applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/pagedb/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear/arrayOfSeenPages
Smještaj u Salzburg, Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija Smještaj, www.boboraz.com, Salzburg Pansion, Pansion Salzburg  
Salzburg, Salzburg, Salzburg, Salzburg, Salzburg, Salzburg, Salzburg, Salzburg,


Statistika:

Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija

Lastenstrasse 6A, 5020 Salzburg, AustrijaOvaj smještaj u Salzburg, Austrija je otvoren tokom čitave godine.

Pansion

tel:

Pansion Sandwirt se nalazi u Salcburgu, Austria, u ulici Lastenstraße 6A i u vlasništvu je porodice Herzog. Ovaj pansion u Salcburgu razdvaja željeznička pruga od glavne željezničke stanice, te je odličan izbor za putnike namjernike koji rado putuju vozom. Iz ovog razloga, da biste došli do Pansiona Sandwirt Salzburg, ne koristite glavni izlaz odnosno ulaz u glavnu željezničku stanicu nego se uputite na perone gdje će te videti klasični željezni most za pešake (nema mobilnih pokretnih stepenica). Nakon što pređete preko željezničke pruge koristeći ovaj prelaz, vi ste već u ulici Lastenstraße, i skoro ste na samom ulazu u Sandwirt Pansion Salzburg, koji se nalazi na drugoj strani ove ulice.

Iako ova uglavnom stambena četvrt Salcburga nudi malo turističkih sadržaja, centralna lokacija ovog smještaja u Salcburgu čini sve njegove glavne turističke atrakcije, zabavne i ugostiteljske sadržaje dostupne pješice. Ako se ovome doda da je na suprotnoj strani željezničke pruge, ispred glavnog ulaza centralne željezničke stanice smešteno i glavno autobusko čvorište Salcburga, odakle su dostupni, ne samo ostali dijelovi Salcburga nego i sva njegova okolna mjesta i gradovi Salcburške savezne pokrajine, uključujući i dijelove južne Njemačke (Bajern), onda dobijate potpunu predstavu o izuzetno povoljnoj geografskoj lokaciji ovog smještaja u Salcburgu. A u Salcburgu i okolini ima i šta da se vidi, a pogotovu da se uživa u bogatoj ponudi ovog turističkog grada. Uz to, Sandwirt pansion je tako povoljan smještajni izbor za putnike sa ograničenim budžetom za putovanje, jeftinije je u Salcburgu, vjerovatno samo u nekom hostelu. Već za 27 evra možete dobiti jednokrevetnu sobu (sa zajedničkom kupaonicom).

Ako se ovom doda da je najbliža vazhohoplovna luka Aerodrom Salzburg W. A. ​​Mozart, udaljen 6 km od ovog pansiona u Salcburgu, kao i da se do njega može doći javnim prevozom, onda svaki turista sa ograničenim budžetom razume koliko je uštedeo ne samo novca nego i vremena za odmor i provod u Salcburgu, Austria. Stanovnici ovog kraja su ljubazni i zavodljivo gostoljubivi, a koji znaju i kako se to radi, što i ne čudi s obzirom na njihovu ovisnost o turističkom sektoru, kako zaposlenih, tako i promotera, i pružatelja ovih turističkih usluga. A to se posebno odnosi na Salzburg koji ga čini omiljenim turističkim odredištem za strane putnike. Salcburžani također znaju kako uživati u ležernom tempu života. Mnogo šetaju, planinare i skijaju, a često posjećuju kafiće, pivnice i taverne, opuštajući se i uživajući u vremenu koje dolazi i prolazi.

Sobe Pansiona Sandwirt Salzburg su opremljene samo sa neophodnim sadržajima: krevet, ormar, stol i TV, uključujući i umivaonik. Neke veće sobe imaju bizarnu tuš kabinu tik do kreveta. Ali doručak je uključen u cijenu smještaja i služi se u ujudnoj trpezariji ovog pansiona u Salcburgu. Mala čajna kuhinja je takođe sastavni dio ove trpezarije, koju gosti Pansiona Sandwirt Salzburg mogu koristiti tokom njihovog boravka. Posteljina, peškiri, i toiletni papir stoje na raspolaganju gostima pansiona Sandwirt, i također su uključene u cijenu smještaja. Zatraži i upitaj za dodatne informacije na recepciji Sandwirt pansiona, i vlasnici ovog smještaja u Salcburgu će vam rado pomoći, kao i pozajmiti sušilicu za kosu ako je nemate ili ste je zaboravili ponijeti. Veliki parking prostor se nalazi ispred ovog smještaja i njegovo korištenje za goste pansiona Sandwirt Salzburg je besplatno. Prijava u pansion Sandwirt Salzburg, Austrija, je od 13:00, a odjava je do 12:00 sati. Ukoliko očekujete dolazak nakon 21:30, unaprijed obavijestite Pansion Sandwirt Salzburg.

Sandwirt Pansion Salzburg je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici, kultura, umjetnost, razgledanje i šetnje pored reke, kao i za uživanje u drugim pogodnostima boravka u gradu. Imajte na umu, ovo nisu moderno opremljene sobe visoke kategorije, a pogotovu se ne radi o udobnostima i pogodnostima nekog apartmana u Salcburgu, naročito u smislu uživanja privatne amosfere. Na kraju krajeva, turisti sa ograničenim budzetom nisu opterećeni sa takvim dodatnim udobnostima smještaja, jer se u Salcburg ne dolazi da bi se provelo mnogo vremena u sobama nego da bi se uživalo u čarima ovog relativno malog grada, koji je jedan od najposećenijih turističkih odredišta, ne samo u Evropi nego i mnogo šire.

Bez obzira u koje doba godine posjetite Salzburg, uvijek se nešto dešava. Putnici koji posjete Salzburg ljeti imaće priliku da prisustvuju na svjetski poznatim Salcburškim svečanostima i igrama (Salzburger Festspiele). Osim Mocartovih djela, svakog jula i avgusta na festivalu se izvode vrhunske opere, klasična muzika i predstave. Salzburg takođe ima Whitsun Baroque Festival početkom juna. Manji Salzburški Uskršnji festival održava se svake godine oko Uskrsa. Jazz, Electric Love Festival i avangardna muzika također su uobičajene karakteristike kalendara događaja u Salcburgu. Ljubitelji umjetnosti također mogu uživati ​​u posjetama brojnim gradskim muzejima i galerijama, kao što su Domquartier, Residenz Gallery ili Modern Museum. Salzburg, kao univerzitetski grad, takođe pruža dobar noćni provod.

Salzburg je prošaran restoranima, picerijama, vinskim barovima i tavernama u kojima možete uživati ​​u finom austrijskom vinu i pivu. To posebno važi za vrijeme Adventa, kada snijeg, praznična muzika i božićne pijace čine grad neodoljivim. Božić u Salcburgu nije samo jedan od najromantičnijih događaja; tu je također počela priča o Tihoj Noći (Stille Nacht) na Badnje veče 1818. godine. Tiha Noć je najpoznatija od svih božićnih pjesama, koja se strastveno pjeva širom svijeta na preko 300 jezika i dijalekata. Pjesmu Tiha Noć prvi je izveo Franz Ksaver Gruber u maloj kapeli u Oberndorfu, oko 20 kilometara od grada Salcburga, na stihove koje je 1816-te godine napisao Joseph Mohr, koji je rođen u Salcburgu.

Austrija, Salzburg, Pansion Sandwirt

Valuta: € Izaberite

Niže navedene cijene su za boravak dvije osobe u dvokrevetnoj sobi Pansiona Sandwirt Salzburg, Austrija. Ove cijene mogu varirati, ovisno o popunjenosti ovog smještaja u Salcburgu, kao i ovisno o sezoni, kulturnim i umetničkim događanjima u Salcburgu, datumima koje odaberete i vrsti sobe.

Cijene: Sandwirt Pansion Salzburg, Austrija

Jedna Osoba: 27 €

Siječanj

54€

Veljača

54€

Ožujak

54€

Travanj

54€

Svibanj

54€

Lipanj

54€

Srpanj

54€

Kolovoz

54€

Rumeni

54€

Listopad

54€

Studeni

54€

Prosinac

54€

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj veb stranici poput ove ( Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija ) :

Pogledajte jedan demo diašou za građenje BESPLATNO veb stranice za izdavanje smještaja na internet portalu: WWW.BOBORAZ.COM

Besplatno napravite veb stranicu i ostvarite besplatan povratni link:

GRADITELJ BESPLATNIH VEB STRANICA ZA IZNAJMLJIVANJE SMJEŠTAJA KOD www.boboraz.com

Salzburg,


Salzburg, Austrija, Sandwirt Pansion

Pogledajte Lokaciju ovog Smještaja u Salzburg, Austrija na Google Mapi

Vrsta Smještaja: Pansion

Naziv Smještaja: Sandwirt

Grad: Salzburg

Država: Austrija Austrija

Broj Soba u Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija: 10

Kućni Ljubimci: Dopušteni

Info o Ishrani: Doručak Uključen
Pun Pansion: Za Doručak Švedski Sto

Gost Boravišne Takse: Ne

SMJEŠTAJ U SALZBURG, AUSTRIJA

Pansion
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Pansion
Pansion
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Pansion
Pansion
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Pansion
Pansion
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Pansion
Pansion
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Pansion
Pansion
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Pansion
Pansion
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Pansion
Pansion
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Pansion
Pansion
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Pansion
Pansion
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Pansion
Pansion
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Pansion
Rezervacija ovog smještaja u Salzburg, Austrija nije dostupna na ovoj veb stranici jer njen vlasnik nije odabrao ovu opciju. Kontaktirajte smještaj Pansion Sandwirt Salzburg telefonom.

http://www.boboraz.com/login/signup/builderDemo/builderDemo.php

Nakon što ste BESPLATNO napravili ovu veb stranicu na ovom internet portalu, njezino oglašavanje započet će odmah na gotovo svim stranicama ovog portala, a također se može pretraživati koristeći Boboraz veb obrazac (interni pretraživač). Ako imate vlastitu veb lokaciju i povezali ste je s ovom internet stranicom za iznajmljivanje smještaja, dobit ćete i besplatnu povratnu vezu ('backlink') koja će omogućiti brže indeksiranje vaše veb stranice, kao i povećati organski promet, pomoći u izgradnji robne marke, poboljšanju autoriteta domene. Sve to zajedno, kao rezultat sinergijskog zajedničkog djelovanja ovih ključnih činilaca, dovodi do višeg ranga i rejtinga na tražilicama. Dostupna je i Veb Analitika: Broj Posjetilaca i Pregled Statistike. Posjetite Veb Stranicu:

Statistika: Vidi Posjećene StraniceKontaktirajte smještaj Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija telefonom:

+43 662 87 43 51

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj veb stranici poput ove na internet portalu:

www.boboraz.com

Pogledajte prototip jedne završene web stranice: JURTA JURTA FREEDOM, ZZ-NEPOZNATO

            Share      Share