Indkvartering i Salzburg: Pension Sandwirt Salzburg, Østrig | www.boboraz.com
de:Pension-Sandwirt uk:Pension-Sandwirt dk:Pension-Sandwirt ru:Pension-Sandwirt nl:Pension-Sandwirt rs:Pension-Sandwirt hr:Pension-Sandwirt ba:Pension-Sandwirt


Pension Sandwirt Salzburg, Østrig

Lastenstrasse 6A, 5020 Salzburg, ØstrigWeb-Statistik:Sandwirt_Pension_Salzburg_Østrig

Denne Indkvartering i Salzburg, Østrig er åben hele året.

tel:

Beliggende i Salzburg, Østrig, på Lastenstraße 6A, er Pension Sandwirt ejet af Herzog-familien. Dette pensionat i Salzburg er adskilt fra hovedbanegården af ​​en jernbanelinje og er et godt valg for afslappede rejsende, der kan lide at rejse med tog. Af denne grund, for at komme til Pension Sandwirt Salzburg, skal du ikke bruge hovedudgangen eller indgangen til hovedbanegården, men gå til perronerne, hvor du vil se den klassiske jern-fodgængerbro (ingen mobile rulletrapper). Efter at have krydset jernbanen ved hjælp af denne overgang, er du allerede i Lastenstraße, og du er næsten ved selve indgangen til Sandwirt Pension Salzburg, som ligger på den anden side af denne gade.

Selvom dette for det meste boligkvarter i Salzburg byder på få turistfaciliteter, gør den centrale beliggenhed af denne bolig i Salzburg alle dets vigtigste turistattraktioner, underholdning og cateringfaciliteter inden for gåafstand. Hvis vi tilføjer dette, at på den modsatte side af jernbanelinjen, foran hovedindgangen til hovedbanegården er Salzburgs vigtigste busknudepunkt, hvorfra ikke kun andre dele af Salzburg kan nås, men også alle omkringliggende område og byer i Salzburgerland-provinsen, herunder dele af Sydtyskland (Bayern), så får du et komplet billede af den yderst gunstige geografiske placering af denne bolig i Salzburg. Og i Salzburg og dens omgivelser er der noget at se, og især at nyde det rige udbud af denne turistby. Derudover er Sandwirt-gæstehuset så overkommeligt et overnatningsvalg for rejsende med et begrænset rejsebudget, det er billigere i Salzburg, sandsynligvis kun på et hostel. For så lidt som 27 euro kan du få et enkeltværelse (med delt badeværelse).

Hvis vi tilføjer hertil, at den nærmeste lufthavn er Salzburg Lufthavn WA Mozart, som kun ligger 6 km fra dette pensionat i Salzburg, og at den kan nås med offentlig transport, så forstår enhver turist med et begrænset budget, hvor meget han har sparet ikke kun penge, men også tid til hvile og sjov i Salzburg, Østrig. Indbyggerne i dette område er venlige og forførende gæstfrie, og som ved, hvordan man gør det, hvilket ikke er overraskende i betragtning af deres afhængighed af turistsektoren, både ansatte og initiativtagere og udbydere af disse turisttjenester. Og det gælder især Salzburg, som gør det til et yndet turistmål for udenlandske rejsende. Salzburgere ved også, hvordan man nyder livets afslappede tempo. De går meget, vandrer og står på ski og besøger ofte caféer, pubber og værtshuse ved at slappe af og nyde tiden, der kommer og går.

Værelserne på Pension Sandwirt Salzburg er kun udstyret med de nødvendige faciliteter: seng, klædeskab, bord og tv, inklusive en håndvask. Nogle større værelser har en bizar brusekabine ved siden af ​​sengen. Men morgenmad er inkluderet i prisen og serveres i den hyggelige spisestue på dette pensionat i Salzburg. Et lille tekøkken er også en integreret del af denne spisestue, som gæsterne på Pension Sandwirt Salzburg kan bruge under deres ophold. Sengelinned, håndklæder og toiletpapir er tilgængelige for gæster på Sandwirt Guesthouse og er også inkluderet i prisen. Spørg for mere information i receptionen på Sandwirt Pension. Ejerne af denne bolig i Salzburg vil med glæde hjælpe dig, samt leje en hårtørrer, hvis du ikke har den eller har glemt at medbringe den. En stor parkeringsplads er placeret foran denne bolig, og dens brug for gæster på Sandwirt Salzburg er gratis. Indtjekning på Pension Sandwirt Salzburg, Østrig er fra kl. 13:00 og udtjekning indtil kl. 12:00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 21.30, bedes du informere Pension Sandwirt Salzburg på forhånd.

Sandwirt Pension Salzburg er et fantastisk valg for rejsende, der er interesserede i monumenter, kultur, kunst, sightseeing og gåture langs floden, samt nyde andre fordele ved at bo i byen. Husk, at disse ikke er moderne højklasses værelser, og især er der ingen omtale af komforten og bekvemmelighederne ved en lejlighed i Salzburg, især med hensyn til at nyde en privat atmosfære. Når alt kommer til alt er turister med et begrænset budget ikke belastet med sådanne ekstra bekvemmeligheder ved indkvartering, fordi de ikke kom til Salzburg for at tilbringe meget tid på værelser, men for at nyde charmen i denne relativt lille by, som er en af ​​de mest besøgte turistmål, ikke kun i Europa, men meget bredere.

Uanset hvornår på året du besøger Salzburg, sker der altid noget. Rejsende, der besøger Salzburg om sommeren, vil have mulighed for at deltage i de verdensberømte Salzburg-festligheder og -spil (Salzburger Festspiele). Ud over Mozarts værker opfører festivalen hver juli og august topoperaer, klassisk musik og skuespil. Salzburg har også Pinsebarokfestivalen i begyndelsen af ​​juni. Den mindre Salzburg Easter Festival afholdes hvert år omkring påske. Jazz, Electric Love Festival og avantgardemusik er også almindelige træk i Salzburgs begivenhedskalender. Kunstelskere kan også nyde besøg på byens mange museer og gallerier, såsom Domquartier, Residenz Gallery eller Modern Museum. Salzburg byder som universitetsby også på et godt natteliv.

Salzburg er fyldt med restauranter, pizzeriaer, vinbarer og taverner, hvor du kan nyde udsøgt østrigsk vin og øl. Dette gælder især i adventstiden, hvor sne, højtidsmusik og julemarkeder gør byen uimodståelig. Jul i Salzburg er ikke kun en af ​​de mest romantiske begivenheder; der begyndte også historien om Den Stille Nat juleaften 1818. Stille Nat er den mest berømte af alle julesange, som passioneret synges rundt om i verden på over 300 sprog og dialekter. Sangen Silent Night blev første gang fremført af Franz Xaver Gruber i et lille kapel i Oberndorf, omkring 20 kilometer fra byen Salzburg, på vers skrevet i 1816 af Joseph Mohr, der blev født i Salzburg.

Østrig, Salzburg, Pension Sandwirt

Valuta: € Valuta:€

Priserne nedenfor er for to personer, der bor i et dobbeltværelse på Pension Sandwirt Salzburg, Østrig. Disse priser kan variere afhængigt af belægningen af ​​denne bolig i Salzburg, såvel som afhængigt af sæsonen, kulturelle og kunstneriske begivenheder i Salzburg, de datoer du vælger og værelsestypen.

Priser: Sandwirt Pension Salzburg, Østrig

En Person: 27 €

Januar

54€

Februar

54€

Marts

54€

April

54€

Maj

54€

Juni

54€

Juli

54€

August

54€

September

54€

Oktober

54€

November

54€

December

54€

Har i bolig til leje? Så fremme turismen i din by ved at tilbyde og præsentere din indkvartering på en webside som denne ( Pension Sandwirt Salzburg, Oslash;strig ) :

Tag et kig på demo-skyderen (i 20 billeder) for at oprette en GRATIS webside til leje af indkvartering på internetportalen: WWW.BOBORAZ.COM

Opret en webside gratis og få et gratis backlink:

GRATIS WEBSTEDSBYGGER TIL LEJE AF INDKVARTERING PÅ www.boboraz.com

pension_sandwirt_salzburg.jpg


Salzburg, Østrig, Sandwirt Pension

Se Placeringen af denne Indkvartering i Salzburg, Østrig på Google Map

Slags af Udlejning: Pension

Navn på Indkvartering: Sandwirt

By: Salzburg

Land: Østrig Østrig

Antal Værelser i Pension Sandwirt Salzburg, Østrig: 10

Kæledyr: Tilladt

Spise Info: Morgenmad Inkluderet
Buffett Info: Morgenmad Buffett

Gæst Residence Gebyrer: Nej

INDKVARTERING I SALZBURG, ØSTRIG

b&b_salzburgerblick_salzburg_austria.jpg
Bed & Breakfast Elisabeth Salzburg, Østrig Webside:Bed-&-Breakfast-Elisabeth-Salzburg-Østrig
brigitte_house_salzburg_austria.jpg
Værelse i Hus Brigitte Salzburg, Østrig Webside:Værelse-i-Hus-Brigitte-Salzburg-Østrig
pension-jahn-salzburg-austria.jpg
Pension Jahn Salzburg, Østrig Webside:Pension-Jahn-Salzburg-Østrig
hotel-salzburg-rosenvilla.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Østrig Webside:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Østrig
elisabeth-b&b-salzburg-austria.jpg
Bed & Breakfast Elisabeth Salzburg, Østrig Webside:Bed-&-Breakfast-Elisabeth-Salzburg-Østrig
brigitte_hause_salzburg.jpg
Værelse i Hus Brigitte Salzburg, Østrig Webside:Værelse-i-Hus-Brigitte-Salzburg-Østrig
pension_jahn_salzburg.jpg
Pension Jahn Salzburg, Østrig Webside:Pension-Jahn-Salzburg-Østrig
rosenvilla-hotel-salzburg.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Østrig Webside:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Østrig
b&b-elisabeth-salzburg-austria.jpg
Bed & Breakfast Elisabeth Salzburg, Østrig Webside:Bed-&-Breakfast-Elisabeth-Salzburg-Østrig
house_brigitte_salzburg.jpg
Værelse i Hus Brigitte Salzburg, Østrig Webside:Værelse-i-Hus-Brigitte-Salzburg-Østrig
salzburg_pension_jahn.jpg
Pension Jahn Salzburg, Østrig Webside:Pension-Jahn-Salzburg-Østrig
Reservation af denne indkvartering i Salzburg, Østrig er ikke tilgængelig på denne webside, fordi ejeren ikke har valgt denne mulighed. Kontakt indkvarteringen Pension Sandwirt Salzburg via telefon.

http://www.boboraz.com/login/signup/builderDemo/builderDemo.php

Når du har oprettet denne webside GRATIS på denne internetportal, starter dens annoncering straks på næsten alle sider i denne portal og kan også søges ved hjælp af Boboraz webformularen (intern søgemaskine). Hvis du har dit eget websted og har knyttet det til denne webside til leje af boligudlejning, vil du også modtage et gratis backlink, der muliggør hurtigere indeksering af din webside samt øger organisk trafik, hjælper med at opbygge et mærke og forbedre domænemyndigheden. Alt dette sammen, som et resultat af de synergistiske fælles handling af disse nøglefaktorer, fører til en højere placering på søgemaskiner. Det er tilgængelige Web-Analytics: Antallet af Besøg og Oversigt over Statistik. Besøg Webside:

Web-Statistik: Se Besøgte Sider

INDKVARTERING: WWW.BOBORAZ.COM

duet7.jpg
Hotel Duet Uzhhorod, Ukraine Webside:Hotel-Duet-Uzhhorod-Ukraine
hotelf13.jpg
Hotel F1 Saint Denis Basilique Paris, Frankrig Webside:Hotel-F1-Saint-Denis-Basilique-Paris-Frankrig
motel5.jpg
Motel Motel168 Qingdao, Kina Webside:Motel-Motel168-Qingdao-Kina
sachas6.jpg
Hotel Sachas Manchester, VK Storbritannien Webside:Hotel-Sachas-Manchester-VK-Storbritannien
bb6.jpg
Kro BB Grenaa, Danmark Webside:Kro-BB-Grenaa-Danmark
b&b-ross-aabenraa-denmark.jpg
Bed & Breakfast Ross Aabenraa, Danmark Webside:Bed-&-Breakfast-Ross-Aabenraa-Danmark
lipova.jpg
Hus Lipova Ceske Budejovice, Tjekkiet Webside:Hus-Lipova-Ceske-Budejovice-Tjekkiet
guesthouse-hungaria-budapest.jpg
Pension Hungaria Budapest, Ungarn Webside:Pension-Hungaria-Budapest-Ungarn
apartments-lux-kragujevac-serbia.jpg
Ferielejligheder Lux Kragujevac, Serbien Webside:Ferielejligheder-Lux-Kragujevac-Serbien
Hefner-Guesthouse-Essen.jpg
Gæstehus Hefner Essen, Tyskland Webside:Gæstehus-Hefner-Essen-Tyskland
ariston3.jpg
Hotel Ariston Athens, Grækenland Webside:Hotel-Ariston-Athens-Grækenland
fortuna4.jpg
Hotel Fortuna City Prague, Tjekkiet Webside:Hotel-Fortuna-City-Prague-Tjekkiet
room-in-house-kvatric-zagreb.jpg
Værelse i Hus Kvatric Zagreb, Kroatien Webside:Værelse-i-Hus-Kvatric-Zagreb-Kroatien
hotel-euro-wembley-london.jpg
Hotel Euro London, VK Storbritannien Webside:Hotel-Euro-London-VK-Storbritannien
pension-pfalzerhof-nuernberg-germany.jpg
Pension Pfalzerhof Nuernberg, Tyskland Webside:Pension-Pfalzerhof-Nuernberg-Tyskland
banja_koviljaca_srbija_apartmani_visnja.jpg
Ferielejligheder Visnja Banja Koviljaca, Serbien Webside:Ferielejligheder-Visnja-Banja-Koviljaca-Serbien
nautilus1.jpg
Motel Nautilus Uzhhorod, Ukraine Webside:Motel-Nautilus-Uzhhorod-Ukraine
alina3.jpg
Hotel Alina Zakopane, Polen Webside:Hotel-Alina-Zakopane-Polen
atlas2.jpg
Hotel Atlas Prague, Tjekkiet Webside:Hotel-Atlas-Prague-Tjekkiet
marnix0.jpg
Hotel Marnix Amsterdam, Holland Webside:Hotel-Marnix-Amsterdam-Holland
marija2.jpg
Hotel Marija Zagreb, Kroatien Webside:Hotel-Marija-Zagreb-Kroatien
reims5.jpg
Hotel Reims Paris, Frankrig Webside:Hotel-Reims-Paris-Frankrig
motel220.jpg
Motel Motel22 Vienna, Østrig Webside:Motel-Motel22-Vienna-Østrig
karson3.jpg
Gæstehus Karson Yerevan, Armenien Webside:Gæstehus-Karson-Yerevan-Armenien
apartment-skadarlija-beograd.jpg
Ferielejligheder Skadarlija Beograd, Serbien Webside:Ferielejligheder-Skadarlija-Beograd-Serbien
gwiazda6.jpg
Hotel Biala Gwiazda Krakow, Polen Webside:Hotel-Biala-Gwiazda-Krakow-Polen
studanku5.JPG
Kro Studanky Karlovy Vary, Tjekkiet Webside:Kro-Studanky-Karlovy-Vary-Tjekkiet
avo.jpg
Lejlighed Avo Yerevan, Armenien Webside:Lejlighed-Avo-Yerevan-Armenien
hotel-bgcity-belgrade-serbia.jpg
Hotel Bgcity Beograd, Serbien Webside:Hotel-Bgcity-Beograd-Serbien
landessportcenter_hotel_innsbruck_austria_bedroom.jpg
Hotel Landessportcenter Innsbruck, Østrig Webside:Hotel-Landessportcenter-Innsbruck-Østrig
dolna_farmstays_modra_slovakia.jpg
Gårdsophold Dolna Modra, Slovakiet Webside:Gårdsophold-Dolna-Modra-Slovakiet
gostionica-mali-hotel-subotica-srbija.jpg
Gæstehus Mali Hotel Subotica, Serbien Webside:Gæstehus-Mali-Hotel-Subotica-Serbien
koca0.jpg
Vandrerhjem Inn Downtown Beograd, Serbien Webside:Vandrerhjem-Inn-Downtown-Beograd-Serbien
kent.jpg
Hotel Kent Hall London, VK Storbritannien Webside:Hotel-Kent-Hall-London-VK-Storbritannien
hotel-frankenhof-nuremberg-germany.jpg
Hotel Frankenhof Nuernberg, Tyskland Webside:Hotel-Frankenhof-Nuernberg-Tyskland
lasta4.jpg
Hotel Lasta Ljubovija, Serbien Webside:Hotel-Lasta-Ljubovija-Serbien
accent1.JPEG
Hotel Accent Saint Petersburg, Den Russiske Føderation Webside:Hotel-Accent-Saint-Petersburg-Den-Russiske-Føderation
apartments_blue_house_zlatibor_serbia.jpg
Ferielejligheder Blue House Zlatibor, Serbien Webside:Ferielejligheder-Blue-House-Zlatibor-Serbien
family-home-pension-krakow-bathroom.jpg
Pension Familly Home Krakow, Polen Webside:Pension-Familly-Home-Krakow-Polen
sozopol5.jpg
Hus House Sozopol, Bulgarien Webside:Hus-House-Sozopol-Bulgarien
batumi-georgia-turami-apartments.jpg
Ferielejligheder Turami Batumi, Georgien Webside:Ferielejligheder-Turami-Batumi-Georgien
pension-wild-vienna-austria-room_luxury.jpg
Pension Wild Vienna, Østrig Webside:Pension-Wild-Vienna-Østrig
hotel_srbija_belgrade_serbia.jpg
Hotel Srbija Beograd, Serbien Webside:Hotel-Srbija-Beograd-Serbien
lodge.jpg
Vandrerhjem City Lodge Stockholm, Sverige Webside:Vandrerhjem-City-Lodge-Stockholm-Sverige
yerevan-armenia.jpg
Vandrerhjem Armenia Yerevan, Armenien Webside:Vandrerhjem-Armenia-Yerevan-Armenien
heathlands4.jpg
Hotel Heathlands Bournemouth, VK Storbritannien Webside:Hotel-Heathlands-Bournemouth-VK-Storbritannien
mayfair3.jpg
Hotel Mayfair Great Yarmouth, VK Storbritannien Webside:Hotel-Mayfair-Great-Yarmouth-VK-Storbritannien
gulnara_apartment_batumi_georgia.jpg
Værelse i Hus Gulnara Batumli, Georgien Webside:Værelse-i-Hus-Gulnara-Batumli-Georgien
colvin_guesthouse_london-england.jpg
Pension Colvin London, VK Storbritannien Webside:Pension-Colvin-London-VK-Storbritannien
panorama8.jpg
Hotel Panorama Teplice, Tjekkiet Webside:Hotel-Panorama-Teplice-Tjekkiet
duet.jpg
Hotel Duet Uzhhorod, Ukraine Webside:Hotel-Duet-Uzhhorod-UkraineKontakt indkvarteringen:

Kontakt indkvarteringen Pension Sandwirt Salzburg, Østrig via telefon:

+43 662 87 43 51

Har i bolig til leje? Så fremme turismen i din by ved at tilbyde og præsentere din indkvartering på en webside som denne på internetportalen:

www.boboraz.com

See prototype of a finished website: YURTA JURTA FREEDOM, ZZ-UKENDT

            Share-on-Instangram-this-Page-with-others:Salzburg-Østrig-Pension-Sandwirt      Share-on-LinkedIn-this-Page-with-others:Salzburg-Østrig-Pension-Sandwirt   

Go Top