Смештај у London: Гостионица Charlotte London, Велика Британија | www.boboraz.com
uk:Гостионица-Charlotte dk:Гостионица-Charlotte nl:Гостионица-Charlotte ru:Гостионица-Charlotte de:Гостионица-Charlotte hr:Гостионица-Charlotte rs:Гостионица-Charlotte ba:Гостионица-Charlotte


Гостионица Charlotte London, Велика Британија

195-197 Sumatra Road London, NW6 1PF London, Велика БританијаСтатистика:Charlotte_Гостионица_London_Велика_Британија

Овај смештај у London, Велика Британија је отворен током целе године.

tel:

Било да путујете због посла или задовољства, гостионица Charlotte са својим традиционалним енглеским карактером и идеалном локацијом нуди низ угодних и удобних соба по привлачних ценама. Овај смештај у Лондону је традиционална кућа за госте смештена у лепом, мирном стамбеном делу Hampstead-а с изравним везама са свим ародромима и међународним железничким колодвором Saint Pancras. Постоје и бројне локалне аутобуске линије укључујући 139 (до Ватерлооа), 189 (до Оxфордског циркуса), 328 (до Челзија) и Ц11 (до Арчвеја). За ноћну вожњу, линије 139 и 189 пружају транспортне услуге 24 сата седмично.

West Hampstead је једно од најпопуларнијих и најимућнијих предграђа северног Лондона, а одликује га пригодна викторијанска архитектура, живахно локално језгро на Вест Енд aveniji брзе везе с градом. Смештен у овом типичном лондонском комшилуку, Guest House Charlotte Лондон вибрира од локалних трговина, кафића, таверни и ресторана, само неколико минута хода од овог смештаја у Лондону. У близини пансиона Charlotte Лондон налази се музеј Freud који приказује оригинални намештај у некадашњој кући Сигмунда Фројда, укључујући и познати кауч овог психоаналитичара.

Овај смештај у Лондону састоји се од 5 зграда на два спрата, а све унутар 30-160 метара од главне куће у којој се послужује доручак. Из тог разлога, као и без лифта, Guest House Charlotte Лондон можда није погодан смештај за госте с смањеном покретљивошћу. Овај смештај у Лондону нуди широк избор чистих, угодних и модерно уређених соба; укупно 44 спаваће собе. Смештај у Guest House Charlotte Лондон креће се од стандардних једнокреветних соба до породичних соба с приватним купатилом у које се може сместити до 4 особе, уз врло конкурентне цене смештаја у Лондону с ноћењем и доручком.

Стандардне собе у Charlotte Guest House Лондон имају заједничке купаонице (ВЦ и туш), а обично се деле с 2-3 собе. Собе више категорије имају властито купатило. Све собе у овом смештају у Лондону садрже ТВ, апарат за припрему чаја и кафе те бесплатни ВиФи. Пешкири и постељина такођер су на располагању у Charlotte Guest House Лондон. Дневно вођење и чишћење овог смештаја у Лондону укључено је у цену собе. УК адаптер утичница, сушилица за косу, пегла и даска за пеглање доступни су на захтев на рецепцији Guest House Charlotte Лондон.

Рецепција у гостионици Charlotte Лондон је отворена свакодневно између 8 и 22 сата. Време пријаве у Charlotte Guest House Лондон је од 14:00. Ово омогућава особама одржавања овог смештаја у Лондону да очисте просторије и поново их попуне након кориштења од стране претходних корисника. За рану пријаву контактирајте унапред овај смештај у Лондону. За касну пријаву, захваљујући ноћном портиру, можете се пријавити у било које доба. Само притисните звоно на главним улазним вратима. Одјава у гостионици Charlotte Лондон је до 11 сати на дан одласка. Пртљаг се може похранити на рецепцији овог смештаја у Лондону у случају касног одласка.

У овом смештају у Лондону нема паркиралишта. Имајте на уму да на лондонским улицама ограничења паркирања обично важе између 8.30 и 18.30 од понедељка до суботе. Увек проверите знакове за тачне детаље о ограничењима паркирања у свакој улици. На већини лондонских цеста постоје шеме дозвола и аутомати за паркирање, где требате купити карту и приказати је на наџорној плочи или ветробранском стаклу возила. Пансион Charlotte налази се изван ове ограничене зоне паркирања у Лондону. Карте за паркирање за један или два сата боравка доступне су и на рецепцији.

Деца су добродошла у пансиону Charlotte. У ствари, породичне собе су идеалне за госте с децом. Дечји креветићи и високе столице могу се добити на захтев. Kilburn Grange Park нуди осам хектара зеленила, укључујући и дечје игралиште, три тениска терена и осветлено игралиште с свлачионицама. Вишејезично особље овог смештаја у Лондону нуди високу разину услуге и особне контакте те ће вам помоћи пре и по доласку, као и током боравка како би обогатили своје проведено време у Лондону и осигурали да сваки боравак у Charlotte Gostionici остане сећању.

Велика Британија, London, Гостионица Charlotte

Валута: Велика Британија - uk Валута:Велика

Једнокреветна соба с заједничким купаоницама у Charlotte Guest House Лондон почиње од 30,00 фунти, док једнокреветна соба с властитим купатилом почиње од 47,00 фунти. Јевтиније собе са заједничком купаоницом доступне су само телефоном. Двокреветна соба с заједничким купаоницама у Guest House Charlotte Лондон је од 47,00 £, док двокреветна соба с властитим купатилом креће се од 57,00 £. Трокреветна соба са заједничком купаоницом износи од 63,00 фунти за овај смештај у Лондону, док четверокреветна соба с заједничком купаоницом креће се од 84,00 фунти. Ниже наведене цене су за боравак две особе у двокреветној соби с приватном купатилом у Charlotte Guest House Лондон, Велика Британија.

Цене: Charlotte Гостионица London, Велика Британија

Једна Особа: from £ 30

Jaнуaр

from £ 57

Фeбруaр

from £ 57

Maрт

from £ 57

Aприл

from £ 57

Maј

from £ 57

Jуни

from £ 60

Jули

from £ 60

Aвгуст

from £ 60

Ceптeмбaр

from £ 57

Okтoбaр

from £ 57

Нoвeмбaр

from £ 57

Дeцeмбaр

from £ 57

Имате ли смештај за изнајмљивање? Онда, унапредите туризам у вашем граду понудом и представљањем Вашег смештаја на једној веб страници попут ове ( Гостионица Charlotte London, Велика Британија ) :

Погледајте један демо диашоу за прављење БЕСПЛАТНО интернет странице за издавање смештаја на интернет порталу: WWW.BOBORAZ.COM

бесплатно направите веб страницу и остварите бесплатан повратни линк:

ГРАДИТЕЉ БЕСПЛАТНИХ ВЕБ СТРАНИЦА ЗА ИЗНАЈМЉИВАЊЕ СМЕШТАЈА КОД www.boboraz.com

Charlotte-Guest-House-London.jpg


London, Велика Британија, Charlotte Гостионица

Погледајте локацију овог Cмештаја у London, Велика Британија на Google Карти

Врста Смештаја: Гостионица

Назив Смештаја: Charlotte

Град: London

Држaвa: Велика Британија Велика

Број Соба у Гостионица Charlotte London, Велика Британија: 44

Кућни Љубимци: Не Дозвољени

Инфо о Исхрани: Нема Кухиње
Пун Пансион: Самоисхрана

Гост Боравишне Таксе: Не

СМЕШТАЈ У LONDON, ВЕЛИКА БРИТАНИЈА

collin8.jpg
Хотел Collin House London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Collin-House-London-Велика-Британија
rose1.jpg
Гостионица Rose London, Велика Британија Вебсаит:Гостионица-Rose-London-Велика-Британија
aquarius-hotel-london-uk.jpg
Хотел Aquarius London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Aquarius-London-Велика-Британија
kent2.jpg
Хотел Kent Hall London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Kent-Hall-London-Велика-Британија
acton1.jpg
Хотел Acton Hill London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Acton-Hill-London-Велика-Британија
euro-hotel-wembley-london-2.jpg
Хотел Euro London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Euro-London-Велика-Британија
hartley1.jpg
Хотел Hartley London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Hartley-London-Велика-Британија
cuckooz-apartments-london-uk.jpg
Апартмани Cuckooz London, Велика Британија Вебсаит:Апартмани-Cuckooz-London-Велика-Британија
metro8.jpg
Хотел Metro London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Metro-London-Велика-Британија
noa-rooms-london-UK.jpg
Собе Noa London, Велика Британија Вебсаит:Собе-Noa-London-Велика-Британија
london_uk_colvin_pension.jpg
Пансион Colvin London, Велика Британија Вебсаит:Пансион-Colvin-London-Велика-Британија
bed&breakfast-melrose-house-london-uk.jpg
Преноћиште с Доручком Melrose House London, Велика Британија Вебсаит:Преноћиште-с-Доручком-Melrose-House-London-Велика-Британија
collin8.jpg
Хотел Collin House London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Collin-House-London-Велика-Британија
rose3.jpg
Гостионица Rose London, Велика Британија Вебсаит:Гостионица-Rose-London-Велика-Британија
aquarius-hotel-london.jpg
Хотел Aquarius London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Aquarius-London-Велика-Британија
kent2.jpg
Хотел Kent Hall London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Kent-Hall-London-Велика-Британија
acton1.jpg
Хотел Acton Hill London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Acton-Hill-London-Велика-Британија
euro.jpg
Хотел Euro London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Euro-London-Велика-Британија
hartley1.jpg
Хотел Hartley London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Hartley-London-Велика-Британија
apartments_cuckooz_london_england.jpg
Апартмани Cuckooz London, Велика Британија Вебсаит:Апартмани-Cuckooz-London-Велика-Британија
metro3.jpg
Хотел Metro London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Metro-London-Велика-Британија
Резервација овог смештаја у London, Велика Британија није доступна на овој веб страници јер њен власник није одабрао ову опцију. Али постоји промоција вебсаита Гостионица Charlotte London укључујући и контактирање смештаја Е-поштом или телефоном. Посетите овај вебсаит за додатне информације о ценама и резервисању смештаја, о контакт подацима и специјалним понудама:

Након што сте БЕСПЛАТНО направили ову веб страницу на овом интернет порталу, њезино оглашавање започет ће одмах на готово свим страницама овог портала, а такођер се може претраживати користећи Бобораз веб образац (интерни претраживач). Ако имате властиту веб локацију и повезали сте је с овом интернет страницом за изнајмљивање смештаја, добит ћете и бесплатну повратну везу ('backlink') која ће омогућити брже индексирање ваше веб странице, као и повећати органски промет, помоћи у изградњи робне марке, побољшању ауторитета домене. Све то заједно, као резултат синергијског заједничког деловања ових кључних чинилаца, доводи до вишег ранга и рејтинга на претраживачима. Доступна је и Веб Аналитика: Број Посетилаца и Преглед Статистике. Посетите Веб Страницу:

Статистика: Види Пoсeћeнe Стрaницe

СМЕШТАЈ: WWW.BOBORAZ.COM

stockholm-sweden-harriet-villa.jpg
Вила Harriet Stockholm, Шведска Вебсаит:Вила-Harriet-Stockholm-Шведска
max_apartman_beograd_srbija.jpg
Апартмани Max Beograd, Србија Вебсаит:Апартмани-Max-Beograd-Србија
apartman-cetverac-beograd-srbija.jpg
Апартмани Cetverac Beograd, Србија Вебсаит:Апартмани-Cetverac-Beograd-Србија
villa_nina_ulcinj_montenegro.jpg
Вила Nina Ulcinj, Црна Гора Вебсаит:Вила-Nina-Ulcinj-Црна-Гора
lucic_apartments_zelenika_montenegro.jpg
Апартмани Lucic Zelenika, Црна Гора Вебсаит:Апартмани-Lucic-Zelenika-Црна-Гора
serbia-kragujevac-apartments-lux.jpg
Апартмани Lux Kragujevac, Србија Вебсаит:Апартмани-Lux-Kragujevac-Србија
uskudar-pension-istanbul-turkey.jpg
Пансион Uskudar Istanbul, Турска Вебсаит:Пансион-Uskudar-Istanbul-Турска
stuttgart-germany-rooms-wittek.jpg
Соба у Кући Wittek Stuttgart, Немачка Вебсаит:Соба-у-Кући-Wittek-Stuttgart-Немачка
casa-pineta-apartmani-ulcinj-crna-gora.jpg
Апартмани Casa Pineta Ulcinj, Црна Гора Вебсаит:Апартмани-Casa-Pineta-Ulcinj-Црна-Гора
hotel-resort-pozega-vodice-croatia-3.jpg
Одмаралиште Pozega Vodice, Хрватска Вебсаит:Одмаралиште-Pozega-Vodice-Хрватска
Sanja_Villa_Zlatibor_Serbien.jpg
Вила Sanja Zlatibor, Србија Вебсаит:Вила-Sanja-Zlatibor-Србија
blagojevic_rooms_visegrad.jpg
Соба Blagojevic Visegrad, Босна и Херцеговина Вебсаит:Соба-Blagojevic-Visegrad-Босна-и-Херцеговина
yurta-freedom-jurta-unknown.jpg
Јурта Jurta Freedom, Шш-Непознато Вебсаит:Јурта-Jurta-Freedom-Шш-Непознато
apartments-goce-ohrid-macedonia-9.jpg
Апартмани Goce Ohrid, Северна Македонија Вебсаит:Апартмани-Goce-Ohrid-Северна-Македонија
villa-fairview-saba-dutch-carribian-2.jpg
Вила Fairview Saba, Холандија Вебсаит:Вила-Fairview-Saba-Холандија
rooms_einsle_bregenz.jpg
Собе Einsle Bregenz, Аустрија Вебсаит:Собе-Einsle-Bregenz-Аустрија
alanya_zambak_aparthotel_turkey.jpg
Апартман у Хотелу Zambak Alanya, Турска Вебсаит:Апартман-у-Хотелу-Zambak-Alanya-Турска
boatels-bogdan-khmelnitskyi-kiev-ukraine.jpg
Хотел на Води Bogdan Khmelnitskyi Kiev, Украина Вебсаит:Хотел-на-Води-Bogdan-Khmelnitskyi-Kiev-Украина
bungalows-kaldbakskot-husavik-iceland-1.jpg
Бунгалов Kaldbakskot Husavik, Исланд Вебсаит:Бунгалов-Kaldbakskot-Husavik-Исланд
rome-italy-adagio-vatican-aparthotel.jpg
Апартман у Хотелу Adagio Vatican Rome, Италија Вебсаит:Апартман-у-Хотелу-Adagio-Vatican-Rome-Италија
apartments-lungo-ulcinj-montenegro.jpg
Апартмани Lungo Ulcinj, Црна Гора Вебсаит:Апартмани-Lungo-Ulcinj-Црна-Гора
Villa-Palace-Novi-Sad-5.jpg
Вила Palace Novi Sad, Србија Вебсаит:Вила-Palace-Novi-Sad-Србија
room_mira_batumi.jpg
Соба у Стану Mira Batumi, Грузија Вебсаит:Соба-у-Стану-Mira-Batumi-Грузија
turami-apartments-batumi.jpg
Апартмани Turami Batumi, Грузија Вебсаит:Апартмани-Turami-Batumi-Грузија
apartments_vesna_istocno_sarajevo.jpg
Апартмани Primavera Sarajevo, Босна и Херцеговина Вебсаит:Апартмани-Primavera-Sarajevo-Босна-и-Херцеговина
wohnheim_dom_penzionera_tuzla.jpg
Резиденционални Дом Dom Penzionera Tuzla, Босна и Херцеговина Вебсаит:Резиденционални-Дом-Dom-Penzionera-Tuzla-Босна-и-Херцеговина
avo.jpg
Стан Avo Yerevan, Јерменија Вебсаит:Стан-Avo-Yerevan-Јерменија
gulnara-apartment-batumi-georgia.jpg
Соба у Кући Gulnara Batumli, Грузија Вебсаит:Соба-у-Кући-Gulnara-Batumli-Грузија
villa-panorama-beograd-srrbija.jpg
Вила Panorama Beograd, Србија Вебсаит:Вила-Panorama-Beograd-Србија
apartmani-visnja-banja-koviljaca-srbija.jpg
Апартмани Visnja Banja Koviljaca, Србија Вебсаит:Апартмани-Visnja-Banja-Koviljaca-Србија
lehen-strasse-16-apartments-wolf-vienna.jpg
Апартмани Wolf Vienna, Аустрија Вебсаит:Апартмани-Wolf-Vienna-Аустрија
laisteridge-village_aparthouse_bradford_uk.jpg
Собе и Апартмани Laisteridge Village Bradford, Велика Британија Вебсаит:Собе-и-Апартмани-Laisteridge-Village-Bradford-Велика-Британија
b&b_abracadabra_warsaw_poland.jpg
Преноћиште с Доручком Abracadabra Warsaw, Пољска Вебсаит:Преноћиште-с-Доручком-Abracadabra-Warsaw-Пољска
pistoia-italy-pistoia-inn-b&b.jpg
Преноћиште с Доручком Pistoia Inn Pistoia, Италија Вебсаит:Преноћиште-с-Доручком-Pistoia-Inn-Pistoia-Италија
salzburg_haus_brigitte.jpg
Соба у Кући Brigitte Salzburg, Аустрија Вебсаит:Соба-у-Кући-Brigitte-Salzburg-Аустрија
caslav-rooms-sutomore-montenegro-kitchen.jpg
Соба у Кући Caslav Sutomore, Црна Гора Вебсаит:Соба-у-Кући-Caslav-Sutomore-Црна-Гора
villa-milovanovic-sokobanja-serbia.jpg
Вила Milovanovic Sokobanja, Србија Вебсаит:Вила-Milovanovic-Sokobanja-Србија
barocchetto_romano_bed&breakfast_rome_italy.jpg
Преноћиште с Доручком Barocchetto Romano Rome, Италија Вебсаит:Преноћиште-с-Доручком-Barocchetto-Romano-Rome-Италија
dzevad-rooms-tuzla-bosnia-and-herzegovina.jpg.jpg
Соба Dzevad Tuzla, Босна и Херцеговина Вебсаит:Соба-Dzevad-Tuzla-Босна-и-Херцеговина
Sanko-Lumbarda-Korcula-5.jpg
Апартмани Sanko Lumbarda Korcula, Хрватска Вебсаит:Апартмани-Sanko-Lumbarda-Korcula-Хрватска
pension_kosk_trabzon_turkey.jpg
Пансион Kosk Trabzon, Турска Вебсаит:Пансион-Kosk-Trabzon-Турска
farmstays-barker-stakes-pickering-england.jpg
Смештај на Селу Barker Stakes Pickering, Велика Британија Вебсаит:Смештај-на-Селу-Barker-Stakes-Pickering-Велика-Британија
srebrno-jezero-villa-serbien.jpg
Вила Srebrno Jezero Srebrno Jezero, Србија Вебсаит:Вила-Srebrno-Jezero-Srebrno-Jezero-Србија
srdjan1.jpg
Стан Srdjan Banja Luka, Босна и Херцеговина Вебсаит:Стан-Srdjan-Banja-Luka-Босна-и-Херцеговина
farm-stay-miljevic-sipovo-bosnia-0.jpg
Смештај на Селу Miljevic Sipovo, Босна и Херцеговина Вебсаит:Смештај-на-Селу-Miljevic-Sipovo-Босна-и-Херцеговина
stevic-villa-srebrno-jezero-serbia.jpg
Вила Stevic Srebrno Jezero, Србија Вебсаит:Вила-Stevic-Srebrno-Jezero-Србија
martine-rooms-jarrie-france.jpg
Соба Martine Jarrie, Француска Вебсаит:Соба-Martine-Jarrie-Француска
villa_zrina_zagreb_croatia.jpg
Вила Zrina Zagreb, Хрватска Вебсаит:Вила-Zrina-Zagreb-Хрватска
kopaonik-brzece-villa-ivanovic.jpg
Вила Ivanovic Kopaonik, Србија Вебсаит:Вила-Ivanovic-Kopaonik-Србија
vasic_domacinstvo-na-kraju-svijeta.jpg
Сеоско Газдинство Na Kraju Svijeta Sipovo, Босна и Херцеговина Вебсаит:Сеоско-Газдинство-Na-Kraju-Svijeta-Sipovo-Босна-и-Херцеговина
villa_harriet_stockholm.jpg
Вила Harriet Stockholm, Шведска Вебсаит:Вила-Harriet-Stockholm-ШведскаКонтактирајте смештај:

Контактирајте смештај Гостионица Charlotte London, Велика Британија телефоном:

+44 207 794 64 76

Дугмад друштвених мрежа, приказана испод овог текста, нису за делење ове веб странице или ваших утисака о овом вебсаиту већ за контактирање овог смештаја у London, Велика Британија. Пошто се користи интернетска веза уместо минута вашег телефонског плана, у већини случајева, овакав начин успостављања везе је јефтинији од уобичајених начина, поготово ако зовете преко граница. Да бисте могли користити ове везе као и да кориштење ових канала комуникације уистину буде јефтиније, претпоставља се да имате активан налог као и ове апликације инсталиране на вашем паметном телефону или персоналном рачунару:

whatsApp-call+447466043463_Гостионица-Charlotte-London-Велика-Британија   whatsApp-chat+447466043463_Гостионица-Charlotte-London-Велика-Британија  

Контактирајте смештај електронском поштом:

Ваша Е_Пошта:

Пoл

Имe:

Прeзимe:

Телефон:

Држaвa:

Koликo Дaнa:

Текст Е_Поштe:

Е_Пошта:Charlotte-Гостионица

Заштитни Код:

Имате ли смештај за изнајмљивање? Онда, унапредите туризам у вашем граду понудом и представљањем Вашег смештаја на једној веб страници попут ове на интернет порталу:

www.boboraz.com

Погледајте прототип једнога завршенога вебсаита: ЈУРТА JURTA FREEDOM, ШШ-НЕПОЗНАТО

Ако желите делити ову веб страницу онда користите иконе друштвених медија приказане испод овог текста:

            Share-on-Instangram-this-Page-with-others:London-Велика-Британија-Гостионица-Charlotte      Share-on-LinkedIn-this-Page-with-others:London-Велика-Британија-Гостионица-Charlotte   

Иди на Врх