Smještaj u Salzburg: Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija | www.boboraz.com
de:Pansion-Sandwirt uk:Pansion-Sandwirt dk:Pansion-Sandwirt ru:Pansion-Sandwirt nl:Pansion-Sandwirt rs:Pansion-Sandwirt hr:Pansion-Sandwirt ba:Pansion-Sandwirt


Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija

Lastenstrasse 6A, 5020 Salzburg, AustrijaStatistika:Sandwirt_Pansion_Salzburg_Austrija

Ovaj smještaj u Salzburg, Austrija je otvoren tijekom čitave godine.

tel:

Smješten u Salzburgu, Austrija, na adresi Lastenstraße 6A, Pension Sandwirt u vlasništvu je obitelji Herzog. Ovaj pansion u Salzburgu odvojen je od glavnog željezničkog kolodvora željezničkom prugom i izvrstan je izbor za putnike namjernike koji vole putovati vlakom. Iz tog razloga, da biste došli do Pension Sandwirt Salzburg, nemojte koristiti glavni izlaz ili ulaz na glavni željeznički kolodvor, već se uputite na perone gdje ćete vidjeti klasični željezni pješački most (bez pokretnih stepenica). Nakon što pređete preko pruge ovim prolazom, već ste u Lastenstraße, i skoro ste na samom ulazu u Sandwirt Pension Salzburg, koji se nalazi s druge strane ove ulice.

Iako ova uglavnom rezidencijalna četvrt Salzburga nudi malo turističkih sadržaja, središnji položaj ovog smještaja u Salzburgu čini sve njegove glavne turističke atrakcije, zabavne i ugostiteljske sadržaje na pješačkoj udaljenosti. Dodamo li ovome da se na suprotnoj strani željezničke pruge, ispred glavnog ulaza na glavni željeznički kolodvor nalazi glavno autobusno čvorište Salzburga, odakle se može doći ne samo do ostalih dijelova Salzburga, već i do svih okolnih mjesta i gradova u pokrajini Salzburgerland, uključujući dijelove južne Njemačke (Bayern), tada dobivate potpunu sliku izuzetno povoljnog geografskog položaja ovog smještaja u Salzburgu. A u Salzburgu i okolici ima se što vidjeti, a posebno uživati ​​u bogatoj ponudi ovog turističkog grada. Osim toga, pansion Sandwirt je tako pristupačan izbor smještaja za putnike s ograničenim proračunom putovanja, jeftiniji je u Salzburgu, vjerojatno samo u hostelu. Već za 27 eura možete dobiti jednokrevetnu sobu (sa zajedničkom kupaonicom).

Ako tome dodamo da je najbliža zračna luka Salzburg Airport WA Mozart, koja je od ovog pansiona u Salzburgu udaljena samo 6 km, te da se do nje može doći javnim prijevozom, onda svaki turist s ograničenim budžetom razumije koliko je uštedio ne samo novca nego i vremena za odmor i zabavu u Salzburgu, Austrija. Stanovnici ovog kraja su ljubazni i zavodljivo gostoljubivi, koji znaju kako to učiniti, što i ne čudi s obzirom na njihovu ovisnost o turističkom sektoru, kako zaposlenika tako i promotora i pružatelja ovih turističkih usluga. A to se posebno odnosi na Salzburg, što ga čini omiljenom turističkom destinacijom inostranih putnika. Salzburžani također znaju uživati ​​u ležernom tempu života. Puno hodaju, pješače i skijaju, a često posjećuju kafiće, pubove i konobe, opuštajući se i uživajući u vremenu koje dolazi i prolazi.

Sobe u Pension Sandwirt Salzburg opremljene su samo potrebnim sadržajima: krevet, ormar, stol i TV, uključujući umivaonik. Neke veće sobe imaju bizarnu tuš kabinu pored kreveta. No doručak je uključen u cijenu i poslužuje se u ugodnoj blagovaonici ovog pansiona u Salzburgu. Sastavni dio ove blagovaonice je i mala čajna kuhinja koju gosti Pension Sandwirt Salzburg mogu koristiti tijekom svog boravka. Posteljina, ručnici i toaletni papir dostupni su gostima Pansiona Sandwirt i također su uključeni u cijenu. Više informacija zatražite na recepciji pansiona Sandwirt. Vlasnici ovog smještaja u Salzburgu rado će vam pomoći, kao i iznajmiti sušilo za kosu ako ga nemate ili ste ga zaboravili ponijeti. Ispred ovog smještaja nalazi se veliko parkirno mjesto i njegovo korištenje za goste Sandwirt Salzburg je besplatno. Prijava u Pension Sandwirt Salzburg, Austria je od 13:00, a odjava do 12:00. Ako očekujete dolazak nakon 21:30, molimo vas da unaprijed obavijestite Pension Sandwirt Salzburg.

Sandwirt Pansion Salzburg izvrstan je izbor za putnike koje zanimaju spomenici, kultura, umjetnost, razgledavanje i šetnje uz rijeku, kao i uživanje u drugim pogodnostima boravka u gradu. Imajte na umu, ovo nisu moderne sobe visoke klase, a posebno se nema reči o udobnosti i pogodnosti nekog apartmana u Salzburgu, pogotovo u smislu uživanja u privatnoj atmosferi. Uostalom, turisti s ograničenim proračunom nisu opterećeni takvim dodatnim komforom smještaja, jer u Salzburg nisu došli da bi proveli puno vremena u sobama već uživali u čarima ovog relativno malog grada, koji je jedan od najposjećenijih turističkih destinacija, ne samo u Europi nego i mnogo šire.

Bez obzira u koje doba godine posjetite Salzburg, uvijek se nešto događa. Putnici koji posjete Salzburg ljeti imat će priliku prisustvovati svjetski poznatim Salzburškim svečanostima i igrama (Salzburger Festspiele). Uz Mozartova djela, svakog srpnja i kolovoza na festivalu se izvode vrhunske opere, klasična glazba i predstave. Salzburg također ima Whitsun Baroque Festival početkom lipnja. Manji Salzburški Uskršnji festival održava se svake godine oko Uskrsa. Jazz, Electric Love Festival i avangardna glazba također su uobičajene značajke kalendara događaja u Salzburgu. Ljubitelji umjetnosti također mogu uživati ​​u posjeti brojnim gradskim muzejima i galerijama, kao što su Domquartier, Residenz Gallery ili Moderni muzej. Salzburg, kao sveučilišni grad, također pruža dobar noćni život.

Salzburg je prošaran restoranima, pizzerijama, vinskim barovima i tavernama u kojima možete uživati ​​u finom austrijskom vinu i pivu. To se posebno odnosi na advent, kada snijeg, blagdanska glazba i božićni sajmovi čine grad neodoljivim. Božić u Salzburgu nije samo jedan od najromantičnijih događaja; Tu je započela i priča o Tihi Noći na Badnjak 1818. Tiha Noć je najpoznatija od svih božićnih pjesama, koja se strastveno pjeva diljem svijeta na preko 300 jezika i dijalekata. Pjesmu Tiha Noć prvi je izveo Franz Xaver Gruber u maloj kapelici u Oberndorfu, 20-ak kilometara od grada Salzburga, na stihove koje je 1816-te godine napisao Joseph Mohr, rođen u Salzburgu.

Austrija, Salzburg, Pansion Sandwirt

Valuta: € Valuta:€

Dolje navedene cijene odnose se na dvije osobe koje borave u dvokrevetnoj sobi u Pension Sandwirt Salzburg, Austrija. Ove cijene mogu varirati, ovisno o popunjenosti ovog smještaja u Salzburgu, kao i ovisno o sezoni, kulturnim i umjetničkim događanjima u Salzburgu, datumima koje odaberete i vrsti sobe.

Cijene: Sandwirt Pansion Salzburg, Austrija

Jedna Osoba: 27 €

Siječanj

54€

Veljača

54€

Ožujak

54€

Travanj

54€

Svibanj

54€

Lipanj

54€

Srpanj

54€

Kolovoz

54€

Rumeni

54€

Listopad

54€

Studeni

54€

Prosinac

54€

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj web stranici poput ove ( Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija ) :

Pogledajte jedan demo klizač za izradu BESPLATNO web stranice za iznajmljivanje smještaja na internetskom portalu: WWW.BOBORAZ.COM

Besplatno izradite web stranicu i dobijte besplatno backlink:

GRADITELJ BESPLATNIH WEB STRANICA ZA IZNAJMLJIVANJE SMJEŠTAJA NA www.boboraz.com

salzburg_austria_pension_sandwirt.jpg


Salzburg, Austrija, Sandwirt Pansion

Pogledajte Lokaciju ovog Smještaja u Salzburg, Austrija na Google Mapi

Vrsta Smještaja: Pansion

Naziv Smještaja: Sandwirt

Grad: Salzburg

Država: Austrija Austrija

Broj Soba u Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija: 10

Kućni Ljubimci: Dozvoljeni

Info o Prehrani: Doručak Uključen
Pun Pansion: Za Doručak Švedski Sto

Gost Boravišne Pristojbe: Ne

SMJEŠTAJ U SALZBURG, AUSTRIJA

elisabeth-b&b-salzburg-austria.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Websait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
jahn_pension_salzburg.jpg
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Websait:Pansion-Jahn-Salzburg-Austrija
brigitte_house_salzburg.jpg
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Websait:Soba-u-Kući-Brigitte-Salzburg-Austrija
hotel-salzburg-rosenvilla.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Websait:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Austrija
salzburgerblick-b&b-salzburg-austria.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Websait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
salzburg_austria_pension_jahn.jpg
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Websait:Pansion-Jahn-Salzburg-Austrija
brigitte_house_salzburg.jpg
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Websait:Soba-u-Kući-Brigitte-Salzburg-Austrija
hotel-rosenvilla-austria.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Websait:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Austrija
castle-salzburg-mirabellgarden_b&b_elisabeth.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Websait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
jahn_pension_salzburg_austria.jpg
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Websait:Pansion-Jahn-Salzburg-Austrija
brigitte_hause_salzburg.jpg
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Websait:Soba-u-Kući-Brigitte-Salzburg-Austrija
Rezerviranje ovog smještaja u Salzburg, Austrija nije dostupno na ovoj web stranici jer njen vlasnik nije odabrao ovu opciju. Kontaktirajte smještaj Pansion Sandwirt Salzburg telefonom.

http://www.boboraz.com/login/signup/builderDemo/builderDemo.php

Nakon što ste BESPLATNO napravili ovu web stranicu na ovom internetskom portalu, njezino oglašavanje započet će odmah na gotovo svim stranicama ovog portala, a također se može pretraživati koristeći Boboraz web obrazac (interna tražilica). Ako imate vlastitu web lokaciju i povezali ste je s ovom web stranicom za iznajmljivanje smještaja, dobit ćete i besplatnu povratnu vezu ('backlink') koja će omogućiti brže indeksiranje vaše web stranice, kao i povećati organski promet, pomoći u izgradnji robne marke, poboljšanju ovlasti domene. Sve to zajedno, kao rezultat sinergijskog zajedničkog djelovanja ovih ključnih čimbenika, dovodi do višeg ranga na tražilicama. Dostupna je i Web Analitika: Broj Posjetitelja i Pregled Statistike. Posjetite Web-Stranicu:

Statistika: Vidi Posjećene Stranice

SMJEŠTAJ: WWW.BOBORAZ.COM

adagio_vatican_aparthotel_rome_italy.jpg
Apartman u Hotelu Adagio Vatican Rome, Italija Websait:Apartman-u-Hotelu-Adagio-Vatican-Rome-Italija
slavia5.jpg
Hotel Slavija Beograd, Srbija Websait:Hotel-Slavija-Beograd-Srbija
batumi-georgia-natalia-apartments.jpg
Apartman Natalia Batumi, Gruzija Websait:Apartman-Natalia-Batumi-Gruzija
antalya_turkey_pension_sakin.jpg
Pansion Sakin Antalya, Turska Websait:Pansion-Sakin-Antalya-Turska
zlatibor-serbia-borko-ab-apartment.jpg
Apartman Apartman Ab Zlatibor, Srbija Websait:Apartman-Apartman-Ab-Zlatibor-Srbija
windsor9.jpg
Gostiona Windsor Washington, Sjedinj.Američke Države Websait:Gostiona-Windsor-Washington-Sjedinj.Američke-Države
easy9.jpeg
Hotel Easyhotel Rotterdam, Nizozemska Websait:Hotel-Easyhotel-Rotterdam-Nizozemska
centar5.jpg
Motel Centar Bijeljina, Bosna i Hercegovina Websait:Motel-Centar-Bijeljina-Bosna-i-Hercegovina
gozcsdu_court_aparthotel_budapest_hungary.jpg
Apartman u Hotelu Gozsdu Court Budapest, Mađarska Websait:Apartman-u-Hotelu-Gozsdu-Court-Budapest-Mađarska
sala-apartments-riga.jpg
Garsonjera Salacas Riga, Latvija Websait:Garsonjera-Salacas-Riga-Latvija
rooms-panonka-tuzla-bosnia.jpg
Sobe Dzevad Tuzla, Bosna i Hercegovina Websait:Sobe-Dzevad-Tuzla-Bosna-i-Hercegovina
tuzla-bosnia-and-herzegovina-keni-pension.jpg
Pansion Keni Tuzla, Bosna i Hercegovina Websait:Pansion-Keni-Tuzla-Bosna-i-Hercegovina
villa-ivanovic-kopaonik-brzece-serbia.jpg
Vila Ivanovic Kopaonik, Srbija Websait:Vila-Ivanovic-Kopaonik-Srbija
stara-breza-apartments-palic-serbia.jpg
Apartman Stara Breza Palic, Srbija Websait:Apartman-Stara-Breza-Palic-Srbija
villa-milovanovic-sokobanja-serbia.jpg
Vila Milovanovic Sokobanja, Srbija Websait:Vila-Milovanovic-Sokobanja-Srbija
sanja.jpg
Stan Sanja Vrnjacka Banja, Srbija Websait:Stan-Sanja-Vrnjacka-Banja-Srbija
barmstedt_deutschland_hart_wohnheim.jpg
Rezidencionalni Dom Hartl Barmstedt, Njemačka Websait:Rezidencionalni-Dom-Hartl-Barmstedt-Njemačka
jorg6.jpg
Hotel Jorgensen Copenhagen, Danska Websait:Hotel-Jorgensen-Copenhagen-Danska
apartment-elegant-chorvatsky-grob-slovakien.jpg
Apartman Elegant Chorvatsky Grob, Singapur Websait:Apartman-Elegant-Chorvatsky-Grob-Singapur
district1.jpg
Hotel District Washington, Sjedinj.Američke Države Websait:Hotel-District-Washington-Sjedinj.Američke-Države
pension-jelen-pezinok-slovakia-1.jpg
Pansion Jelen Pezinok, Singapur Websait:Pansion-Jelen-Pezinok-Singapur
tsc2.jpg
Hotel Tsc Sarajevo, Bosna i Hercegovina Websait:Hotel-Tsc-Sarajevo-Bosna-i-Hercegovina
guesthouse-nana-mostar.jpg
Gostinica Nana Mostar, Bosna i Hercegovina Websait:Gostinica-Nana-Mostar-Bosna-i-Hercegovina
blue5.jpg
Hotel Blue Square Amsterdam, Nizozemska Websait:Hotel-Blue-Square-Amsterdam-Nizozemska
cityloft7.jpg
Hotel Cityloft Moenchengladbach, Njemačka Websait:Hotel-Cityloft-Moenchengladbach-Njemačka
cuba10.jpg
Hostel Cuba Banja Luka, Bosna i Hercegovina Websait:Hostel-Cuba-Banja-Luka-Bosna-i-Hercegovina
elizeu3.jpeg
Hotel Elizeu Bucharest, Rumunija Websait:Hotel-Elizeu-Bucharest-Rumunija
ibissm1.jpg
Hotel Ibis Saint Maurice Paris, Francuska Websait:Hotel-Ibis-Saint-Maurice-Paris-Francuska
danica-pension_vrnjacka_banja.jpg
Pansion Danica Vrnjacka Banja, Srbija Websait:Pansion-Danica-Vrnjacka-Banja-Srbija
sergiu.jpg
Kuća Malai Chisinau, Moldavija Websait:Kuća-Malai-Chisinau-Moldavija
bosko-studio-beograd-srbija.jpg
Garsonjera Bosko Beograd, Srbija Websait:Garsonjera-Bosko-Beograd-Srbija
uranus6.jpg
Hotel Uranus Bucharest, Rumunija Websait:Hotel-Uranus-Bucharest-Rumunija
niagara5.jpg
Hotel Niagara Varna, Bugarska Websait:Hotel-Niagara-Varna-Bugarska
pension-nas-antalya-turkey.jpg
Pansion Nas Antalya, Turska Websait:Pansion-Nas-Antalya-Turska
rooms-and-cafe-geiler-elke-stuttgart.jpg
Soba u Kući Elke Stuttgart, Njemačka Websait:Soba-u-Kući-Elke-Stuttgart-Njemačka
bratislava-slovakia-kastieli-pension.jpg
Pansion Kastiely Bratislava, Singapur Websait:Pansion-Kastiely-Bratislava-Singapur
dvagoluba6.jpg
Hotel Dva Goluba Pale, Bosna i Hercegovina Websait:Hotel-Dva-Goluba-Pale-Bosna-i-Hercegovina
euro7.jpg
Hotel Eurohotel Paris, Francuska Websait:Hotel-Eurohotel-Paris-Francuska
inn_kanhai_rotterdam.jpg
Gostiona Kanhai Rotterdam, Nizozemska Websait:Gostiona-Kanhai-Rotterdam-Nizozemska
hviezdna1.jpg
Gostiona Hviezdna Bratislava, Singapur Websait:Gostiona-Hviezdna-Bratislava-Singapur
seewarte_flensburg_germany.jpg
Pansion Seewarte Flensburg, Njemačka Websait:Pansion-Seewarte-Flensburg-Njemačka
sloboda_yurta_jurta_unknown.jpg
Jurta Jurta Sloboda, Zz-Nepoznato Websait:Jurta-Jurta-Sloboda-Zz-Nepoznato
stojic-apartments-novi-sad-serbia.jpg
Apartman Stojic Novi Sad, Srbija Websait:Apartman-Stojic-Novi-Sad-Srbija
stevic_villa_srebrno_jezero_serbia.jpg
Vila Stevic Srebrno Jezero, Srbija Websait:Vila-Stevic-Srebrno-Jezero-Srbija
apartments-vesna-istocno-sarajevo-bosnia-and-herzegovina.jpg
Apartman Primavera Sarajevo, Bosna i Hercegovina Websait:Apartman-Primavera-Sarajevo-Bosna-i-Hercegovina
metro1.jpg
Hotel Metro London, Velika Britanija Websait:Hotel-Metro-London-Velika-Britanija
srdjan1.jpg
Stan Srdjan Banja Luka, Bosna i Hercegovina Websait:Stan-Srdjan-Banja-Luka-Bosna-i-Hercegovina
brasil10.jpeg
Hotel Brasil Milan, Italija Websait:Hotel-Brasil-Milan-Italija
melange7.jpg
Hotel Melange Saint Petersburg, Ruska Federacija Websait:Hotel-Melange-Saint-Petersburg-Ruska-Federacija
vinosady-slovakia-studioflat-krcmar.jpg
Garsonjera Krcmar Vinosady, Singapur Websait:Garsonjera-Krcmar-Vinosady-Singapur
aparthotel_adagio_vatican_rome.jpg
Apartman u Hotelu Adagio Vatican Rome, Italija Websait:Apartman-u-Hotelu-Adagio-Vatican-Rome-ItalijaKontaktirajte smještaj:

Kontaktirajte smještaj Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija telefonom:

+43 662 87 43 51

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj web stranici poput ove na internetskom portalu:

www.boboraz.com

Pogledajte prototip jedne završene web stranice: JURTA JURTA FREEDOM, ZZ-NEPOZNATO

            Share-on-Instangram-this-Page-with-others:Salzburg-Austrija-Pansion-Sandwirt      Share-on-LinkedIn-this-Page-with-others:Salzburg-Austrija-Pansion-Sandwirt   

Idi na Vrh