applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Indkvartering i Amsterdam, Hotel Abba Amsterdam, Holland Indkvartering, www.boboraz.com, Amsterdam Hotel, Hotel Amsterdam 
Amsterdam, Amsterdam, Amsterdam, Amsterdam, Amsterdam, Amsterdam, Amsterdam, Amsterdam,


Web-Statistik:

Hotel Abba Amsterdam, Holland

Overtoom 118-122, 1054 HM Amsterdam, HollandHotel

tel:

Hotel Abba ligger i centrum af Amsterdam i nærheden af ​​Leidseplein, Amsterdams nattelivskvarter flankeret med de hotteste natklubber, barer og restauranter, som kun ligger 5 minutters gang fra denne indkvartering i Amsterdam. Mange af museerne ligger ikke langt fra dette hotel i Amsterdam, herunder VAN GOGH & RIJKSMUSEUM, de berømte kanaler og Vondel Park, Amsterdams største park. Denne centrale beliggenhed af Abba Hotel Amsterdam tilbyder den perfekte base for at udforske denne vidunderlige by.

Hotel Abba er et en-stjernet lavprishotel i Amsterdam, der tilbyder overkommelig indkvartering i denne smukke, men pæne by. En kontinental morgenmad er inkluderet i prisen på dette hotel i Amsterdam og serveres mellem 8:00 og 9:30 hver morgen. Værelserne på Abba Hotel Amsterdam har fælles eller privat badeværelse. Denne bolig i Amsterdam er et rygervenligt hotel, og af denne grund kan det ikke garanteres et røgfrit miljø. Bortset fra det har dette fire-etagers hotel i Amsterdam ingen elevator.

På trods af alle disse førnævnte anbefales det at booke langt på forhånd for at sikre et værelse på dette hotel i Amsterdam. Ellers, som i enhver form for indkvartering i Amsterdam, eller i Nederlandene generelt, skal du bruge sidste-øjeblik-tilbud, eller bede om prisen i den sene eftermiddag. For den bedste pris og tilgængelighed, kan du booke dit værelse på Abba Hotel Amsterdam, Holland.

Receptionen af ​​dette hotel i Amsterdam er åben hver dag fra 08:00 til 23:00. Men gæster kan få adgang til deres værelser 24 timer, fordi der er nogen der er til stede i receptionen hele natten for sen indtjekning eller nødstilfælde. Hårtørrer, pengeskabe, strygejern, strygebræt og ekstra sæt nøgler fås i receptionen på dette indkvarteringssted i Amsterdam, selvom nogle af disse ting muligvis kræver et lille depositum.  Indtjekning på Abba Hotel Amsterdam er fra 15:00, mens udtjekning er indtil 11:00.

For at komme til hotellet Abba Amsterdam fra lufthavnen, skal du tage toget fra lufthavnen til Amsterdam centralstation. Fra hovedbanegården tager man sporvogn nummer 1. Det tager cirka 10-15 minutter og stopper direkte foran Abba Hotel Amsterdam. Navnet på sporvognsstoppet er 'Eerste Constantijn Huygensstraat' og er et stop efter Leidseplein, nattelivskvartalet i Amsterdam. En anden mulighed er at tage toget til stationen Lelylaan og derefter tage sporvogn nummer 1, der leder mod centrum af Amsterdam. Dette bringer dig også direkte til hotellet Abba Amsterdam, hvor du sparer dig fra at rejse i den travle hovedbanegård.

Holland, Amsterdam, Hotel Abba

Denne Indkvartering i Amsterdam, Holland er åben hele året.

Valuta: € Vælg

Priserne er så lavt som 50 € for en enkelt værelse til € 110 for en tredobbelt værelse, og de kan variere fra rum til rum og sæson.

Reservationer der kræver bekræftelse for at få et visum til Nederlandene, verlænges for at give en garanti på 3 nætter. Dette beløb vil blive opkrævet, hvis reservationen er annulleret. Priserne nedenfor er informative og beregnet til ophold af to personer i et dobbeltværelse på Abba Hotel Amsterdam, Holland.

Priser: Abba Hotel Amsterdam, Holland

En Person: 45 €

Januar

50 €

Februar

50

Marts

50

April

50

Maj

50

Juni

50 €

Juli

50

August

50

September

50

Oktober

50

November

50

December

50 €

Har i bolig til leje? Så fremme turismen i din by ved at tilbyde og præsentere din indkvartering på en webside som denne ( Hotel Abba Amsterdam, Holland ) :

Tag et kig på demo-skyderen (i 20 billeder) for at oprette en GRATIS webside til leje af indkvartering på internetportalen: WWW.BOBORAZ.COM
Opret en webside gratis og få et gratis backlink: GRATIS WEBSTEDSBYGGER TIL LEJE AF INDKVARTERING PÅ www.boboraz.com

Amsterdam,


Amsterdam, Holland, Abba Hotel

Se Placeringen af denne Indkvartering i Amsterdam, Holland på Google Map

Slags af Udlejning: Hotel

Navn på Indkvartering: Abba

By: Amsterdam

Land: Holland Holland

Antal Værelser i Hotel Abba Amsterdam, Holland: 15

Kæledyr: Tilladt

Spise Info: Morgenmad Inkluderet
Buffett Info: Morgenmad Buffett

Gæst Residence Gebyrer: Nej

INDKVARTERING I AMSTERDAM & HOLLAND

Hotel
Hotel Blue Square Amsterdam, Holland Hotel
Hotel
Hotel Marnix Amsterdam, Holland Hotel
Hotel
Hotel Easyhotel Rotterdam, Holland Hotel
Hotel
Villa Fairview Saba, Holland Hotel
Hotel
Hotel Marnix Amsterdam, Holland Hotel
Hotel
Kro Kanhai Rotterdam, Holland Hotel
Hotel
Hotel Blue Square Amsterdam, Holland Hotel
Hotel
Hotel Easyhotel Rotterdam, Holland Hotel
Hotel
Villa Fairview Saba, Holland Hotel
Hotel
Hotel Marnix Amsterdam, Holland Hotel
Hotel
Hotel Blue Square Amsterdam, Holland Hotel
Reservation af denne indkvartering i Amsterdam, Holland er ikke tilgængelig på denne webside, fordi ejeren ikke har valgt denne mulighed. Men der er en forfremmelse af webstedet Hotel Abba Amsterdam inklusive Kontakt via e-mail eller telefon. Besøg dette websted for at få flere oplysninger om priser og booking, kontaktdata og specialtilbud:

Når du har oprettet denne webside GRATIS på denne internetportal, starter dens annoncering straks på næsten alle sider i denne portal og kan også søges ved hjælp af Boboraz webformularen (intern søgemaskine). Hvis du har dit eget websted og har knyttet det til denne webside til leje af boligudlejning, vil du også modtage et gratis backlink, der muliggør hurtigere indeksering af din webside samt øger organisk trafik, hjælper med at opbygge et mærke og forbedre domænemyndigheden. Alt dette sammen, som et resultat af de synergistiske fælles handling af disse nøglefaktorer, fører til en højere placering på søgemaskiner. Det er tilgængelige Web-Analytics: Antallet af Besøg og Oversigt over Statistik. Besøg Webside:

Web-Statistik: Se Besøgte SiderKontakt indkvarteringen Hotel Abba Amsterdam, Holland via telefon:

+31 20 618 3058

De sociale medieknapper, der vises under denne tekst, er ikke beregnet til at dele denne webside eller dine indtryk af dette websted, men til at kontakte denne ejendom i Amsterdam, Holland. Fordi internetforbindelsen bruges i stedet for din telefonplans minutter, i de fleste tilfælde, er denne måde at komme i kontakt billigere end de konventionelle måder, især hvis du ringer på tværs af grænser. For at bruge disse links såvel som brugen af disse kommunikationskanaler for at være virkelig billigere, antages det, at du har en aktiv konto såvel som disse applikationer installeret på din smartphone eller desktop komputer:

Indkvartering   Indkvartering  

Kontakt indkvarteringen via e-mail:

Din Email:

Køn

Navn:

Efternavn:

Telefon:

Land:

Hvor Mange Dage:

Tekst af E-mail:

Hotel

Kontrol Kode:

Har i bolig til leje? Så fremme turismen i din by ved at tilbyde og præsentere din indkvartering på en webside som denne på internetportalen:

www.boboraz.com

Se prototype af en færdig webside: YURTA JURTA FREEDOM, ZZ-UKENDT

Hvis du vil dele denne webside skal du bruge de sociale medieikoner, som er vist under denne tekst:

            Share      Share