Warning: file_put_contents(/var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/yy/2023/12/05/us): failed to open stream: No such file or directory in /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/counter/include/functions.php on line 313

Warning: file_put_contents(/var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/pensions/at/salzburg/sandwirt/files/202312): failed to open stream: No space left on device in /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/counter/include/functions.php on line 313

Warning: session_write_close(): open(/var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/sess/sess_ikppp52hagu1d85u44gt8tn8g7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/pensions/at/salzburg/sandwirt/index.php on line 36

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/sess) in /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/pensions/at/salzburg/sandwirt/index.php on line 36
Smještaj u Salzburg: Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija | www.boboraz.com
de:Pansion-Sandwirt uk:Pansion-Sandwirt dk:Pansion-Sandwirt ru:Pansion-Sandwirt nl:Pansion-Sandwirt rs:Pansion-Sandwirt hr:Pansion-Sandwirt ba:Pansion-Sandwirt


Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija

Lastenstrasse 6A, 5020 Salzburg, AustrijaStatistika:Sandwirt_Pansion_Salzburg_Austrija

Ovaj smještaj u Salzburg, Austrija je otvoren tokom čitave godine.

tel:

Pansion Sandwirt se nalazi u Salcburgu, Austria, u ulici Lastenstraße 6A i u vlasništvu je porodice Herzog. Ovaj pansion u Salcburgu razdvaja željeznička pruga od glavne željezničke stanice, te je odličan izbor za putnike namjernike koji rado putuju vozom. Iz ovog razloga, da biste došli do Pansiona Sandwirt Salzburg, ne koristite glavni izlaz odnosno ulaz u glavnu željezničku stanicu nego se uputite na perone gdje će te videti klasični željezni most za pešake (nema mobilnih pokretnih stepenica). Nakon što pređete preko željezničke pruge koristeći ovaj prelaz, vi ste već u ulici Lastenstraße, i skoro ste na samom ulazu u Sandwirt Pansion Salzburg, koji se nalazi na drugoj strani ove ulice.

Iako ova uglavnom stambena četvrt Salcburga nudi malo turističkih sadržaja, centralna lokacija ovog smještaja u Salcburgu čini sve njegove glavne turističke atrakcije, zabavne i ugostiteljske sadržaje dostupne pješice. Ako se ovome doda da je na suprotnoj strani željezničke pruge, ispred glavnog ulaza centralne željezničke stanice smešteno i glavno autobusko čvorište Salcburga, odakle su dostupni, ne samo ostali dijelovi Salcburga nego i sva njegova okolna mjesta i gradovi Salcburške savezne pokrajine, uključujući i dijelove južne Njemačke (Bajern), onda dobijate potpunu predstavu o izuzetno povoljnoj geografskoj lokaciji ovog smještaja u Salcburgu. A u Salcburgu i okolini ima i šta da se vidi, a pogotovu da se uživa u bogatoj ponudi ovog turističkog grada. Uz to, Sandwirt pansion je tako povoljan smještajni izbor za putnike sa ograničenim budžetom za putovanje, jeftinije je u Salcburgu, vjerovatno samo u nekom hostelu. Već za 27 evra možete dobiti jednokrevetnu sobu (sa zajedničkom kupaonicom).

Ako se ovom doda da je najbliža vazhohoplovna luka Aerodrom Salzburg W. A. ​​Mozart, udaljen 6 km od ovog pansiona u Salcburgu, kao i da se do njega može doći javnim prevozom, onda svaki turista sa ograničenim budžetom razume koliko je uštedeo ne samo novca nego i vremena za odmor i provod u Salcburgu, Austria. Stanovnici ovog kraja su ljubazni i zavodljivo gostoljubivi, a koji znaju i kako se to radi, što i ne čudi s obzirom na njihovu ovisnost o turističkom sektoru, kako zaposlenih, tako i promotera, i pružatelja ovih turističkih usluga. A to se posebno odnosi na Salzburg koji ga čini omiljenim turističkim odredištem za strane putnike. Salcburžani također znaju kako uživati u ležernom tempu života. Mnogo šetaju, planinare i skijaju, a često posjećuju kafiće, pivnice i taverne, opuštajući se i uživajući u vremenu koje dolazi i prolazi.

Sobe Pansiona Sandwirt Salzburg su opremljene samo sa neophodnim sadržajima: krevet, ormar, stol i TV, uključujući i umivaonik. Neke veće sobe imaju bizarnu tuš kabinu tik do kreveta. Ali doručak je uključen u cijenu smještaja i služi se u ujudnoj trpezariji ovog pansiona u Salcburgu. Mala čajna kuhinja je takođe sastavni dio ove trpezarije, koju gosti Pansiona Sandwirt Salzburg mogu koristiti tokom njihovog boravka. Posteljina, peškiri, i toiletni papir stoje na raspolaganju gostima pansiona Sandwirt, i također su uključene u cijenu smještaja. Zatraži i upitaj za dodatne informacije na recepciji Sandwirt pansiona, i vlasnici ovog smještaja u Salcburgu će vam rado pomoći, kao i pozajmiti sušilicu za kosu ako je nemate ili ste je zaboravili ponijeti. Veliki parking prostor se nalazi ispred ovog smještaja i njegovo korištenje za goste pansiona Sandwirt Salzburg je besplatno. Prijava u pansion Sandwirt Salzburg, Austrija, je od 13:00, a odjava je do 12:00 sati. Ukoliko očekujete dolazak nakon 21:30, unaprijed obavijestite Pansion Sandwirt Salzburg.

Sandwirt Pansion Salzburg je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici, kultura, umjetnost, razgledanje i šetnje pored reke, kao i za uživanje u drugim pogodnostima boravka u gradu. Imajte na umu, ovo nisu moderno opremljene sobe visoke kategorije, a pogotovu se ne radi o udobnostima i pogodnostima nekog apartmana u Salcburgu, naročito u smislu uživanja privatne amosfere. Na kraju krajeva, turisti sa ograničenim budzetom nisu opterećeni sa takvim dodatnim udobnostima smještaja, jer se u Salcburg ne dolazi da bi se provelo mnogo vremena u sobama nego da bi se uživalo u čarima ovog relativno malog grada, koji je jedan od najposećenijih turističkih odredišta, ne samo u Evropi nego i mnogo šire.

Bez obzira u koje doba godine posjetite Salzburg, uvijek se nešto dešava. Putnici koji posjete Salzburg ljeti imaće priliku da prisustvuju na svjetski poznatim Salcburškim svečanostima i igrama (Salzburger Festspiele). Osim Mocartovih djela, svakog jula i avgusta na festivalu se izvode vrhunske opere, klasična muzika i predstave. Salzburg takođe ima Whitsun Baroque Festival početkom juna. Manji Salzburški Uskršnji festival održava se svake godine oko Uskrsa. Jazz, Electric Love Festival i avangardna muzika također su uobičajene karakteristike kalendara događaja u Salcburgu. Ljubitelji umjetnosti također mogu uživati ​​u posjetama brojnim gradskim muzejima i galerijama, kao što su Domquartier, Residenz Gallery ili Modern Museum. Salzburg, kao univerzitetski grad, takođe pruža dobar noćni provod.

Salzburg je prošaran restoranima, picerijama, vinskim barovima i tavernama u kojima možete uživati ​​u finom austrijskom vinu i pivu. To posebno važi za vrijeme Adventa, kada snijeg, praznična muzika i božićne pijace čine grad neodoljivim. Božić u Salcburgu nije samo jedan od najromantičnijih događaja; tu je također počela priča o Tihoj Noći (Stille Nacht) na Badnje veče 1818. godine. Tiha Noć je najpoznatija od svih božićnih pjesama, koja se strastveno pjeva širom svijeta na preko 300 jezika i dijalekata. Pjesmu Tiha Noć prvi je izveo Franz Ksaver Gruber u maloj kapeli u Oberndorfu, oko 20 kilometara od grada Salcburga, na stihove koje je 1816-te godine napisao Joseph Mohr, koji je rođen u Salcburgu.

Austrija, Salzburg, Pansion Sandwirt

Valuta: € Valuta:€

Niže navedene cijene su za boravak dvije osobe u dvokrevetnoj sobi Pansiona Sandwirt Salzburg, Austrija. Ove cijene mogu varirati, ovisno o popunjenosti ovog smještaja u Salcburgu, kao i ovisno o sezoni, kulturnim i umetničkim događanjima u Salcburgu, datumima koje odaberete i vrsti sobe.

Cijene: Sandwirt Pansion Salzburg, Austrija

Jedna Osoba: 27 €

Siječanj

54€

Veljača

54€

Ožujak

54€

Travanj

54€

Svibanj

54€

Lipanj

54€

Srpanj

54€

Kolovoz

54€

Rumeni

54€

Listopad

54€

Studeni

54€

Prosinac

54€

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj veb stranici poput ove ( Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija ) :

Pogledajte jedan demo diašou za građenje BESPLATNO veb stranice za izdavanje smještaja na internet portalu: WWW.BOBORAZ.COM

Besplatno napravite veb stranicu i ostvarite besplatan povratni link:

GRADITELJ BESPLATNIH VEB STRANICA ZA IZNAJMLJIVANJE SMJEŠTAJA KOD www.boboraz.com

salzburg_pension_sandwirt.jpg


Salzburg, Austrija, Sandwirt Pansion

Pogledajte Lokaciju ovog Smještaja u Salzburg, Austrija na Google Mapi

Vrsta Smještaja: Pansion

Naziv Smještaja: Sandwirt

Grad: Salzburg

Država: Austrija Austrija

Broj Soba u Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija: 10

Kućni Ljubimci: Dopušteni

Info o Ishrani: Doručak Uključen
Pun Pansion: Za Doručak Švedski Sto

Gost Boravišne Takse: Ne

SMJEŠTAJ U SALZBURG, AUSTRIJA

castle-salzburg-mirabellgarden_b&b_elisabeth.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Vebsait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
salzburg_haus_brigitte.jpg
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Vebsait:Soba-u-Kući-Brigitte-Salzburg-Austrija
rosenvilla-hotel-salzburg-austria.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Vebsait:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Austrija
salzburg_jahn_pension.jpg
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Vebsait:Pansion-Jahn-Salzburg-Austrija
b&b-elisabeth-salzburg-austria.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Vebsait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
room_in_house_brigitte_salzburg.jpg
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Vebsait:Soba-u-Kući-Brigitte-Salzburg-Austrija
hotel-salzburg-rosenvilla.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Vebsait:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Austrija
pension-jahn-salzburg.jpg
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Vebsait:Pansion-Jahn-Salzburg-Austrija
salzburgerblick-b&b-salzburg-austria.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Vebsait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
salzburg_austria_haus_brigitte.jpg
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Vebsait:Soba-u-Kući-Brigitte-Salzburg-Austrija
hotel-rosenvilla-austria.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Vebsait:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Austrija
Rezervacija ovog smještaja u Salzburg, Austrija nije dostupna na ovoj veb stranici jer njen vlasnik nije odabrao ovu opciju. Kontaktirajte smještaj Pansion Sandwirt Salzburg telefonom.

http://www.boboraz.com/login/signup/builderDemo/builderDemo.php

Nakon što ste BESPLATNO napravili ovu veb stranicu na ovom internet portalu, njezino oglašavanje započet će odmah na gotovo svim stranicama ovog portala, a također se može pretraživati koristeći Boboraz veb obrazac (interni pretraživač). Ako imate vlastitu veb lokaciju i povezali ste je s ovom internet stranicom za iznajmljivanje smještaja, dobit ćete i besplatnu povratnu vezu ('backlink') koja će omogućiti brže indeksiranje vaše veb stranice, kao i povećati organski promet, pomoći u izgradnji robne marke, poboljšanju autoriteta domene. Sve to zajedno, kao rezultat sinergijskog zajedničkog djelovanja ovih ključnih činilaca, dovodi do višeg ranga i rejtinga na tražilicama. Dostupna je i Veb Analitika: Broj Posjetilaca i Pregled Statistike. Posjetite Veb Stranicu:

Statistika: Vidi Posjećene Stranice

SMJEŠTAJ: WWW.BOBORAZ.COM

paradise2.jpg
Hotel Paradise Airport Istanbul, Turska Vebsait:Hotel-Paradise-Airport-Istanbul-Turska
lipova2.jpg
Kuća Lipova Ceske Budejovice, Češka Republika Vebsait:Kuća-Lipova-Ceske-Budejovice-Češka-Republika
lubiane6.jpg
Hotel Lubiane Vence, Francuska Vebsait:Hotel-Lubiane-Vence-Francuska
b&b-see-copenhagen-denmark.jpg
Prenoćište s Doručkom See Copenhagen Copenhagen, Danska Vebsait:Prenoćište-s-Doručkom-See-Copenhagen-Copenhagen-Danska
karson1.jpg
Gostinica Karson Yerevan, Armenija Vebsait:Gostinica-Karson-Yerevan-Armenija
Karadjoz-Bey-Mosque-Mostar_oasis_pension.jpg
Pansion Oasis Mostar, Bosna i Hercegovina Vebsait:Pansion-Oasis-Mostar-Bosna-i-Hercegovina
pfalzerhof_pension_nuernberg_germany.jpg
Pansion Pfalzerhof Nuernberg, Njemačka Vebsait:Pansion-Pfalzerhof-Nuernberg-Njemačka
duet7.jpg
Hotel Duet Uzhhorod, Ukraina Vebsait:Hotel-Duet-Uzhhorod-Ukraina
family-home-pension-krakow.jpeg
Pansion Familly Home Krakow, Poljska Vebsait:Pansion-Familly-Home-Krakow-Poljska
avo2.jpg
Stan Avo Yerevan, Armenija Vebsait:Stan-Avo-Yerevan-Armenija
tamuna17.jpg
Gostiona Tamuna Batumi, Gruzija Vebsait:Gostiona-Tamuna-Batumi-Gruzija
deniz-pension-alanya-turkey.jpg
Pansion Deniz Alanya, Turska Vebsait:Pansion-Deniz-Alanya-Turska
pension-sabah-antalya-turkey.jpg
Pansion Sabah Antalya, Turska Vebsait:Pansion-Sabah-Antalya-Turska
Holiday-Park-Moravski-Konaci-Velika-Plana-3.jpg
Turistički Park Moravski Konaci Velika Plana, Srbija Vebsait:Turistički-Park-Moravski-Konaci-Velika-Plana-Srbija
kent3.jpg
Hotel Kent Hall London, Velika Britanija Vebsait:Hotel-Kent-Hall-London-Velika-Britanija
gold3.jpg
Hostel Gold Coast Antalya, Turska Vebsait:Hostel-Gold-Coast-Antalya-Turska
krakow_central_aparthotel_poland.jpeg
Apartman u Hotelu Central Krakow, Poljska Vebsait:Apartman-u-Hotelu-Central-Krakow-Poljska
acimovic4.jpg
Motel Acimovic Trebinje, Bosna i Hercegovina Vebsait:Motel-Acimovic-Trebinje-Bosna-i-Hercegovina
villa-bunte-muenster-tyskland-2.jpg
Vila Bunte Muenster, Njemačka Vebsait:Vila-Bunte-Muenster-Njemačka
bauerhof_dolna_modra_slovakien.jpg
Smještaj na Selu Dolna Modra, Singapur Vebsait:Smještaj-na-Selu-Dolna-Modra-Singapur
Sanja_Villa_Zlatibor_Serbia.jpg
Vila Sanja Zlatibor, Srbija Vebsait:Vila-Sanja-Zlatibor-Srbija
uskudar_pension_istanbul.jpg
Pansion Uskudar Istanbul, Turska Vebsait:Pansion-Uskudar-Istanbul-Turska
apartments-blue-house-zlatibor-serbia.jpg
Apartman Blue House Zlatibor, Srbija Vebsait:Apartman-Blue-House-Zlatibor-Srbija
world8.jpg
Hotel New World New York, Sjedinj.Američke Države Vebsait:Hotel-New-World-New-York-Sjedinj.Američke-Države
chalets_jovic_jahorina_bosnia-and-herzegovina.jpg
Planinarski Dom Jovic Jahorina, Bosna i Hercegovina Vebsait:Planinarski-Dom-Jovic-Jahorina-Bosna-i-Hercegovina
pension-ivanovic-becici-montenegro.jpg
Pansion Ivanovic Becici, Crna Gora Vebsait:Pansion-Ivanovic-Becici-Crna-Gora
euro5.jpg
Hotel Euro London, Velika Britanija Vebsait:Hotel-Euro-London-Velika-Britanija
lucic_apartments_zelenika_montenegro.jpg
Apartman Lucic Zelenika, Crna Gora Vebsait:Apartman-Lucic-Zelenika-Crna-Gora
zirve0.jpg
Hotel Zirve Istanbul, Turska Vebsait:Hotel-Zirve-Istanbul-Turska
6408.jpg
Hotel 64 Nice, Francuska Vebsait:Hotel-64-Nice-Francuska
alanya_zambak_aparthotel_turkey.jpg
Apartman u Hotelu Zambak Alanya, Turska Vebsait:Apartman-u-Hotelu-Zambak-Alanya-Turska
villa-bozovic-zlatibor-serbien.jpg
Vila Bozovic Zlatibor, Srbija Vebsait:Vila-Bozovic-Zlatibor-Srbija
bogdan_khmelnitskyi_boatels_kiev.jpg
Hotel na Vodi Bogdan Khmelnitskyi Kiev, Ukraina Vebsait:Hotel-na-Vodi-Bogdan-Khmelnitskyi-Kiev-Ukraina
m4.jpg
Hostel M Beograd, Srbija Vebsait:Hostel-M-Beograd-Srbija
sefa2.JPEG
Gostinica Sefa Istanbul, Turska Vebsait:Gostinica-Sefa-Istanbul-Turska
villa-alina-makarska-croatia-3.jpg
Vila Alina Makarska, Hrvatska Vebsait:Vila-Alina-Makarska-Hrvatska
herceg-novi-room-in-house-zorica.jpg
Soba u Kući Zorica Herceg Novi, Crna Gora Vebsait:Soba-u-Kući-Zorica-Herceg-Novi-Crna-Gora
perlyna_dnipra_boatel_kiev_ukraina.jpg
Hotel na Vodi Perlyna Dnipra Kiev, Ukraina Vebsait:Hotel-na-Vodi-Perlyna-Dnipra-Kiev-Ukraina
spichern6.jpg
Hotel Am Spichernplatz Duesseldorf, Njemačka Vebsait:Hotel-Am-Spichernplatz-Duesseldorf-Njemačka
apartments-cuckooz-london-england.jpg
Apartman Cuckooz London, Velika Britanija Vebsait:Apartman-Cuckooz-London-Velika-Britanija
provence2.jpg
Hotel Provence Nimes, Francuska Vebsait:Hotel-Provence-Nimes-Francuska
garden9.jpg
Hotel Garden Datong, Kina Vebsait:Hotel-Garden-Datong-Kina
farmstays-barker-stakes-pickering-england.jpg
Smještaj na Selu Barker Stakes Pickering, Velika Britanija Vebsait:Smještaj-na-Selu-Barker-Stakes-Pickering-Velika-Britanija
reims4.jpg
Hotel Reims Paris, Francuska Vebsait:Hotel-Reims-Paris-Francuska
havneby8.jpg
Kuća za Odmor Havneby Romo, Danska Vebsait:Kuća-za-Odmor-Havneby-Romo-Danska
lodge12.jpg
Hostel City Lodge Stockholm, Švedska Vebsait:Hostel-City-Lodge-Stockholm-Švedska
ibis0.jpg
Hotel Ibis Porte De Montmartre Paris, Francuska Vebsait:Hotel-Ibis-Porte-De-Montmartre-Paris-Francuska
bela2.jpg
Gostiona Na Belorusskoy Moscow, Ruska Federacija Vebsait:Gostiona-Na-Belorusskoy-Moscow-Ruska-Federacija
antalya-turkey-camel-pension.jpg
Pansion Camel Antalya, Turska Vebsait:Pansion-Camel-Antalya-Turska
pension_ersoy_efe_antalya_reception.jpg
Pansion Ersoy Efe Antalya, Turska Vebsait:Pansion-Ersoy-Efe-Antalya-Turska
paradise2.jpg
Hotel Paradise Airport Istanbul, Turska Vebsait:Hotel-Paradise-Airport-Istanbul-TurskaKontaktirajte smještaj:

Kontaktirajte smještaj Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija telefonom:

+43 662 87 43 51

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj veb stranici poput ove na internet portalu:

www.boboraz.com

Pogledajte prototip jedne završene veb stranice: JURTA JURTA FREEDOM, ZZ-NEPOZNATO

            Share-on-Instangram-this-Page-with-others:Salzburg-Austrija-Pansion-Sandwirt      Share-on-LinkedIn-this-Page-with-others:Salzburg-Austrija-Pansion-Sandwirt   

Idi na Vrh