Apartments, evenals de barbecue en het spit dat bereid kan worden.

Een rustige en grote zonnige tuin in een afgesloten binnenplaats is uitgerust met tuinmeubilair, parasols en schommels, waar vooral tijdens het zomerseizoen uw kinderen hun tijd kunnen doorbrengen, terwijl hun ouders en oudere bezoekers kunnen ontspannen door bier, sap, koffie te drinken of thee. Voor anderen die willen genieten van de rust en stilte van het prachtige platteland van Zlatibor, zijn wandelpaden door brede groene gebieden een geweldige optie voor ontspanning en rust.

Gratis, beveiligde, eigen parkeergelegenheid is ook beschikbaar bij Apartments Blue House Zlatibor. Wi-Fi internet is beschikbaar in alle appartementen van de accommodatie Blue House Zlatibor en op de binnenplaats rond het huis en is gratis. Inchecken bij Blue House Apartments Zlatibor, Servië, is van 13:00 - 00:00 uur en uitchecken is van 07:00 - 11:00 uur.

Servië, Zlatibor, Appartementen Blue House

Deze accommodatie in Zlatibor, Servië is geopend gedurende het hele jaar.

Valuta: € Kies

De onderstaande prijzen zijn informatief en bedoeld voor het verblijf van één persoon in de appartementen Blue House Zlatibor, Servië.

Prijzen: Blue House Appartementen Zlatibor, Servië

Een Persoon: € 10

Januari

12

Februari

11

Maart

10

April

7

Mei

8

Juni

9

Juli

€ 10

Augustus

€ 10

September

9

Oktober

8

November

7

December

9

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze ( Appartementen Blue House Zlatibor, Servië ) :

Bekijk de demo-slider (in 20 foto's) om een GRATIS webpagina te maken voor het huren van woonruimte op het internetportaal: WWW.BOBORAZ.COM
Gratis een webpagina maken en ontvang een gratis backlink: GRATIS WEBSITEBOUWER VOOR ACCOMMODATIEVERHUUR BIJ www.boboraz.com

Zlatibor,


Zlatibor, Servië, Blue House Appartementen

Zie de Locatie van deze Accommodatie in Zlatibor, Servië op de Google Map

Soort van Renting: Appartementen

Naam van de Accommodatie: Blue House

Stad: Zlatibor

Land: Servië Servië

Aantal Kamers in Appartementen Blue House Zlatibor, Servië: 1

Huisdieren: Toegestaan. Toeslagen? Vragen.

Eten Info: Mini-Keuken alleen in Appartementen
Boarding Info: Zelfdieet

Gast Residence Vergoedingen: Nee

ACCOMMODATIE IN ZLATIBOR, SERVIË

Appartementen
Villa Bozovic Zlatibor, Servië Appartementen
Appartementen
Appartementen Vladislava Zlatibor, Servië Appartementen
Appartementen
Appartementen Apartman Ab Zlatibor, Servië Appartementen
Appartementen
Boerenwoning Kod Kujica Zlatibor, Servië Appartementen
Appartementen
Villa Sanja Zlatibor, Servië Appartementen
Appartementen
Villa Bozovic Zlatibor, Servië Appartementen
Appartementen
Appartementen Vladislava Zlatibor, Servië Appartementen
Appartementen
Appartementen Apartman Ab Zlatibor, Servië Appartementen
Appartementen
Boerenwoning Kod Kujica Zlatibor, Servië Appartementen
Appartementen
Villa Sanja Zlatibor, Servië Appartementen
Appartementen
Villa Bozovic Zlatibor, Servië Appartementen
Het boeken van deze accommodatie in Zlatibor, Servië is niet beschikbaar op deze webpagina omdat de eigenaar deze optie niet heeft geselecteerd. Neem contact op met de accommodatie Appartementen Blue House Zlatibor per telefoon.

http://www.boboraz.com/login/index.php

Zodra u deze webpagina GRATIS op dit internetportaal heeft aangemaakt, zal er onmiddellijk op bijna alle pagina's van dit portaal worden geadverteerd en kunnen ook worden doorzocht met behulp van het Boboraz-webformulier (interne zoekmachine). Als u uw eigen website heeft en deze hebt gekoppeld aan deze webpagina voor accommodatieverhuur, ontvangt u ook een gratis backlink waarmee u uw webpagina sneller kunt indexeren, organisch verkeer kunt genereren, een merk kunt opbouwen en de domeinautoriteit kunt verbeteren. Dit alles samen leidt als gevolg van de synergetische gezamenlijke actie van deze sleutelfactoren tot een hogere ranking in zoekmachines. Het is beschikbaar Web-Analytics: Aantal Bezoeken en Samenvatting van Statistiek. Bezoek Web Pagina:

Web-Statistieken: Zie Bezochte Pagina'sNeem contact op met de accommodatie Appartementen Blue House Zlatibor, Servië per telefoon:

+381 63 77 12 672

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze op het internetportaal:

www.boboraz.com

Zie prototype van een voltooide website: YURTA JURTA FREEDOM, ZZ-ONBEKEND

Als u deze webpagina wilt delen gebruikt u de pictogrammen voor sociale media die onder deze tekst worden weergegeven:

            Share      Share