applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Accommodatie in Banja Luka, Hostel Cuba Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Accommodatie, www.boboraz.com, Banja Luka Hostel, Hostel Banja Luka 
Banja Banja Banja Banja Banja Banja Banja Banja


Web-Statistieken:

Hostel Cuba Banja Luka, Bosnië-Herzegovina

Đure Jakšića 18, 78000 Banja Luka, Bosnië-HerzegovinaHostel

tel:

Hostel Cuba is gelegen in het centrum van de stad Banja Luka, in de straat Jakure Jakšića 18. Deze gloednieuwe accommodatie in Banja Luka biedt zijn gasten een zeer aangename sfeer en ligt op slechts 400 meter afstand van het Petar Kočić-park. vanaf Gospodska Street, het hart van Banja Luka. Slechts een paar blokken verwijderd van het Cuba Hostel Banja Luka, vindt u tal van monumenten, instellingen, restaurants, bars, musea, theaters, bioscopen en vele andere sites die u kunt bezoeken terwijl u in dit hostel in Banja Luka verblijft. Bovendien kunnen rondleidingen door de stad met toeristische gidsen, picknicks met raften en het huren van fietsen en scooters tegen de laagst mogelijke prijzen worden geregeld.

Hostel Cuba Banja Luka biedt een- en tweepersoonskamers met eigen toilet en douche, slaapzalen en luxe suites. Tijdens je verblijf in het Cuba Hostel Banja Luka heb je de beschikking over twee comfortabele lounges, twee gedeelde keukens en eetkamers. Alle kamers en suites in deze accommodatie in Banja Luka hebben centrale verwarming en airconditioning die het hele jaar door perfecte omstandigheden garanderen. WiFi is ook beschikbaar in deze accommodatie in Banja Luka en is gratis.

Daarnaast hebben sommige kamers toegang tot een zonnig terras. Andere voorzieningen van Hostel Cuba Banja Luka zijn onder andere een bar en leuke spelletjes (biljart en darts). Voor extra gemak van de gasten is er ook een privékluisje voor het bewaren van bagage en persoonlijke bezittingen in het Hostel Cuba Banja Luka. Het Cuba Hostel Banja Luka is je beste keuze als je een accommodatie in het centrum van Banja Luka nodig hebt tegen betaalbare prijzen. We zullen met plezier uw gastheren zijn. Er zijn veel hostels in Banja Luka, maar er is er maar één HOSTEL CUBA!

Bosnië-Herzegovina, Banja Luka, Hostel Cuba

Deze accommodatie in Banja Luka, Bosnië-Herzegovina is geopend gedurende het hele jaar.

Valuta: € Kies

De onderstaande prijzen zijn informatief en bedoeld voor verblijf van twee personen in een tweepersoonskamer van het Cuba Hostel Banja Luka, Bosnië-Herzegovina.

Prijzen: Cuba Hostel Banja Luka, Bosnië-Herzegovina

Een Persoon: 18 € / 36 KM

Januari

20 € / 40 KM

Februari

20 € / 40 KM

Maart

20 € / 40 KM

April

20 € / 40 KM

Mei

20 € / 40 KM

Juni

20 € / 40 KM

Juli

20 € / 40 KM

Augustus

20 € / 40 KM

September

20 € / 40 KM

Oktober

20 € / 40 KM

November

20 € / 40 KM

December

20 € / 40 KM

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze ( Hostel Cuba Banja Luka, BosniëHerzegovina ) :

Bekijk de demo-slider (in 20 foto's) om een GRATIS webpagina te maken voor het huren van woonruimte op het internetportaal: WWW.BOBORAZ.COM
Gratis een webpagina maken en ontvang een gratis backlink: GRATIS WEBSITEBOUWER VOOR ACCOMMODATIEVERHUUR BIJ www.boboraz.com

Banja


Banja Luka, Bosnië-Herzegovina, Cuba Hostel

Zie de Locatie van deze Accommodatie in Banja Luka, Bosnië-Herzegovina op de Google Map

Soort van Renting: Hostel

Naam van de Accommodatie: Cuba

Stad: Banja Luka

Land: Bosnië-Herzegovina Bosnië-Herzegovina

Aantal Kamers in Hostel Cuba Banja Luka, Bosnië-Herzegovina: 16

Huisdieren: Niet Toegestaan

Eten Info: Keuken Beschikbaar
Boarding Info: No Boarding

Gast Residence Vergoedingen: Ja

Bedrag van Residence Tax: 1 € / 2

Inschrijfkosten voor Volwassenen: 0
Inschrijfkosten voor Tieners: 0

Verzekeringen per Persoon: 0

ACCOMMODATIE IN BANJA LUKA, BOSNIË-HERZEGOVINA

Hostel
Hostel Room Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Hostel Centar1 Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Gasthuis Gunduliceva Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Flat Srdjan Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Motel Alibi Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Hostel Room Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Hostel Centar1 Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Gasthuis Gunduliceva Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Flat Srdjan Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Motel Alibi Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Hostel
Hostel Room Banja Luka, Bosnië-Herzegovina Hostel
Het boeken van deze accommodatie in Banja Luka, Bosnië-Herzegovina is niet beschikbaar op deze webpagina omdat de eigenaar deze optie niet heeft geselecteerd. Maar er is een promotie van de website Hostel Cuba Banja Luka inclusief contact per e-mail of per telefoon. Bezoek deze website voor meer informatie over prijzen en reserveringen, contactgegevens en speciale aanbiedingen:

Zodra u deze webpagina GRATIS op dit internetportaal heeft aangemaakt, zal er onmiddellijk op bijna alle pagina's van dit portaal worden geadverteerd en kunnen ook worden doorzocht met behulp van het Boboraz-webformulier (interne zoekmachine). Als u uw eigen website heeft en deze hebt gekoppeld aan deze webpagina voor accommodatieverhuur, ontvangt u ook een gratis backlink waarmee u uw webpagina sneller kunt indexeren, organisch verkeer kunt genereren, een merk kunt opbouwen en de domeinautoriteit kunt verbeteren. Dit alles samen leidt als gevolg van de synergetische gezamenlijke actie van deze sleutelfactoren tot een hogere ranking in zoekmachines. Het is beschikbaar Web-Analytics: Aantal Bezoeken en Samenvatting van Statistiek. Bezoek Web Pagina:

Web-Statistieken: Zie Bezochte Pagina'sNeem contact op met de accommodatie Hostel Cuba Banja Luka, Bosnië-Herzegovina per telefoon:

+387 65 284 820

De knoppen voor sociale media die onder deze tekst worden weergegeven, zijn niet voor het delen van deze webpagina of uw indrukken van deze website, maar voor het contacteren van deze woning in Banja Luka, Bosnië-Herzegovina. Omdat de internetverbinding wordt gebruikt in plaats van de minuten van uw telefoonplan, in de meeste gevallen, deze manier van contact maken is goedkoper dan de conventionele manieren, vooral als u grensoverschrijdend belt. Om deze koppelingen te gebruiken, en het gebruik van deze communicatiekanalen echt goedkoper is, wordt ervan uitgegaan dat u een actief account en deze toepassingen op uw smartphone of desktop hebt geïnstalleerd:

Accommodatie   Accommodatie   Accommodatie   Accommodatie  

Neem contact op met de accommodatie per e-mail:

Uw E-mail:

Geslacht

Naam:

Achternaam:

Telefoon:

Land:

Hoe veel dagen:

Tekst van e-mail:

Hostel

Controleren Code:

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze op het internetportaal:

www.boboraz.com

Zie prototype van een voltooide website: YURTA JURTA FREEDOM, ZZ-ONBEKEND

Als u deze webpagina wilt delen gebruikt u de pictogrammen voor sociale media die onder deze tekst worden weergegeven:

            Share      Share