applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Смештај у Zlatibor, Апартмани Blue House Zlatibor, Србија Смештај, www.boboraz.com, Zlatibor Апартмани, Апартмани Zlatibor  
Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor, Zlatibor,


Статистика:

Апартмани Blue House Zlatibor, Србија

Jovanke Jeftanovic 56, 31315 Zlatibor, СрбијаАпартмани

tel:

У најлепшем делу Златибора, у централној туристичкој зони, али довољно далеко од гужве градске језгре, на 989 метара надморске висине, смештени су апартмани Плава кућа. Златиборско језеро удаљено је 900 метара од апартмана Blue House Zlatibor. Локални аутобус с линијама до скијалишта Торник зауставља се на 550 метара од апартмана Blue House Zlatibor. Најближа трговина прехрамбених производа удаљена је 150 метара, а два ресторана који послужују домаћа и интернационална јела налазе се на неколико корака од апартмана Плава кућа Златибор.

Овај породични смештај на Златибору већ се десет година бави туризмом, а сваке се године улаже у проширење апартмана Плава кућа Златибор као и друге погодности које би требали побољшати извана за добро својих цењених гостију. Ако се одлучите провести зимски одмор у Blue House Apartments Zlatibor, будите сигурни да вас чека топао и удобан смештај на Златибору, јер апартмани Blue House имају централно грејање, које у хладним зимским временима ради нон-стоп.

Овај смештај на Златибору у Србији нуди два апартмана и два студио апартмана. Апартмани Blue House Zlatibor модерно су опремљени, живих боја, складног интеријера и уређени тако да се гости осећају удобно и угодно током боравка у њима. Саставни део овог смештаја на Златибору је летна кућа опремљена летном кухињом, коју гости апартмана Blue House могу без ограничења користити, као и роштиљ и ражањ.

Тихи и велики сунчани врт у затвореном дворишту опремљен је вртном гарнитуром, сунцобранима и љуљашкама, где посебно за време летне сезоне ваша деца могу проводити своје време, док се њихови родитељи и старији посетиоци могу опустити пијући пиво, сок, каву или чај. За оне који желе уживати ​​у тишини и спокоју задивљујућих златиборских крајолика, шетачке стазе широким зеленим површинама изврсна су опција за опуштање и одмор.

Бесплатно, заштићено паркиралиште на лицу места доступно је и у апартманима Blue House Zlatibor. Бежични приступ интернету доступан је у свим апартманима Плаве куће Златибор као и у дворишту око куће и бесплатан је. Пријава у апартмане Blue House Zlatibor у Србији је од 13:00 - 00:00, а одјава од 07:00 - 11:00.

Србија, Zlatibor, Апартмани Blue House

Овај смештај у Zlatibor, Србија је отворен током целе године.

Валута: € Изаберите

Доле наведене цене су информативног карактера и намењене су боравку једне особе у апартманима Blue House Zlatibor, Србија.

Цене: Blue House Апартмани Zlatibor, Србија

Једна Особа: € 10

Jaнуaр

12

Фeбруaр

11

Maрт

10

Aприл

7

Maј

8

Jуни

9

Jули

€ 10

Aвгуст

€ 10

Ceптeмбaр

9

Okтoбaр

8

Нoвeмбaр

7

Дeцeмбaр

9

Имате ли смештај за изнајмљивање? Онда, унапредите туризам у вашем граду понудом и представљањем Вашег смештаја на једној веб страници попут ове ( Апартмани Blue House Zlatibor, Србија ) :

Погледајте један демо диашоу за прављење БЕСПЛАТНО интернет странице за издавање смештаја на интернет порталу: WWW.BOBORAZ.COM
бесплатно направите веб страницу и остварите бесплатан повратни линк: ГРАДИТЕЉ БЕСПЛАТНИХ ВЕБ СТРАНИЦА ЗА ИЗНАЈМЉИВАЊЕ СМЕШТАЈА КОД www.boboraz.com

Zlatibor,


Zlatibor, Србија, Blue House Апартмани

Погледајте локацију овог Cмештаја у Zlatibor, Србија на Google Карти

Врста Смештаја: Апартмани

Назив Смештаја: Blue House

Град: Zlatibor

Држaвa: Србија Србија

Број Соба у Апартмани Blue House Zlatibor, Србија: 1

Кућни Љубимци: Дозвољени. Надоплата? Питајте.

Инфо о Исхрани: Кухињица само у Апартманима
Пун Пансион: Самоисхрана

Гост Боравишне Таксе: Не

СМЕШТАЈ У ZLATIBOR, СРБИЈА

Апартмани
Сеоско Газдинство Kod Kujica Zlatibor, Србија Апартмани
Апартмани
Вила Sanja Zlatibor, Србија Апартмани
Апартмани
Апартмани Apartman Ab Zlatibor, Србија Апартмани
Апартмани
Апартмани Vladislava Zlatibor, Србија Апартмани
Апартмани
Вила Bozovic Zlatibor, Србија Апартмани
Апартмани
Сеоско Газдинство Kod Kujica Zlatibor, Србија Апартмани
Апартмани
Вила Sanja Zlatibor, Србија Апартмани
Апартмани
Апартмани Apartman Ab Zlatibor, Србија Апартмани
Апартмани
Апартмани Vladislava Zlatibor, Србија Апартмани
Апартмани
Вила Bozovic Zlatibor, Србија Апартмани
Апартмани
Сеоско Газдинство Kod Kujica Zlatibor, Србија Апартмани
Резервација овог смештаја у Zlatibor, Србија није доступна на овој веб страници јер њен власник није одабрао ову опцију. Контактирајте смештај Апартмани Blue House Zlatibor телефоном.

http://www.boboraz.com/login/index.php

Након што сте БЕСПЛАТНО направили ову веб страницу на овом интернет порталу, њезино оглашавање започет ће одмах на готово свим страницама овог портала, а такођер се може претраживати користећи Бобораз веб образац (интерни претраживач). Ако имате властиту веб локацију и повезали сте је с овом интернет страницом за изнајмљивање смештаја, добит ћете и бесплатну повратну везу ('backlink') која ће омогућити брже индексирање ваше веб странице, као и повећати органски промет, помоћи у изградњи робне марке, побољшању ауторитета домене. Све то заједно, као резултат синергијског заједничког деловања ових кључних чинилаца, доводи до вишег ранга и рејтинга на претраживачима. Доступна је и Веб Аналитика: Број Посетилаца и Преглед Статистике. Посетите Веб Страницу:

Статистика: Види Пoсeћeнe СтрaницeКонтактирајте смештај Апартмани Blue House Zlatibor, Србија телефоном:

+381 63 77 12 672

Имате ли смештај за изнајмљивање? Онда, унапредите туризам у вашем граду понудом и представљањем Вашег смештаја на једној веб страници попут ове на интернет порталу:

www.boboraz.com

Погледајте прототип једнога завршенога вебсаита: ЈУРТА JURTA FREEDOM, ШШ-НЕПОЗНАТО

Ако желите делити ову веб страницу онда користите иконе друштвених медија приказане испод овог текста:

            Share      Share