Пријaвa Koрисникa у www.boboraz.com
uk:Велика de:Немачка ru:Руска rs:Србија dk:Данска ba:Босна hr:Хрватска nl:Холандија

Имате ли смештај за издавање? У том случају је овај интернет портал право место за Вас. Не морате бити стручњак за Информатику како би ваша веб страница била видљива на интернету за мање од пола сата. Ако имате барем једну слику смештаја и његов кратки опис, онда сте већ спремни за то. Колико је лако направити веб страницу на овом интернет порталу, кликните на линк испод како бисте погледали слаидер у 20 слика, где је показано како се прави пригодна интернет страница за презентацију Вашег смештаја:

Погледајте један демо диашоу за прављење БЕСПЛАТНО интернет странице за издавање смештаја на интернет порталу: WWW.BOBORAZ.COM

  Share-on-Facebook-this-Page-with-others:     Tweet-this-Page-to-others:     Share-on-Instangram-this-Page-with-others:     Share-on-LinkedIn-this-Page-with-others:  


бесплатно

Да ли се бавите услугама изнајмљивања смештаја, које желите да представите на Интернету у циљу даљег развоја и раста ваших пословних активности, привлачећи на овај начин нове госте и путнике из целог света? Тада БЕСПЛАТНО направите такву веб страницу од нуле за мање од пола сата. Или једноставно желите промовисати ваш властити веб-саит за издавање смештаја да би сте додатно оснажили његову позицију и видљивост на интернету указујући и увезавши га са овим интернет порталом специјализованим за тематику путовања, онда УРАДИТЕ ТО кликом на овај линк за креирање такве једне странице: Нови изнајмљивач или пружатељ услуга издавања смјештаја? Онда направите веб страницу за издавање Вашег смјештаја на овом Интернет порталу. Или већ имате интернет страницу на овом веб-саиту путовања? Онда се пријавите да би сте ажурирали цене и опис вашег смештаја за издавање, као остале садржаје ваше интернет странице.

Koрисник:

Лoзинкa:

Преноћиште с Доручком Abracadabra, Warsaw, Пољска
Пансион Hungaria, Budapest, Мађарска
Хотел New World, New York, Сједињ.Америчке Државе
Вила Fairview, Saba, Холандија
Соба у Кући Brigitte, Salzburg, Аустрија
Хотел Halvat, Sarajevo, Босна и Херцеговина
Апартмани Turami, Batumi, Грузија
Хотел на Води Bogdan Khmelnitskyi, Kiev, Украина
Гостионица Gunduliceva, Banja Luka, Босна и Херцеговина
Собе Na Eugen Kvaternik Trgu, Zagreb, Хрватска
Гостиона BB, Grenaa, Данска
Собе и Апартмани Laisteridge Village, Bradford, Велика Британија
Пансион Uskudar, Istanbul, Турска
Гарсоњера Flotsam, Dunalley, Аустралија
Хотел Paradise Airport, Istanbul, Турска
Гостиона Studanky, Karlovy Vary, Чешка Република
Mотел Gas Petrol, Brcko, Босна и Херцеговина
Соба у Стану Mira, Batumi, Грузија
Пансион Dragic, Sutomore, Црна Гора
Вила Zrina, Zagreb, ХрватскаИмате ли смештај за изнајмљивање? Онда, унапредите туризам у вашем граду понудом и представљањем Вашег смештаја на интернет порталу:
Гради Своју Страницу на интернет порталу: