applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Accommodatie in Banja Luka, Hostel Centar1 Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Accommodatie, www.boboraz.com, Banja Luka Hostel, Hostel Banja Luka 
Banja Banja Banja Banja Banja Banja Banja Banja


Web-Statistieken:

Hostel Centar1 Banja Luka, Bosnië-Herzegovina

Slavka Rodića 4, 78000 Banja Luka, Bosnië-HerzegovinaHostel

tel:

Hostel Centar 1 ligt in het hart van Banja Luka, aan de oevers van de groene rivier de Vrbas. Het centraal trein- en busstation ligt op ongeveer 2 km afstand van het Centar 1 Hostel Banja Luka en de luchthaven Banja Luka ligt op 15 km afstand. Deze accommodatie in Banja Luka ligt op slechts 100 meter van het fort Kastel en de universiteit voor elektrotechniek. Deze uitstekende locatie is perfect voor een bezoek aan Banja Luka, de culturele bezienswaardigheden en prachtige picknickplaatsen.

Het Centar 1 Hostel Banja Luka heeft vier slaapkamers met drie, vier, vijf en zes bedden. Alle slaapkamers in deze accommodatie in Banja Luka zijn voorzien van airconditioning en centrale verwarming, en daarom is Hostel Centar 1 Banja Luka ideaal voor een verblijf het hele jaar door. Hostel Centar 1 Banja Luka heeft een groot en mooi gemeenschappelijk terras met tuinmeubelen en het is de juiste plek om nieuwe kennissen te maken en interessante verhalen en ervaringen te delen.

De slaapzalen van deze accommodatie in Banja Luka hebben een gedeelde badkamer en keuken. Alle kamers van het Centar 1 Hostel Banja Luka hebben een balkon met een prachtig uitzicht over Banja Luka. De eenpersoonskamer in deze accommodatie in Banja Luka is een paradijs voor iedereen die waarde hecht aan privacy en comfort. Deze kamer in Banja Luka heeft een eigen badkamer, die is uitgerust met een douche en toiletartikelen. Ideaal voor koppels of ouders met kinderen, de tweepersoonskamer in het Centar 1 Hostel Banja Luka is voorzien van airconditioning, centrale verwarming en is ook ideaal voor een verblijf op elk moment van het jaar.

Schoon beddengoed en handdoeken zijn ook beschikbaar in alle kamers van deze accommodatie in Banja Luka. Andere faciliteiten van Hostel Centar 1 Banja Luka zijn onder meer gratis WiFi in het hele pand en gratis parkeergelegenheid. Het Centar 1 Hostel Banja Luka is ook aangepast aan de behoeften van mensen met beperkte mobiliteit (rolstoeltoegang). De receptie van deze accommodatie in Banja Luka is de hele nacht geopend. Inchecken bij het Centar 1 Hostel Banja Luka is van 12.00 - 22.00 uur en uitchecken is van 07.00 - 11.00 uur.

Bosnië-Herzegovina, Banja Luka, Hostel Centar1

Deze accommodatie in Banja Luka, Bosnië-Herzegovina is geopend gedurende het hele jaar.

Valuta: Bosnië-Herzegovina - ba Kies

• Prijs bedden in de slaapzalen per nacht is 20 KM ~ 10 €.
• Single kamer per nacht is 30 KM ~ 15 €.
• Prijs tweepersoonskamer per nacht is 45 KM ~ € 22,5.

De onderstaande prijzen zijn informatief en bedoeld voor verblijf van twee personen in een tweepersoonskamer van Hostel Centar 1 Banja Luka, Bosnië en Herzegovina.

Prijzen: Centar1 Hostel Banja Luka, Bosnië-Herzegovina

Een Persoon: 30 KM ~ 15 €

Januari

45 KM ~ 22,5 €

Februari

45 KM ~ 22,5 €

Maart

45 KM ~ 22,5 €

April

45 KM ~ 22,5 €

Mei

45 KM ~ 22,5 €

Juni

45 KM ~ 22,5 €

Juli

45 KM ~ 22,5 €

Augustus

45 KM ~ 22,5 €

September

45 KM ~ 22,5 €

Oktober

45 KM ~ 22,5 €

November

45 KM ~ 22,5 €

December

45 KM ~ 22,5 €

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze ( Hostel Centar1 Banja Luka, BosniëHerzegovina ) :

Bekijk de demo-slider (in 20 foto's) om een GRATIS webpagina te maken voor het huren van woonruimte op het internetportaal: WWW.BOBORAZ.COM
Gratis een webpagina maken en ontvang een gratis backlink: GRATIS WEBSITEBOUWER VOOR ACCOMMODATIEVERHUUR BIJ www.boboraz.com

Banja


Banja Luka, Bosnië-Herzegovina, Centar1 Hostel

Zie de Locatie van deze Accommodatie in Banja Luka, Bosnië-Herzegovina op de Google Map

Soort van Renting: Hostel

Naam van de Accommodatie: Centar1

Stad: Banja Luka

Land: Bosnië-Herzegovina Bosnië-Herzegovina

Aantal Kamers in Hostel Centar1 Banja Luka, Bosnië-Herzegovina: 15

Huisdieren: Niet Toegestaan

Eten Info: Keuken Beschikbaar
Boarding Info: No Boarding

Gast Residence Vergoedingen: Ja

Bedrag van Residence Tax: 0

Inschrijfkosten voor Volwassenen: 2 KM ~ 1
Inschrijfkosten voor Tieners: 0

Verzekeringen per Persoon: 0

ACCOMMODATIE IN BANJA LUKA, BOSNIË-HERZEGOVINA

Hostel
Gasthuis Gunduliceva Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Hostel Cuba Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Motel Alibi Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Hostel Room Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Flat Srdjan Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Gasthuis Gunduliceva Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Hostel Cuba Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Motel Alibi Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Hostel Room Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Flat Srdjan Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Gasthuis Gunduliceva Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Het boeken van deze accommodatie in Banja Luka, Bosnië-Herzegovina is niet beschikbaar op deze webpagina omdat de eigenaar deze optie niet heeft geselecteerd. Neem contact op met de accommodatie Hostel Centar1 Banja Luka per e-mail of per telefoon.

http://www.boboraz.com/login/index.php

Zodra u deze webpagina GRATIS op dit internetportaal heeft aangemaakt, zal er onmiddellijk op bijna alle pagina's van dit portaal worden geadverteerd en kunnen ook worden doorzocht met behulp van het Boboraz-webformulier (interne zoekmachine). Als u uw eigen website heeft en deze hebt gekoppeld aan deze webpagina voor accommodatieverhuur, ontvangt u ook een gratis backlink waarmee u uw webpagina sneller kunt indexeren, organisch verkeer kunt genereren, een merk kunt opbouwen en de domeinautoriteit kunt verbeteren. Dit alles samen leidt als gevolg van de synergetische gezamenlijke actie van deze sleutelfactoren tot een hogere ranking in zoekmachines. Het is beschikbaar Web-Analytics: Aantal Bezoeken en Samenvatting van Statistiek. Bezoek Web Pagina:

Web-Statistieken: Zie Bezochte Pagina'sNeem contact op met de accommodatie Hostel Centar1 Banja Luka, Bosnië-Herzegovina per telefoon:

+387 66 806 954

Neem contact op met de accommodatie per e-mail:

Uw E-mail:

Geslacht

Naam:

Achternaam:

Telefoon:

Land:

Hoe veel dagen:

Tekst van e-mail:

Hostel

Controleren Code:

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze op het internetportaal:

www.boboraz.com

Zie prototype van een voltooide website: YURTA JURTA FREEDOM, ZZ-ONBEKEND

Als u deze webpagina wilt delen gebruikt u de pictogrammen voor sociale media die onder deze tekst worden weergegeven:

            Share      Share