Smještaj u Salzburg: Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija | www.boboraz.com
de:Pansion-Sandwirt uk:Pansion-Sandwirt dk:Pansion-Sandwirt ru:Pansion-Sandwirt nl:Pansion-Sandwirt rs:Pansion-Sandwirt hr:Pansion-Sandwirt ba:Pansion-Sandwirt


Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija

Lastenstrasse 6A, 5020 Salzburg, AustrijaStatistika:Sandwirt_Pansion_Salzburg_Austrija

Ovaj smještaj u Salzburg, Austrija je otvoren tokom čitave godine.

tel:

Pansion Sandwirt se nalazi u Salcburgu, Austria, u ulici Lastenstraße 6A i u vlasništvu je porodice Herzog. Ovaj pansion u Salcburgu razdvaja željeznička pruga od glavne željezničke stanice, te je odličan izbor za putnike namjernike koji rado putuju vozom. Iz ovog razloga, da biste došli do Pansiona Sandwirt Salzburg, ne koristite glavni izlaz odnosno ulaz u glavnu željezničku stanicu nego se uputite na perone gdje će te videti klasični željezni most za pešake (nema mobilnih pokretnih stepenica). Nakon što pređete preko željezničke pruge koristeći ovaj prelaz, vi ste već u ulici Lastenstraße, i skoro ste na samom ulazu u Sandwirt Pansion Salzburg, koji se nalazi na drugoj strani ove ulice.

Iako ova uglavnom stambena četvrt Salcburga nudi malo turističkih sadržaja, centralna lokacija ovog smještaja u Salcburgu čini sve njegove glavne turističke atrakcije, zabavne i ugostiteljske sadržaje dostupne pješice. Ako se ovome doda da je na suprotnoj strani željezničke pruge, ispred glavnog ulaza centralne željezničke stanice smešteno i glavno autobusko čvorište Salcburga, odakle su dostupni, ne samo ostali dijelovi Salcburga nego i sva njegova okolna mjesta i gradovi Salcburške savezne pokrajine, uključujući i dijelove južne Njemačke (Bajern), onda dobijate potpunu predstavu o izuzetno povoljnoj geografskoj lokaciji ovog smještaja u Salcburgu. A u Salcburgu i okolini ima i šta da se vidi, a pogotovu da se uživa u bogatoj ponudi ovog turističkog grada. Uz to, Sandwirt pansion je tako povoljan smještajni izbor za putnike sa ograničenim budžetom za putovanje, jeftinije je u Salcburgu, vjerovatno samo u nekom hostelu. Već za 27 evra možete dobiti jednokrevetnu sobu (sa zajedničkom kupaonicom).

Ako se ovom doda da je najbliža vazhohoplovna luka Aerodrom Salzburg W. A. ​​Mozart, udaljen 6 km od ovog pansiona u Salcburgu, kao i da se do njega može doći javnim prevozom, onda svaki turista sa ograničenim budžetom razume koliko je uštedeo ne samo novca nego i vremena za odmor i provod u Salcburgu, Austria. Stanovnici ovog kraja su ljubazni i zavodljivo gostoljubivi, a koji znaju i kako se to radi, što i ne čudi s obzirom na njihovu ovisnost o turističkom sektoru, kako zaposlenih, tako i promotera, i pružatelja ovih turističkih usluga. A to se posebno odnosi na Salzburg koji ga čini omiljenim turističkim odredištem za strane putnike. Salcburžani također znaju kako uživati u ležernom tempu života. Mnogo šetaju, planinare i skijaju, a često posjećuju kafiće, pivnice i taverne, opuštajući se i uživajući u vremenu koje dolazi i prolazi.

Sobe Pansiona Sandwirt Salzburg su opremljene samo sa neophodnim sadržajima: krevet, ormar, stol i TV, uključujući i umivaonik. Neke veće sobe imaju bizarnu tuš kabinu tik do kreveta. Ali doručak je uključen u cijenu smještaja i služi se u ujudnoj trpezariji ovog pansiona u Salcburgu. Mala čajna kuhinja je takođe sastavni dio ove trpezarije, koju gosti Pansiona Sandwirt Salzburg mogu koristiti tokom njihovog boravka. Posteljina, peškiri, i toiletni papir stoje na raspolaganju gostima pansiona Sandwirt, i također su uključene u cijenu smještaja. Zatraži i upitaj za dodatne informacije na recepciji Sandwirt pansiona, i vlasnici ovog smještaja u Salcburgu će vam rado pomoći, kao i pozajmiti sušilicu za kosu ako je nemate ili ste je zaboravili ponijeti. Veliki parking prostor se nalazi ispred ovog smještaja i njegovo korištenje za goste pansiona Sandwirt Salzburg je besplatno. Prijava u pansion Sandwirt Salzburg, Austrija, je od 13:00, a odjava je do 12:00 sati. Ukoliko očekujete dolazak nakon 21:30, unaprijed obavijestite Pansion Sandwirt Salzburg.

Sandwirt Pansion Salzburg je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici, kultura, umjetnost, razgledanje i šetnje pored reke, kao i za uživanje u drugim pogodnostima boravka u gradu. Imajte na umu, ovo nisu moderno opremljene sobe visoke kategorije, a pogotovu se ne radi o udobnostima i pogodnostima nekog apartmana u Salcburgu, naročito u smislu uživanja privatne amosfere. Na kraju krajeva, turisti sa ograničenim budzetom nisu opterećeni sa takvim dodatnim udobnostima smještaja, jer se u Salcburg ne dolazi da bi se provelo mnogo vremena u sobama nego da bi se uživalo u čarima ovog relativno malog grada, koji je jedan od najposećenijih turističkih odredišta, ne samo u Evropi nego i mnogo šire.

Bez obzira u koje doba godine posjetite Salzburg, uvijek se nešto dešava. Putnici koji posjete Salzburg ljeti imaće priliku da prisustvuju na svjetski poznatim Salcburškim svečanostima i igrama (Salzburger Festspiele). Osim Mocartovih djela, svakog jula i avgusta na festivalu se izvode vrhunske opere, klasična muzika i predstave. Salzburg takođe ima Whitsun Baroque Festival početkom juna. Manji Salzburški Uskršnji festival održava se svake godine oko Uskrsa. Jazz, Electric Love Festival i avangardna muzika također su uobičajene karakteristike kalendara događaja u Salcburgu. Ljubitelji umjetnosti također mogu uživati ​​u posjetama brojnim gradskim muzejima i galerijama, kao što su Domquartier, Residenz Gallery ili Modern Museum. Salzburg, kao univerzitetski grad, takođe pruža dobar noćni provod.

Salzburg je prošaran restoranima, picerijama, vinskim barovima i tavernama u kojima možete uživati ​​u finom austrijskom vinu i pivu. To posebno važi za vrijeme Adventa, kada snijeg, praznična muzika i božićne pijace čine grad neodoljivim. Božić u Salcburgu nije samo jedan od najromantičnijih događaja; tu je također počela priča o Tihoj Noći (Stille Nacht) na Badnje veče 1818. godine. Tiha Noć je najpoznatija od svih božićnih pjesama, koja se strastveno pjeva širom svijeta na preko 300 jezika i dijalekata. Pjesmu Tiha Noć prvi je izveo Franz Ksaver Gruber u maloj kapeli u Oberndorfu, oko 20 kilometara od grada Salcburga, na stihove koje je 1816-te godine napisao Joseph Mohr, koji je rođen u Salcburgu.

Austrija, Salzburg, Pansion Sandwirt

Valuta: € Valuta:€

Niže navedene cijene su za boravak dvije osobe u dvokrevetnoj sobi Pansiona Sandwirt Salzburg, Austrija. Ove cijene mogu varirati, ovisno o popunjenosti ovog smještaja u Salcburgu, kao i ovisno o sezoni, kulturnim i umetničkim događanjima u Salcburgu, datumima koje odaberete i vrsti sobe.

Cijene: Sandwirt Pansion Salzburg, Austrija

Jedna Osoba: 27 €

Siječanj

54€

Veljača

54€

Ožujak

54€

Travanj

54€

Svibanj

54€

Lipanj

54€

Srpanj

54€

Kolovoz

54€

Rumeni

54€

Listopad

54€

Studeni

54€

Prosinac

54€

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj veb stranici poput ove ( Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija ) :

Pogledajte jedan demo diašou za građenje BESPLATNO veb stranice za izdavanje smještaja na internet portalu: WWW.BOBORAZ.COM

Besplatno napravite veb stranicu i ostvarite besplatan povratni link:

GRADITELJ BESPLATNIH VEB STRANICA ZA IZNAJMLJIVANJE SMJEŠTAJA KOD www.boboraz.com

sandwirt_pension_salzburg_austria.jpg


Salzburg, Austrija, Sandwirt Pansion

Pogledajte Lokaciju ovog Smještaja u Salzburg, Austrija na Google Mapi

Vrsta Smještaja: Pansion

Naziv Smještaja: Sandwirt

Grad: Salzburg

Država: Austrija Austrija

Broj Soba u Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija: 10

Kućni Ljubimci: Dopušteni

Info o Ishrani: Doručak Uključen
Pun Pansion: Za Doručak Švedski Sto

Gost Boravišne Takse: Ne

SMJEŠTAJ U SALZBURG, AUSTRIJA

salzburgerblick-b&b-salzburg-austria.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Vebsait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
salzburg_austria_haus_brigitte.jpg
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Vebsait:Soba-u-Kući-Brigitte-Salzburg-Austrija
hotel-rosenvilla-austria.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Vebsait:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Austrija
pension_jahn_salzburg.jpg
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Vebsait:Pansion-Jahn-Salzburg-Austrija
b&b_elisabeth_salzburg_austria.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Vebsait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
brigitte_house_salzburg.jpg
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Vebsait:Soba-u-Kući-Brigitte-Salzburg-Austrija
salzburg-austria.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Vebsait:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Austrija
salzburg_pension_jahn.jpg
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Vebsait:Pansion-Jahn-Salzburg-Austrija
salzburgerblick_b&b_salzburg_austria.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Vebsait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
salzburg_haus_brigitte.jpg
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Vebsait:Soba-u-Kući-Brigitte-Salzburg-Austrija
rosenvilla-hotel-salzburg-austria.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Vebsait:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Austrija
Rezervacija ovog smještaja u Salzburg, Austrija nije dostupna na ovoj veb stranici jer njen vlasnik nije odabrao ovu opciju. Kontaktirajte smještaj Pansion Sandwirt Salzburg telefonom.

http://www.boboraz.com/login/signup/builderDemo/builderDemo.php

Nakon što ste BESPLATNO napravili ovu veb stranicu na ovom internet portalu, njezino oglašavanje započet će odmah na gotovo svim stranicama ovog portala, a također se može pretraživati koristeći Boboraz veb obrazac (interni pretraživač). Ako imate vlastitu veb lokaciju i povezali ste je s ovom internet stranicom za iznajmljivanje smještaja, dobit ćete i besplatnu povratnu vezu ('backlink') koja će omogućiti brže indeksiranje vaše veb stranice, kao i povećati organski promet, pomoći u izgradnji robne marke, poboljšanju autoriteta domene. Sve to zajedno, kao rezultat sinergijskog zajedničkog djelovanja ovih ključnih činilaca, dovodi do višeg ranga i rejtinga na tražilicama. Dostupna je i Veb Analitika: Broj Posjetilaca i Pregled Statistike. Posjetite Veb Stranicu:

Statistika: Vidi Posjećene Stranice

SMJEŠTAJ: WWW.BOBORAZ.COM

centar4.jpg
Motel Centar Bijeljina, Bosna i Hercegovina Vebsait:Motel-Centar-Bijeljina-Bosna-i-Hercegovina
kumluca8.jpg
Hotel Kumluca Antalya, Turska Vebsait:Hotel-Kumluca-Antalya-Turska
ursprung-panorama-hotel-konigsleiten.jpg
Hotel Ursprungs Panorama Koningsleiten, Austrija Vebsait:Hotel-Ursprungs-Panorama-Koningsleiten-Austrija
milovanovic_villa_sokobanja_serbia.jpg
Vila Milovanovic Sokobanja, Srbija Vebsait:Vila-Milovanovic-Sokobanja-Srbija
ao-wienhbh3.jpg
Hostel Aowien Vienna, Austrija Vebsait:Hostel-Aowien-Vienna-Austrija
kordun5.jpg
Motel Kordun Novi Sad, Srbija Vebsait:Motel-Kordun-Novi-Sad-Srbija
collin6.jpg
Hotel Collin House London, Velika Britanija Vebsait:Hotel-Collin-House-London-Velika-Britanija
bb2.jpg
Hostel Bed And Breakfast Stockholm, Švedska Vebsait:Hostel-Bed-And-Breakfast-Stockholm-Švedska
motel-azzurro-bijeljina-2.jpg
Motel Azzurro Bijeljina, Bosna i Hercegovina Vebsait:Motel-Azzurro-Bijeljina-Bosna-i-Hercegovina
chelsea4.jpg
Hotel Chelsea Bournemouth, Velika Britanija Vebsait:Hotel-Chelsea-Bournemouth-Velika-Britanija
fairview-villa-saba-dutch-carribian-1.jpg
Vila Fairview Saba, Nizozemska Vebsait:Vila-Fairview-Saba-Nizozemska
yurta-sloboda-jurta-unknown.jpg
Jurta Jurta Sloboda, Zz-Nepoznato Vebsait:Jurta-Jurta-Sloboda-Zz-Nepoznato
jurta-unknown-yurta-freedom.jpg
Jurta Jurta Freedom, Zz-Nepoznato Vebsait:Jurta-Jurta-Freedom-Zz-Nepoznato
Sanja-Villa-Zlatibor-Serbia.jpg
Vila Sanja Zlatibor, Srbija Vebsait:Vila-Sanja-Zlatibor-Srbija
buhara.jpg
Hotel Buhara Istanbul, Turska Vebsait:Hotel-Buhara-Istanbul-Turska
gas5.jpg
Motel Gas Petrol Brcko, Bosna i Hercegovina Vebsait:Motel-Gas-Petrol-Brcko-Bosna-i-Hercegovina
brke2.jpg
Gostiona Kod Brke Srebrno Jezero, Srbija Vebsait:Gostiona-Kod-Brke-Srebrno-Jezero-Srbija
armenia2.jpg
Hostel Armenia Yerevan, Armenija Vebsait:Hostel-Armenia-Yerevan-Armenija
heathlands3.jpg
Hotel Heathlands Bournemouth, Velika Britanija Vebsait:Hotel-Heathlands-Bournemouth-Velika-Britanija
dan0.jpg
Hostel Danhostel Copenhagen, Danska Vebsait:Hostel-Danhostel-Copenhagen-Danska
st-george6.jpg
Hotel St George Great Yarmouth, Velika Britanija Vebsait:Hotel-St-George-Great-Yarmouth-Velika-Britanija
orion-hotel-srebrenik.jpg
Hotel Orion Srebrenik, Bosna i Hercegovina Vebsait:Hotel-Orion-Srebrenik-Bosna-i-Hercegovina
kastel1.jpg
Hostel Room Banja Luka, Bosna i Hercegovina Vebsait:Hostel-Room-Banja-Luka-Bosna-i-Hercegovina
harriet_villa_stockholm_sweden.jpg
Vila Harriet Stockholm, Švedska Vebsait:Vila-Harriet-Stockholm-Švedska
panorama-villa-beograd-srrbija.jpg
Vila Panorama Beograd, Srbija Vebsait:Vila-Panorama-Beograd-Srbija
srebrno-jezero-vila-dincic-srbija.jpg
Vila Dincic Srebrno Jezero, Srbija Vebsait:Vila-Dincic-Srebrno-Jezero-Srbija
gold2.jpg
Hostel Gold Coast Antalya, Turska Vebsait:Hostel-Gold-Coast-Antalya-Turska
vauxhall4.jpg
Turistički Park Vauxhall Great Yarmouth, Velika Britanija Vebsait:Turistički-Park-Vauxhall-Great-Yarmouth-Velika-Britanija
villa-ivanovic-kopaonik-brzece-serbia-4.jpg
Vila Ivanovic Kopaonik, Srbija Vebsait:Vila-Ivanovic-Kopaonik-Srbija
club0.jpeg
Hotel City Club Kharkov, Ukraina Vebsait:Hotel-City-Club-Kharkov-Ukraina
holiday-park-drvengrad-mokra-gora-serbia-0.jpg
Turistički Park Drvengrad Mokra Gora, Srbija Vebsait:Turistički-Park-Drvengrad-Mokra-Gora-Srbija
mayfair9.jpg
Hotel Mayfair Great Yarmouth, Velika Britanija Vebsait:Hotel-Mayfair-Great-Yarmouth-Velika-Britanija
lodge10.jpg
Hostel City Lodge Stockholm, Švedska Vebsait:Hostel-City-Lodge-Stockholm-Švedska
acton0.jpg
Hotel Acton Hill London, Velika Britanija Vebsait:Hotel-Acton-Hill-London-Velika-Britanija
bela4.jpg
Gostiona Na Belorusskoy Moscow, Ruska Federacija Vebsait:Gostiona-Na-Belorusskoy-Moscow-Ruska-Federacija
stadthotel-freilassing-germany-single.jpg
Hotel Stadthotel Freilassing, Njemačka Vebsait:Hotel-Stadthotel-Freilassing-Njemačka
windsor6.jpg
Gostiona Windsor Washington, Sjedinj.Američke Države Vebsait:Gostiona-Windsor-Washington-Sjedinj.Američke-Države
acimovic6.jpg
Motel Acimovic Trebinje, Bosna i Hercegovina Vebsait:Motel-Acimovic-Trebinje-Bosna-i-Hercegovina
zrina-villa-zagreb-croatia.jpg
Vila Zrina Zagreb, Hrvatska Vebsait:Vila-Zrina-Zagreb-Hrvatska
bela3.jpg
Gostiona White Night Saint Petersburg, Ruska Federacija Vebsait:Gostiona-White-Night-Saint-Petersburg-Ruska-Federacija
trollcart6.jpg
Hotel Troll Cart Great Yarmouth, Velika Britanija Vebsait:Hotel-Troll-Cart-Great-Yarmouth-Velika-Britanija
centar3.jpg
Hostel Centar1 Banja Luka, Bosna i Hercegovina Vebsait:Hostel-Centar1-Banja-Luka-Bosna-i-Hercegovina
inn-villa-srebrno-jezero-serbia.jpg
Vila IN Srebrno Jezero, Srbija Vebsait:Vila-IN-Srebrno-Jezero-Srbija
orangedrive.jpg
Hostel Orange Drive Hollywood, Sjedinj.Američke Države Vebsait:Hostel-Orange-Drive-Hollywood-Sjedinj.Američke-Države
kartal7.jpg
Hotel Kartal Antalya, Turska Vebsait:Hotel-Kartal-Antalya-Turska
Mullheim-Germany-Hotel-Schacherer.jpg
Hotel Schacherer Mullheim, Njemačka Vebsait:Hotel-Schacherer-Mullheim-Njemačka
nina_villa_ulcinj_montenegro.jpg
Vila Nina Ulcinj, Crna Gora Vebsait:Vila-Nina-Ulcinj-Crna-Gora
russel3.jpg
Hotel Russell Court Bournemouth, Velika Britanija Vebsait:Hotel-Russell-Court-Bournemouth-Velika-Britanija
paradise6.jpg
Hotel Paradise Airport Istanbul, Turska Vebsait:Hotel-Paradise-Airport-Istanbul-Turska
wohnheim-dom-penzionera-tuzla-bosnien.jpg
Rezidencionalni Dom Dom Penzionera Tuzla, Bosna i Hercegovina Vebsait:Rezidencionalni-Dom-Dom-Penzionera-Tuzla-Bosna-i-Hercegovina
centar2.jpg
Motel Centar Bijeljina, Bosna i Hercegovina Vebsait:Motel-Centar-Bijeljina-Bosna-i-HercegovinaKontaktirajte smještaj:

Kontaktirajte smještaj Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija telefonom:

+43 662 87 43 51

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj veb stranici poput ove na internet portalu:

www.boboraz.com

Pogledajte prototip jedne završene veb stranice: JURTA JURTA FREEDOM, ZZ-NEPOZNATO

            Share-on-Instangram-this-Page-with-others:Salzburg-Austrija-Pansion-Sandwirt      Share-on-LinkedIn-this-Page-with-others:Salzburg-Austrija-Pansion-Sandwirt   

Idi na Vrh