applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Smještaj u Banja Luka, Hostel Cuba Banja Luka, Bosna i Hercegovina Smještaj, www.boboraz.com, Banja Luka Hostel, Hostel Banja Luka  
Banja Banja Banja Banja Banja Banja Banja Banja


Statistika:

Hostel Cuba Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Đure Jakšića 18, 78000 Banja Luka, Bosna i HercegovinaHostel

tel:

Hostel Cuba nalazi se u centru grada Banja Luka, u ulici Đure Jakšića 18. Ovaj potpuno novi smještaj u Banja Luci pruža vrlo ugodnu atmosferu za svoje goste, a udaljen je samo 400 metara od parka Petar Kočić kao i od Gospodske ulice, samog srca Banja Luke. Na samo nekoliko blokova od Kuba Hostela Banja Luka naći ćete brojne spomenike, ustanove, restorane, barove, muzeje, kazališta, kina i mnoga druga mjesta koja možete posjetiti tijekom vašeg boravka u ovom hostelu u Banja Luci. Povrh svega, mogu se organizirati izleti s turističkim vodičima, izletišta s raftom, kao i iznajmljivanje bicikala i skutera po najnižim mogućim cijenama.

Hostel Cuba Banja Luka nudi jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa privatnim toaletom i tušem, kao i spavaonice i luksuzne apartmane. Tijekom boravka u Hostelu Cuba Banja Luka, na raspolaganju će vam biti dvije udobne salonke, kao i dvije zajedničke kuhinje i blagovaonice. Sve sobe i apartmani u ovom Banjalučkom smještaju imaju centralno grijanje i klima uređaje koji jamče savršene uvjete za vaš boravak u bilo koje doba godine. WiFi je također dostupan u ovom smještaju u Banjoj Luci i besplatan je.

Uz sve to, neke sobe imaju pristup sunčanoj terasi. Ostali sadržaji smještaja Hostel Cuba Banja Luka uključuju bar i zabavne igre (bilijar i pikado). Za dodatnu udobnost svojih gostiju, u hostelu Cuba Banja Luka dostupan je i privatni ormarić za čuvanje prtljage i osobnih stvari. Cuba Hostel Banja Luka vaš je najbolji izbor ako vam je potreban smještaj u centru Banjaluke po pristupačnim cijenama. Bit će nam zadovoljstvo biti vaš domaćin. U Banjaluci postoji mnogo hostela, ali ima samo jedan HOSTEL CUBA!

Bosna i Hercegovina, Banja Luka, Hostel Cuba

Ovaj smještaj u Banja Luka, Bosna i Hercegovina je otvoren tokom čitave godine.

Valuta: € Izaberite

Dolje navedene cijene informativnog su karaktera i namijenjene su za boravak dvije osobe u dvokrevetnoj sobi Cuba Hostel Banja Luka, Bosna i Hercegovina.

Cijene: Cuba Hostel Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Jedna Osoba: 18 € / 36 KM

Siječanj

20 € / 40 KM

Veljača

20 € / 40 KM

Ožujak

20 € / 40 KM

Travanj

20 € / 40 KM

Svibanj

20 € / 40 KM

Lipanj

20 € / 40 KM

Srpanj

20 € / 40 KM

Kolovoz

20 € / 40 KM

Rumeni

20 € / 40 KM

Listopad

20 € / 40 KM

Studeni

20 € / 40 KM

Prosinac

20 € / 40 KM

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj veb stranici poput ove ( Hostel Cuba Banja Luka, Bosna i Hercegovina ) :

Pogledajte jedan demo diašou za građenje BESPLATNO veb stranice za izdavanje smještaja na internet portalu: WWW.BOBORAZ.COM
Besplatno napravite veb stranicu i ostvarite besplatan povratni link: GRADITELJ BESPLATNIH VEB STRANICA ZA IZNAJMLJIVANJE SMJEŠTAJA KOD www.boboraz.com

Banja


Banja Luka, Bosna i Hercegovina, Cuba Hostel

Pogledajte Lokaciju ovog Smještaja u Banja Luka, Bosna i Hercegovina na Google Mapi

Vrsta Smještaja: Hostel

Naziv Smještaja: Cuba

Grad: Banja Luka

Država: Bosna i Hercegovina Bosna

Broj Soba u Hostel Cuba Banja Luka, Bosna i Hercegovina: 16

Kućni Ljubimci: Ne Dopušteni

Info o Ishrani: Kuhinja na Raspolaganju
Pun Pansion: Nema Švedskoga Stola

Gost Boravišne Takse: Da

Iznos Boravišne Takse: 1 € / 2

Registracijska Taksa za Odrasle: 0
Registracijska Taksa za Tinejdžere: 0

Osiguranje po Osobi: 0

SMJEŠTAJ U BANJA LUKA, BOSNA I HERCEGOVINA

Hostel
Hostel Centar1 Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Hostel Room Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Motel Alibi Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Stan Srdjan Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Gostinica Gunduliceva Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Hostel Centar1 Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Hostel Room Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Motel Alibi Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Stan Srdjan Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Gostinica Gunduliceva Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Hostel Centar1 Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Rezervacija ovog smještaja u Banja Luka, Bosna i Hercegovina nije dostupna na ovoj veb stranici jer njen vlasnik nije odabrao ovu opciju. Ali postoji promocija vebsaita Hostel Cuba Banja Luka uključujući i kontaktiranje smještaja E-poštom ili telefonom. Posjetite ovaj vebsait za dodatne informacije o cijenama i rezerviranju smještaja, o kontakt podacima i specijalnim ponudama:

Nakon što ste BESPLATNO napravili ovu veb stranicu na ovom internet portalu, njezino oglašavanje započet će odmah na gotovo svim stranicama ovog portala, a također se može pretraživati koristeći Boboraz veb obrazac (interni pretraživač). Ako imate vlastitu veb lokaciju i povezali ste je s ovom internet stranicom za iznajmljivanje smještaja, dobit ćete i besplatnu povratnu vezu ('backlink') koja će omogućiti brže indeksiranje vaše veb stranice, kao i povećati organski promet, pomoći u izgradnji robne marke, poboljšanju autoriteta domene. Sve to zajedno, kao rezultat sinergijskog zajedničkog djelovanja ovih ključnih činilaca, dovodi do višeg ranga i rejtinga na tražilicama. Dostupna je i Veb Analitika: Broj Posjetilaca i Pregled Statistike. Posjetite Veb Stranicu:

Statistika: Vidi Posjećene StraniceKontaktirajte smještaj Hostel Cuba Banja Luka, Bosna i Hercegovina telefonom:

+387 65 284 820

Dugmad društvenih mreža, prikazana ispod ovog teksta, nisu za dijeljenje ove veb stranice ili vaših utisaka o ovom vebsaitu već za kontaktiranje ovog smještaja u Banja Luka, Bosna i Hercegovina. Budući da se internetska veza koristi umjesto minuta vašeg telefonskog plana, u većini slučajeva, ovakav način uspostavljanja veze je jeftiniji od uobičajenih načina, pogotovo ako se pozivate preko granica. Da biste mogli koristiti ove veze kao i da korištenje ovih kanala komunikacije uistinu bude jeftinije, pretpostavlja se da imate aktivan račun kao i ove aplikacije instalirane na vašem pametnom telefonu ili personalnom računaru:

Smještaj   Smještaj   Smještaj   Smještaj  

Kontaktirajte smještaj elektronskom poštom:

Vaša E_Pošta:

Pol

Ime:

Prezime:

Telefon:

Država:

Koliko Dana:

Tekst E_Pošte:

Hostel

Zaštitni Kod:

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj veb stranici poput ove na internet portalu:

www.boboraz.com

Pogledajte prototip jedne završene web stranice: JURTA JURTA FREEDOM, ZZ-NEPOZNATO

Ako želite dijeliti ovu veb stranicu, tada koristite ikone društvenih medija prikazane ispod ovog teksta:

            Share      Share