applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Smještaj u Banja Luka, Hostel Cuba Banja Luka, Bosna i Hercegovina Smještaj, www.boboraz.com, Banja Luka Hostel, Hostel Banja Luka  
Banja Banja Banja Banja Banja Banja Banja Banja


Statistika:

Hostel Cuba Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Đure Jakšića 18, 78000 Banja Luka, Bosna i HercegovinaHostel

tel:

Hostel 'Kuba se nalazi u samom centru grada Banjaluke, u ulici Đure Jaksica 18. Ovo potpuno novo opremljeno zdanje nudi smještaj u vrlo ugodnom ambijentu. Nalazi se samo 400 metara od parka 'Petar Kočić', i od samog srca Banjaluke: Ulice 'Gospodske'. Samo nekoliko blokova dalje od našeg hostela, naći ćete brojne spomenike kulture, ustanove, restorane, barove, muzeje, kazališta, kina. Povrh svega toga, postoji mogućnost organiziranja razgledavanje grada sa turističkim vodičima, piknika uz rafting, kao i najma bicikla i skutera po najnižim mogućim cijenama.

Hostel Kuba nudi jednokrevetne i dvokrevetne sobe s vlastitim WC-om i tušem, kao i zajedničke prostorije i luksuzne apartmane. Tijekom svog boravka, imat ćete na raspolaganju dva komforna salona, ​​besplatan Wi-Fi pristup internetu, dvije zajedničke kuhinje i blagovaonice, bar, zabavne igre (bilijar, pikado). Sve sobe i apartmani su opremljeni sa centralnim grijanjem i klima uređajem, koje jamče savršene uvjete za vaš boravak u svako doba godine. Neke sobe osim toga, imaju izlaz na terasu. Svi gosti dobijaju odvojeni ormarić za čuvanje svoje prtljage i osobnih stvari. Mi smo vaš najbolji izbor ako tražlte povoljan smještaj u Banjaluci. BIće nam zadovoljstvo biti Vašim domaćinom. Postoje mnogi hosteli u Banjoj Luci, ali postoji samo jedan HOSTEL 'CUBA'!

Bosna i Hercegovina, Banja Luka, Hostel Cuba

Ovaj smještaj u Banja Luka, Bosna i Hercegovina je otvoren tijekom čitave godine.

Valuta: € Izaberite

Ispod navedene cijene su informativnog karaktera, namijenjene za boravak dve osobe:

Cijene: Cuba Hostel Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Jedna Osoba: 18 € / 36 KM

Siječanj

20 € / 40 KM

Veljača

20 € / 40 KM

Ožujak

20 € / 40 KM

Travanj

20 € / 40 KM

Svibanj

20 € / 40 KM

Lipanj

20 € / 40 KM

Srpanj

20 € / 40 KM

Kolovoz

20 € / 40 KM

Rumeni

20 € / 40 KM

Listopad

20 € / 40 KM

Studeni

20 € / 40 KM

Prosinac

20 € / 40 KM

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj web stranici poput ove ( Hostel Cuba Banja Luka, Bosna i Hercegovina ) :

Pogledajte jedan demo klizač za izradu BESPLATNO web stranice za iznajmljivanje smještaja na internetskom portalu: WWW.BOBORAZ.COM
Besplatno izradite web stranicu i dobijte besplatno backlink: GRADITELJ BESPLATNIH WEB STRANICA ZA IZNAJMLJIVANJE SMJEŠTAJA NA www.boboraz.com

Banja


Banja Luka, Bosna i Hercegovina, Cuba Hostel

Pogledajte Lokaciju ovog Smještaja u Banja Luka, Bosna i Hercegovina na Google Mapi

Vrsta Smještaja: Hostel

Naziv Smještaja: Cuba

Grad: Banja Luka

Država: Bosna i Hercegovina Bosna

Broj Soba u Hostel Cuba Banja Luka, Bosna i Hercegovina: 16

Kućni Ljubimci: Ne Dozvoljeni

Info o Prehrani: Kuhinja na Raspolaganju
Pun Pansion: Nema Švedskoga Stola

Gost Boravišne Pristojbe: Da

Iznos Boravišne Pristojbe: 1 € / 2

Registracijska Pristojba za Odrasle: 0
Registracijska Pristojba za Tinejdžere: 0

Osiguranje po Osobi: 0

SMJEŠTAJ U BANJA LUKA, BOSNA I HERCEGOVINA

Hostel
Stan Srdjan Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Hostel Centar1 Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Gostinica Gunduliceva Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Hostel Room Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Motel Alibi Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Stan Srdjan Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Hostel Centar1 Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Gostinica Gunduliceva Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Hostel Room Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Motel Alibi Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Hostel
Stan Srdjan Banja Luka, Bosna i Hercegovina Hostel
Rezerviranje ovog smještaja u Banja Luka, Bosna i Hercegovina nije dostupno na ovoj web stranici jer njen vlasnik nije odabrao ovu opciju. Ali postoji promocija websaita Hostel Cuba Banja Luka uključujući i kontaktiranje smještaja E-poštom ili telefonom. Posjetite ovaj vebsait za dodatne informacije o cijenama i rezerviranju smještaja, o kontakt podacima i specijalnim ponudama:

Nakon što ste BESPLATNO napravili ovu web stranicu na ovom internetskom portalu, njezino oglašavanje započet će odmah na gotovo svim stranicama ovog portala, a također se može pretraživati koristeći Boboraz web obrazac (interna tražilica). Ako imate vlastitu web lokaciju i povezali ste je s ovom web stranicom za iznajmljivanje smještaja, dobit ćete i besplatnu povratnu vezu ('backlink') koja će omogućiti brže indeksiranje vaše web stranice, kao i povećati organski promet, pomoći u izgradnji robne marke, poboljšanju ovlasti domene. Sve to zajedno, kao rezultat sinergijskog zajedničkog djelovanja ovih ključnih čimbenika, dovodi do višeg ranga na tražilicama. Dostupna je i Web Analitika: Broj Posjetitelja i Pregled Statistike. Posjetite Web-Stranicu:

Statistika: Vidi Posjećene StraniceKontaktirajte smještaj Hostel Cuba Banja Luka, Bosna i Hercegovina telefonom:

+387 65 284 820

Dugmad društvenih mreža, prikazana ispod ovog teksta, nisu za dijeljenje ove web stranice ili vaših utisaka o ovom websaitu već za kontaktiranje ovog smještaja u Banja Luka, Bosna i Hercegovina. Budući da se internetska veza koristi umjesto minuta vašeg telefonskog plana, u većini slučajeva, ovakav način uspostavljanja veze je jeftiniji od uobičajenih načina, pogotovo ako se pozivate preko granica. Da biste mogli koristiti ove veze kao i da korištenje ovih kanala komunikacije uistinu bude jeftinije, pretpostavlja se da imate aktivan račun kao i ove aplikacije instalirane na vašem pametnom telefonu ili personalnom računaru:

Smještaj   Smještaj   Smještaj   Smještaj  

Kontaktirajte smještaj elektronskom poštom:

Vaša E_Pošta:

Pol

Ime:

Prezime:

Telefon:

Država:

Koliko Dana:

Tekst E_Pošte:

Hostel

Zaštitni Kod:

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj web stranici poput ove na internetskom portalu:

www.boboraz.com

Pogledajte prototip jedne završene web stranice: JURTA JURTA FREEDOM, ZZ-NEPOZNATO

Ako želite dijeliti ovu web stranicu, tada koristite ikone društvenih medija prikazane ispod ovog teksta:

            Share      Share