Смештај у London: Гостионица Charlotte London, Велика Британија | www.boboraz.com
uk:Гостионица-Charlotte dk:Гостионица-Charlotte nl:Гостионица-Charlotte ru:Гостионица-Charlotte de:Гостионица-Charlotte hr:Гостионица-Charlotte rs:Гостионица-Charlotte ba:Гостионица-Charlotte


Гостионица Charlotte London, Велика Британија

195-197 Sumatra Road London, NW6 1PF London, Велика БританијаСтатистика:Charlotte_Гостионица_London_Велика_Британија

Овај смештај у London, Велика Британија је отворен током целе године.

tel:

Било да путујете због посла или задовољства, гостионица Charlotte са својим традиционалним енглеским карактером и идеалном локацијом нуди низ угодних и удобних соба по привлачних ценама. Овај смештај у Лондону је традиционална кућа за госте смештена у лепом, мирном стамбеном делу Hampstead-а с изравним везама са свим ародромима и међународним железничким колодвором Saint Pancras. Постоје и бројне локалне аутобуске линије укључујући 139 (до Ватерлооа), 189 (до Оxфордског циркуса), 328 (до Челзија) и Ц11 (до Арчвеја). За ноћну вожњу, линије 139 и 189 пружају транспортне услуге 24 сата седмично.

West Hampstead је једно од најпопуларнијих и најимућнијих предграђа северног Лондона, а одликује га пригодна викторијанска архитектура, живахно локално језгро на Вест Енд aveniji брзе везе с градом. Смештен у овом типичном лондонском комшилуку, Guest House Charlotte Лондон вибрира од локалних трговина, кафића, таверни и ресторана, само неколико минута хода од овог смештаја у Лондону. У близини пансиона Charlotte Лондон налази се музеј Freud који приказује оригинални намештај у некадашњој кући Сигмунда Фројда, укључујући и познати кауч овог психоаналитичара.

Овај смештај у Лондону састоји се од 5 зграда на два спрата, а све унутар 30-160 метара од главне куће у којој се послужује доручак. Из тог разлога, као и без лифта, Guest House Charlotte Лондон можда није погодан смештај за госте с смањеном покретљивошћу. Овај смештај у Лондону нуди широк избор чистих, угодних и модерно уређених соба; укупно 44 спаваће собе. Смештај у Guest House Charlotte Лондон креће се од стандардних једнокреветних соба до породичних соба с приватним купатилом у које се може сместити до 4 особе, уз врло конкурентне цене смештаја у Лондону с ноћењем и доручком.

Стандардне собе у Charlotte Guest House Лондон имају заједничке купаонице (ВЦ и туш), а обично се деле с 2-3 собе. Собе више категорије имају властито купатило. Све собе у овом смештају у Лондону садрже ТВ, апарат за припрему чаја и кафе те бесплатни ВиФи. Пешкири и постељина такођер су на располагању у Charlotte Guest House Лондон. Дневно вођење и чишћење овог смештаја у Лондону укључено је у цену собе. УК адаптер утичница, сушилица за косу, пегла и даска за пеглање доступни су на захтев на рецепцији Guest House Charlotte Лондон.

Рецепција у гостионици Charlotte Лондон је отворена свакодневно између 8 и 22 сата. Време пријаве у Charlotte Guest House Лондон је од 14:00. Ово омогућава особама одржавања овог смештаја у Лондону да очисте просторије и поново их попуне након кориштења од стране претходних корисника. За рану пријаву контактирајте унапред овај смештај у Лондону. За касну пријаву, захваљујући ноћном портиру, можете се пријавити у било које доба. Само притисните звоно на главним улазним вратима. Одјава у гостионици Charlotte Лондон је до 11 сати на дан одласка. Пртљаг се може похранити на рецепцији овог смештаја у Лондону у случају касног одласка.

У овом смештају у Лондону нема паркиралишта. Имајте на уму да на лондонским улицама ограничења паркирања обично важе између 8.30 и 18.30 од понедељка до суботе. Увек проверите знакове за тачне детаље о ограничењима паркирања у свакој улици. На већини лондонских цеста постоје шеме дозвола и аутомати за паркирање, где требате купити карту и приказати је на наџорној плочи или ветробранском стаклу возила. Пансион Charlotte налази се изван ове ограничене зоне паркирања у Лондону. Карте за паркирање за један или два сата боравка доступне су и на рецепцији.

Деца су добродошла у пансиону Charlotte. У ствари, породичне собе су идеалне за госте с децом. Дечји креветићи и високе столице могу се добити на захтев. Kilburn Grange Park нуди осам хектара зеленила, укључујући и дечје игралиште, три тениска терена и осветлено игралиште с свлачионицама. Вишејезично особље овог смештаја у Лондону нуди високу разину услуге и особне контакте те ће вам помоћи пре и по доласку, као и током боравка како би обогатили своје проведено време у Лондону и осигурали да сваки боравак у Charlotte Gostionici остане сећању.

Велика Британија, London, Гостионица Charlotte

Валута: Велика Британија - uk Валута:Велика

Једнокреветна соба с заједничким купаоницама у Charlotte Guest House Лондон почиње од 30,00 фунти, док једнокреветна соба с властитим купатилом почиње од 47,00 фунти. Јевтиније собе са заједничком купаоницом доступне су само телефоном. Двокреветна соба с заједничким купаоницама у Guest House Charlotte Лондон је од 47,00 £, док двокреветна соба с властитим купатилом креће се од 57,00 £. Трокреветна соба са заједничком купаоницом износи од 63,00 фунти за овај смештај у Лондону, док четверокреветна соба с заједничком купаоницом креће се од 84,00 фунти. Ниже наведене цене су за боравак две особе у двокреветној соби с приватном купатилом у Charlotte Guest House Лондон, Велика Британија.

Цене: Charlotte Гостионица London, Велика Британија

Једна Особа: from £ 30

Jaнуaр

from £ 57

Фeбруaр

from £ 57

Maрт

from £ 57

Aприл

from £ 57

Maј

from £ 57

Jуни

from £ 60

Jули

from £ 60

Aвгуст

from £ 60

Ceптeмбaр

from £ 57

Okтoбaр

from £ 57

Нoвeмбaр

from £ 57

Дeцeмбaр

from £ 57

Имате ли смештај за изнајмљивање? Онда, унапредите туризам у вашем граду понудом и представљањем Вашег смештаја на једној веб страници попут ове ( Гостионица Charlotte London, Велика Британија ) :

Погледајте један демо диашоу за прављење БЕСПЛАТНО интернет странице за издавање смештаја на интернет порталу: WWW.BOBORAZ.COM

бесплатно направите веб страницу и остварите бесплатан повратни линк:

ГРАДИТЕЉ БЕСПЛАТНИХ ВЕБ СТРАНИЦА ЗА ИЗНАЈМЉИВАЊЕ СМЕШТАЈА КОД www.boboraz.com

Charlotte-Guest-House-London-1.jpg


London, Велика Британија, Charlotte Гостионица

Погледајте локацију овог Cмештаја у London, Велика Британија на Google Карти

Врста Смештаја: Гостионица

Назив Смештаја: Charlotte

Град: London

Држaвa: Велика Британија Велика

Број Соба у Гостионица Charlotte London, Велика Британија: 44

Кућни Љубимци: Не Дозвољени

Инфо о Исхрани: Нема Кухиње
Пун Пансион: Самоисхрана

Гост Боравишне Таксе: Не

СМЕШТАЈ У LONDON, ВЕЛИКА БРИТАНИЈА

collin5.jpg
Хотел Collin House London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Collin-House-London-Велика-Британија
rooms_noa_london_kitchen.jpg
Собе Noa London, Велика Британија Вебсаит:Собе-Noa-London-Велика-Британија
london-england-colvin-pension.jpg
Пансион Colvin London, Велика Британија Вебсаит:Пансион-Colvin-London-Велика-Британија
euro2.jpg
Хотел Euro London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Euro-London-Велика-Британија
kent3.jpg
Хотел Kent Hall London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Kent-Hall-London-Велика-Британија
hotel-aquarius-london-2.jpg
Хотел Aquarius London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Aquarius-London-Велика-Британија
bed&breakfast_melrose_house_london_uk.jpg
Преноћиште с Доручком Melrose House London, Велика Британија Вебсаит:Преноћиште-с-Доручком-Melrose-House-London-Велика-Британија
hartley0.jpg
Хотел Hartley London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Hartley-London-Велика-Британија
metro2.jpg
Хотел Metro London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Metro-London-Велика-Британија
rose4.jpg
Гостионица Rose London, Велика Британија Вебсаит:Гостионица-Rose-London-Велика-Британија
apartments-cuckooz-london-england.jpg
Апартмани Cuckooz London, Велика Британија Вебсаит:Апартмани-Cuckooz-London-Велика-Британија
acton6.jpg
Хотел Acton Hill London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Acton-Hill-London-Велика-Британија
collin8.jpg
Хотел Collin House London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Collin-House-London-Велика-Британија
rooms_noa_london_bathroom.jpg
Собе Noa London, Велика Британија Вебсаит:Собе-Noa-London-Велика-Британија
london_uk_colvin_pension.jpg
Пансион Colvin London, Велика Британија Вебсаит:Пансион-Colvin-London-Велика-Британија
euro.jpg
Хотел Euro London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Euro-London-Велика-Британија
kent1.jpg
Хотел Kent Hall London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Kent-Hall-London-Велика-Британија
hotel-aquarius-london-2.jpg
Хотел Aquarius London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Aquarius-London-Велика-Британија
melrose-house-b&b-london-uk.jpg
Преноћиште с Доручком Melrose House London, Велика Британија Вебсаит:Преноћиште-с-Доручком-Melrose-House-London-Велика-Британија
hartley0.jpg
Хотел Hartley London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Hartley-London-Велика-Британија
metro5.jpg
Хотел Metro London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Metro-London-Велика-Британија
Резервација овог смештаја у London, Велика Британија није доступна на овој веб страници јер њен власник није одабрао ову опцију. Али постоји промоција вебсаита Гостионица Charlotte London укључујући и контактирање смештаја Е-поштом или телефоном. Посетите овај вебсаит за додатне информације о ценама и резервисању смештаја, о контакт подацима и специјалним понудама:

Након што сте БЕСПЛАТНО направили ову веб страницу на овом интернет порталу, њезино оглашавање започет ће одмах на готово свим страницама овог портала, а такођер се може претраживати користећи Бобораз веб образац (интерни претраживач). Ако имате властиту веб локацију и повезали сте је с овом интернет страницом за изнајмљивање смештаја, добит ћете и бесплатну повратну везу ('backlink') која ће омогућити брже индексирање ваше веб странице, као и повећати органски промет, помоћи у изградњи робне марке, побољшању ауторитета домене. Све то заједно, као резултат синергијског заједничког деловања ових кључних чинилаца, доводи до вишег ранга и рејтинга на претраживачима. Доступна је и Веб Аналитика: Број Посетилаца и Преглед Статистике. Посетите Веб Страницу:

Статистика: Види Пoсeћeнe Стрaницe

СМЕШТАЈ: WWW.BOBORAZ.COM

aizunke5.jpg
Хотел Aizunke Qingdao, Кина Вебсаит:Хотел-Aizunke-Qingdao-Кина
fortuna.jpg
Хотел Fortuna City Prague, Чешка Република Вебсаит:Хотел-Fortuna-City-Prague-Чешка-Република
ibissm6.jpg
Хотел Ibis Saint Maurice Paris, Француска Вебсаит:Хотел-Ibis-Saint-Maurice-Paris-Француска
halvat3.jpg
Хотел Halvat Sarajevo, Босна и Херцеговина Вебсаит:Хотел-Halvat-Sarajevo-Босна-и-Херцеговина
atlas5.jpg
Хотел Atlas Prague, Чешка Република Вебсаит:Хотел-Atlas-Prague-Чешка-Република
Holiday-Park-Suncana-Reka-Banja-Koviljaca-Serbia-5.jpg
Туристички Парк Suncana Reka Banja Koviljaca, Србија Вебсаит:Туристички-Парк-Suncana-Reka-Banja-Koviljaca-Србија
duet3.jpg
Хотел Duet Uzhhorod, Украина Вебсаит:Хотел-Duet-Uzhhorod-Украина
zirve4.jpg
Хотел Zirve Istanbul, Турска Вебсаит:Хотел-Zirve-Istanbul-Турска
reims1.jpg
Хотел Reims Paris, Француска Вебсаит:Хотел-Reims-Paris-Француска
valentin6.jpg
Хотел Valentin Sochi, Руска Федерација Вебсаит:Хотел-Valentin-Sochi-Руска-Федерација
Liverpool-Beetles-Britannia-Adelphi-Hotel.jpg
Хотел Adelphi Liverpool, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Adelphi-Liverpool-Велика-Британија
f1Montmartre2.jpg
Хотел F1 Porte De Montmartre Paris, Француска Вебсаит:Хотел-F1-Porte-De-Montmartre-Paris-Француска
kosk3.jpg
Хотел Kosk Antalya, Турска Вебсаит:Хотел-Kosk-Antalya-Турска
motel223.jpg
Mотел Motel22 Vienna, Аустрија Вебсаит:Mотел-Motel22-Vienna-Аустрија
ladja0.jpg
Гостиона Bela Ladja Novi Sad, Србија Вебсаит:Гостиона-Bela-Ladja-Novi-Sad-Србија
lucena2.jpg
Хотел Lucena Blackpool, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Lucena-Blackpool-Велика-Британија
tamuna15.jpg
Гостиона Tamuna Batumi, Грузија Вебсаит:Гостиона-Tamuna-Batumi-Грузија
centar6.jpg
Mотел Centar Bijeljina, Босна и Херцеговина Вебсаит:Mотел-Centar-Bijeljina-Босна-и-Херцеговина
tsc3.jpg
Хотел Tsc Sarajevo, Босна и Херцеговина Вебсаит:Хотел-Tsc-Sarajevo-Босна-и-Херцеговина
jasen-motel-bratunac.jpg
Мотел Jasen Bratunac, Босна и Херцеговина Вебсаит:Мотел-Jasen-Bratunac-Босна-и-Херцеговина
bela3.jpg
Гостиона White Night Saint Petersburg, Руска Федерација Вебсаит:Гостиона-White-Night-Saint-Petersburg-Руска-Федерација
aba_motel_travnik.jpg
Мотел Aba Travnik, Босна и Херцеговина Вебсаит:Мотел-Aba-Travnik-Босна-и-Херцеговина
hotel-gambetta-bordeaux-france.jpg
Хотел Gambetta Bordeaux, Француска Вебсаит:Хотел-Gambetta-Bordeaux-Француска
st-george4.jpg
Хотел St George Great Yarmouth, Велика Британија Вебсаит:Хотел-St-George-Great-Yarmouth-Велика-Британија
sheng10.jpg
Хотел Long Ding Sheng Pingyao, Кина Вебсаит:Хотел-Long-Ding-Sheng-Pingyao-Кина
hotel_roedelheimerhof_frankfurt_germany.jpg
Хотел Roedelheimer Hof Frankfurt, Немачка Вебсаит:Хотел-Roedelheimer-Hof-Frankfurt-Немачка
holiday-park-drvengrad-mokra-gora-serbia-10.jpg
Туристички Парк Drvengrad Mokra Gora, Србија Вебсаит:Туристички-Парк-Drvengrad-Mokra-Gora-Србија
windsor7.jpg
Гостиона Windsor Washington, Сједињ.Америчке Државе Вебсаит:Гостиона-Windsor-Washington-Сједињ.Америчке-Државе
heathlands7.jpg
Хотел Heathlands Bournemouth, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Heathlands-Bournemouth-Велика-Британија
fortuna1.jpg
Хотел Fortuna City Prague, Чешка Република Вебсаит:Хотел-Fortuna-City-Prague-Чешка-Република
faraon-hotel-trpanj-hrvatska.jpg
Хотел Faraon Trpanj, Хрватска Вебсаит:Хотел-Faraon-Trpanj-Хрватска
grenaa1.gif
Гостиона BB Grenaa, Данска Вебсаит:Гостиона-BB-Grenaa-Данска
brke9.jpg
Гостиона Kod Brke Srebrno Jezero, Србија Вебсаит:Гостиона-Kod-Brke-Srebrno-Jezero-Србија
hotel-onkel-walter-dortmund-germany-bedroom.jpg
Хотел Onkel Walter Dortmund, Немачка Вебсаит:Хотел-Onkel-Walter-Dortmund-Немачка
sachas1.jpg
Хотел Sachas Manchester, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Sachas-Manchester-Велика-Британија
hviezda-single.jpg
Гостиона Hviezdna Bratislava, Словачка Вебсаит:Гостиона-Hviezdna-Bratislava-Словачка
euro3.jpg
Хотел Eurohotel Paris, Француска Вебсаит:Хотел-Eurohotel-Paris-Француска
buhara0.jpg
Хотел Buhara Istanbul, Турска Вебсаит:Хотел-Buhara-Istanbul-Турска
panorama.jpg
Хотел Panorama Teplice, Чешка Република Вебсаит:Хотел-Panorama-Teplice-Чешка-Република
smarty_hotel_cologne_germany_bedroom.jpg
Хотел Smarty Cologne, Немачка Вебсаит:Хотел-Smarty-Cologne-Немачка
broadway5.jpg
Хотел Broadway New York, Сједињ.Америчке Државе Вебсаит:Хотел-Broadway-New-York-Сједињ.Америчке-Државе
bocharova6.jpg
Хотел U Bocharova Ruchya Sochi, Руска Федерација Вебсаит:Хотел-U-Bocharova-Ruchya-Sochi-Руска-Федерација
paradise5.jpg
Хотел Paradise Airport Istanbul, Турска Вебсаит:Хотел-Paradise-Airport-Istanbul-Турска
alibi2.jpg
Mотел Alibi Banja Luka, Босна и Херцеговина Вебсаит:Mотел-Alibi-Banja-Luka-Босна-и-Херцеговина
home0.jpg
Хотел Home Inn Shanghai Expo Shanghai, Кина Вебсаит:Хотел-Home-Inn-Shanghai-Expo-Shanghai-Кина
hotel-landessportcenter-innsbruck-austria.jpg
Хотел Landessportcenter Innsbruck, Аустрија Вебсаит:Хотел-Landessportcenter-Innsbruck-Аустрија
Hotel-SL-Panorama-Trebinje-8.jpg
Хотел Sl Panorama Trebinje, Босна и Херцеговина Вебсаит:Хотел-Sl-Panorama-Trebinje-Босна-и-Херцеговина
mayfair8.jpg
Хотел Mayfair Great Yarmouth, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Mayfair-Great-Yarmouth-Велика-Британија
bowery1.jpg
Хотел Bowery Grand New York, Сједињ.Америчке Државе Вебсаит:Хотел-Bowery-Grand-New-York-Сједињ.Америчке-Државе
beograd5.jpg
Хотел Beograd Sarajevo, Босна и Херцеговина Вебсаит:Хотел-Beograd-Sarajevo-Босна-и-Херцеговина
aizunke0.jpg
Хотел Aizunke Qingdao, Кина Вебсаит:Хотел-Aizunke-Qingdao-КинаКонтактирајте смештај:

Контактирајте смештај Гостионица Charlotte London, Велика Британија телефоном:

+44 207 794 64 76

Дугмад друштвених мрежа, приказана испод овог текста, нису за делење ове веб странице или ваших утисака о овом вебсаиту већ за контактирање овог смештаја у London, Велика Британија. Пошто се користи интернетска веза уместо минута вашег телефонског плана, у већини случајева, овакав начин успостављања везе је јефтинији од уобичајених начина, поготово ако зовете преко граница. Да бисте могли користити ове везе као и да кориштење ових канала комуникације уистину буде јефтиније, претпоставља се да имате активан налог као и ове апликације инсталиране на вашем паметном телефону или персоналном рачунару:

whatsApp-call+447466043463_Гостионица-Charlotte-London-Велика-Британија   whatsApp-chat+447466043463_Гостионица-Charlotte-London-Велика-Британија  

Контактирајте смештај електронском поштом:

Ваша Е_Пошта:

Пoл

Имe:

Прeзимe:

Телефон:

Држaвa:

Koликo Дaнa:

Текст Е_Поштe:

Е_Пошта:Charlotte-Гостионица

Заштитни Код:

Имате ли смештај за изнајмљивање? Онда, унапредите туризам у вашем граду понудом и представљањем Вашег смештаја на једној веб страници попут ове на интернет порталу:

www.boboraz.com

Погледајте прототип једнога завршенога вебсаита: ЈУРТА JURTA FREEDOM, ШШ-НЕПОЗНАТО

Ако желите делити ову веб страницу онда користите иконе друштвених медија приказане испод овог текста:

            Share-on-Instangram-this-Page-with-others:London-Велика-Британија-Гостионица-Charlotte      Share-on-LinkedIn-this-Page-with-others:London-Велика-Британија-Гостионица-Charlotte   

Иди на Врх