Warning: session_write_close(): open(/var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/sess/sess_ovv266qcnoue6eb38tn52s2b11, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/pensions/at/salzburg/sandwirt/index.php on line 36

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/sess) in /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/pensions/at/salzburg/sandwirt/index.php on line 36
Smještaj u Salzburg: Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija | www.boboraz.com
de:Pansion-Sandwirt uk:Pansion-Sandwirt dk:Pansion-Sandwirt ru:Pansion-Sandwirt nl:Pansion-Sandwirt rs:Pansion-Sandwirt hr:Pansion-Sandwirt ba:Pansion-Sandwirt


Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija

Lastenstrasse 6A, 5020 Salzburg, AustrijaStatistika:Sandwirt_Pansion_Salzburg_Austrija

Ovaj smještaj u Salzburg, Austrija je otvoren tijekom čitave godine.

tel:

Smješten u Salzburgu, Austrija, na adresi Lastenstraße 6A, Pension Sandwirt u vlasništvu je obitelji Herzog. Ovaj pansion u Salzburgu odvojen je od glavnog željezničkog kolodvora željezničkom prugom i izvrstan je izbor za putnike namjernike koji vole putovati vlakom. Iz tog razloga, da biste došli do Pension Sandwirt Salzburg, nemojte koristiti glavni izlaz ili ulaz na glavni željeznički kolodvor, već se uputite na perone gdje ćete vidjeti klasični željezni pješački most (bez pokretnih stepenica). Nakon što pređete preko pruge ovim prolazom, već ste u Lastenstraße, i skoro ste na samom ulazu u Sandwirt Pension Salzburg, koji se nalazi s druge strane ove ulice.

Iako ova uglavnom rezidencijalna četvrt Salzburga nudi malo turističkih sadržaja, središnji položaj ovog smještaja u Salzburgu čini sve njegove glavne turističke atrakcije, zabavne i ugostiteljske sadržaje na pješačkoj udaljenosti. Dodamo li ovome da se na suprotnoj strani željezničke pruge, ispred glavnog ulaza na glavni željeznički kolodvor nalazi glavno autobusno čvorište Salzburga, odakle se može doći ne samo do ostalih dijelova Salzburga, već i do svih okolnih mjesta i gradova u pokrajini Salzburgerland, uključujući dijelove južne Njemačke (Bayern), tada dobivate potpunu sliku izuzetno povoljnog geografskog položaja ovog smještaja u Salzburgu. A u Salzburgu i okolici ima se što vidjeti, a posebno uživati ​​u bogatoj ponudi ovog turističkog grada. Osim toga, pansion Sandwirt je tako pristupačan izbor smještaja za putnike s ograničenim proračunom putovanja, jeftiniji je u Salzburgu, vjerojatno samo u hostelu. Već za 27 eura možete dobiti jednokrevetnu sobu (sa zajedničkom kupaonicom).

Ako tome dodamo da je najbliža zračna luka Salzburg Airport WA Mozart, koja je od ovog pansiona u Salzburgu udaljena samo 6 km, te da se do nje može doći javnim prijevozom, onda svaki turist s ograničenim budžetom razumije koliko je uštedio ne samo novca nego i vremena za odmor i zabavu u Salzburgu, Austrija. Stanovnici ovog kraja su ljubazni i zavodljivo gostoljubivi, koji znaju kako to učiniti, što i ne čudi s obzirom na njihovu ovisnost o turističkom sektoru, kako zaposlenika tako i promotora i pružatelja ovih turističkih usluga. A to se posebno odnosi na Salzburg, što ga čini omiljenom turističkom destinacijom inostranih putnika. Salzburžani također znaju uživati ​​u ležernom tempu života. Puno hodaju, pješače i skijaju, a često posjećuju kafiće, pubove i konobe, opuštajući se i uživajući u vremenu koje dolazi i prolazi.

Sobe u Pension Sandwirt Salzburg opremljene su samo potrebnim sadržajima: krevet, ormar, stol i TV, uključujući umivaonik. Neke veće sobe imaju bizarnu tuš kabinu pored kreveta. No doručak je uključen u cijenu i poslužuje se u ugodnoj blagovaonici ovog pansiona u Salzburgu. Sastavni dio ove blagovaonice je i mala čajna kuhinja koju gosti Pension Sandwirt Salzburg mogu koristiti tijekom svog boravka. Posteljina, ručnici i toaletni papir dostupni su gostima Pansiona Sandwirt i također su uključeni u cijenu. Više informacija zatražite na recepciji pansiona Sandwirt. Vlasnici ovog smještaja u Salzburgu rado će vam pomoći, kao i iznajmiti sušilo za kosu ako ga nemate ili ste ga zaboravili ponijeti. Ispred ovog smještaja nalazi se veliko parkirno mjesto i njegovo korištenje za goste Sandwirt Salzburg je besplatno. Prijava u Pension Sandwirt Salzburg, Austria je od 13:00, a odjava do 12:00. Ako očekujete dolazak nakon 21:30, molimo vas da unaprijed obavijestite Pension Sandwirt Salzburg.

Sandwirt Pansion Salzburg izvrstan je izbor za putnike koje zanimaju spomenici, kultura, umjetnost, razgledavanje i šetnje uz rijeku, kao i uživanje u drugim pogodnostima boravka u gradu. Imajte na umu, ovo nisu moderne sobe visoke klase, a posebno se nema reči o udobnosti i pogodnosti nekog apartmana u Salzburgu, pogotovo u smislu uživanja u privatnoj atmosferi. Uostalom, turisti s ograničenim proračunom nisu opterećeni takvim dodatnim komforom smještaja, jer u Salzburg nisu došli da bi proveli puno vremena u sobama već uživali u čarima ovog relativno malog grada, koji je jedan od najposjećenijih turističkih destinacija, ne samo u Europi nego i mnogo šire.

Bez obzira u koje doba godine posjetite Salzburg, uvijek se nešto događa. Putnici koji posjete Salzburg ljeti imat će priliku prisustvovati svjetski poznatim Salzburškim svečanostima i igrama (Salzburger Festspiele). Uz Mozartova djela, svakog srpnja i kolovoza na festivalu se izvode vrhunske opere, klasična glazba i predstave. Salzburg također ima Whitsun Baroque Festival početkom lipnja. Manji Salzburški Uskršnji festival održava se svake godine oko Uskrsa. Jazz, Electric Love Festival i avangardna glazba također su uobičajene značajke kalendara događaja u Salzburgu. Ljubitelji umjetnosti također mogu uživati ​​u posjeti brojnim gradskim muzejima i galerijama, kao što su Domquartier, Residenz Gallery ili Moderni muzej. Salzburg, kao sveučilišni grad, također pruža dobar noćni život.

Salzburg je prošaran restoranima, pizzerijama, vinskim barovima i tavernama u kojima možete uživati ​​u finom austrijskom vinu i pivu. To se posebno odnosi na advent, kada snijeg, blagdanska glazba i božićni sajmovi čine grad neodoljivim. Božić u Salzburgu nije samo jedan od najromantičnijih događaja; Tu je započela i priča o Tihi Noći na Badnjak 1818. Tiha Noć je najpoznatija od svih božićnih pjesama, koja se strastveno pjeva diljem svijeta na preko 300 jezika i dijalekata. Pjesmu Tiha Noć prvi je izveo Franz Xaver Gruber u maloj kapelici u Oberndorfu, 20-ak kilometara od grada Salzburga, na stihove koje je 1816-te godine napisao Joseph Mohr, rođen u Salzburgu.

Austrija, Salzburg, Pansion Sandwirt

Valuta: € Valuta:€

Dolje navedene cijene odnose se na dvije osobe koje borave u dvokrevetnoj sobi u Pension Sandwirt Salzburg, Austrija. Ove cijene mogu varirati, ovisno o popunjenosti ovog smještaja u Salzburgu, kao i ovisno o sezoni, kulturnim i umjetničkim događanjima u Salzburgu, datumima koje odaberete i vrsti sobe.

Cijene: Sandwirt Pansion Salzburg, Austrija

Jedna Osoba: 27 €

Siječanj

54€

Veljača

54€

Ožujak

54€

Travanj

54€

Svibanj

54€

Lipanj

54€

Srpanj

54€

Kolovoz

54€

Rumeni

54€

Listopad

54€

Studeni

54€

Prosinac

54€

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj web stranici poput ove ( Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija ) :

Pogledajte jedan demo klizač za izradu BESPLATNO web stranice za iznajmljivanje smještaja na internetskom portalu: WWW.BOBORAZ.COM

Besplatno izradite web stranicu i dobijte besplatno backlink:

GRADITELJ BESPLATNIH WEB STRANICA ZA IZNAJMLJIVANJE SMJEŠTAJA NA www.boboraz.com

salzburg_austria_pension_sandwirt.jpg


Salzburg, Austrija, Sandwirt Pansion

Pogledajte Lokaciju ovog Smještaja u Salzburg, Austrija na Google Mapi

Vrsta Smještaja: Pansion

Naziv Smještaja: Sandwirt

Grad: Salzburg

Država: Austrija Austrija

Broj Soba u Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija: 10

Kućni Ljubimci: Dozvoljeni

Info o Prehrani: Doručak Uključen
Pun Pansion: Za Doručak Švedski Sto

Gost Boravišne Pristojbe: Ne

SMJEŠTAJ U SALZBURG, AUSTRIJA

b&b_elisabeth_salzburg_austria.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Websait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
pension-jahn-salzburg-austria.jpg
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Websait:Pansion-Jahn-Salzburg-Austrija
room_in_house_brigitte_salzburg.jpg
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Websait:Soba-u-Kući-Brigitte-Salzburg-Austrija
rosenvilla-hotel-salzburg.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Websait:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Austrija
elisabeth-b&b-salzburg-austria.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Websait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
pension_jahn_salzburg_austria.jpg
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Websait:Pansion-Jahn-Salzburg-Austrija
house_brigitte_salzburg.jpg
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Websait:Soba-u-Kući-Brigitte-Salzburg-Austrija
rosenvilla-salzburg-austria.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Websait:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Austrija
b&b-elisabeth-salzburg-austria.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Websait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
salzburg_austria_pension_jahn.jpg
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Websait:Pansion-Jahn-Salzburg-Austrija
brigitte_house_salzburg.jpg
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Websait:Soba-u-Kući-Brigitte-Salzburg-Austrija
Rezerviranje ovog smještaja u Salzburg, Austrija nije dostupno na ovoj web stranici jer njen vlasnik nije odabrao ovu opciju. Kontaktirajte smještaj Pansion Sandwirt Salzburg telefonom.

http://www.boboraz.com/login/signup/builderDemo/builderDemo.php

Nakon što ste BESPLATNO napravili ovu web stranicu na ovom internetskom portalu, njezino oglašavanje započet će odmah na gotovo svim stranicama ovog portala, a također se može pretraživati koristeći Boboraz web obrazac (interna tražilica). Ako imate vlastitu web lokaciju i povezali ste je s ovom web stranicom za iznajmljivanje smještaja, dobit ćete i besplatnu povratnu vezu ('backlink') koja će omogućiti brže indeksiranje vaše web stranice, kao i povećati organski promet, pomoći u izgradnji robne marke, poboljšanju ovlasti domene. Sve to zajedno, kao rezultat sinergijskog zajedničkog djelovanja ovih ključnih čimbenika, dovodi do višeg ranga na tražilicama. Dostupna je i Web Analitika: Broj Posjetitelja i Pregled Statistike. Posjetite Web-Stranicu:

Statistika: Vidi Posjećene Stranice

SMJEŠTAJ: WWW.BOBORAZ.COM

aramis6.jpg
Hotel Aramis Warsaw, Poljska Websait:Hotel-Aramis-Warsaw-Poljska
blue2.jpg
Hotel Blue Square Amsterdam, Nizozemska Websait:Hotel-Blue-Square-Amsterdam-Nizozemska
lubiane0.jpg
Hotel Lubiane Vence, Francuska Websait:Hotel-Lubiane-Vence-Francuska
skip1.jpg
Hotel Skip Tbilisi, Gruzija Websait:Hotel-Skip-Tbilisi-Gruzija
Guest-House-Charlotte-London.jpg
Gostinica Charlotte London, Velika Britanija Websait:Gostinica-Charlotte-London-Velika-Britanija
ambra3.jpg
Hotel Ambra Milan, Italija Websait:Hotel-Ambra-Milan-Italija
ariston6.jpg
Hotel Ariston Athens, Grčka Websait:Hotel-Ariston-Athens-Grčka
marika-apartments-srebrno-jezero-serbien.jpg
Apartman Marika Srebrno Jezero, Srbija Websait:Apartman-Marika-Srebrno-Jezero-Srbija
aristoteles2.jpg
Hotel Aristoteles Athens, Grčka Websait:Hotel-Aristoteles-Athens-Grčka
apartments-u-evy-velky-meder-slovakia-2.jpg
Apartman U Evy Velky Meder, Singapur Websait:Apartman-U-Evy-Velky-Meder-Singapur
Soggiorno1.jpg
Prenoćište s Doručkom Soggiorno Primavera Florence, Italija Websait:Prenoćište-s-Doručkom-Soggiorno-Primavera-Florence-Italija
basarab.jpg
Hotel Basarab Bucharest, Rumunija Websait:Hotel-Basarab-Bucharest-Rumunija
sideone1.jpg
Hotel Side One Design Beograd, Srbija Websait:Hotel-Side-One-Design-Beograd-Srbija
marija3.jpg
Hotel Marija Zagreb, Hrvatska Websait:Hotel-Marija-Zagreb-Hrvatska
aahus2.jfif
Kuća za Odmor Aahus Schneverdigen, Njemačka Websait:Kuća-za-Odmor-Aahus-Schneverdigen-Njemačka
rose1.jpg
Hotel Rose Tbilisi, Gruzija Websait:Hotel-Rose-Tbilisi-Gruzija
slavia5.jpg
Hotel Slavija Beograd, Srbija Websait:Hotel-Slavija-Beograd-Srbija
gwiazda1.jpg
Hotel Biala Gwiazda Krakow, Poljska Websait:Hotel-Biala-Gwiazda-Krakow-Poljska
srbija2.jpeg
Hotel Srbija Beograd, Srbija Websait:Hotel-Srbija-Beograd-Srbija
b&b_promenade_florence_italy.jpg
Prenoćište s Doručkom Promenade Florence, Italija Websait:Prenoćište-s-Doručkom-Promenade-Florence-Italija
real4.jpg
Hotel Real Florence, Italija Websait:Hotel-Real-Florence-Italija
apartments-stara-breza-palic-serbia.jpg
Apartman Stara Breza Palic, Srbija Websait:Apartman-Stara-Breza-Palic-Srbija
pistoia-inn-bed&breakfast-pistoia-italy.jpg
Prenoćište s Doručkom Pistoia Inn Pistoia, Italija Websait:Prenoćište-s-Doručkom-Pistoia-Inn-Pistoia-Italija
zivanovic-apartmani-srebrno-jezero-srbija.jpg
Apartman Zivanovic Srebrno Jezero, Srbija Websait:Apartman-Zivanovic-Srebrno-Jezero-Srbija
zagreb3.jpg
Hotel Zagreb Zagreb, Hrvatska Websait:Hotel-Zagreb-Zagreb-Hrvatska
city3.jpeg
Hotel Bgcity Beograd, Srbija Websait:Hotel-Bgcity-Beograd-Srbija
hefner4.jpg
Gostinica Hefner Essen, Njemačka Websait:Gostinica-Hefner-Essen-Njemačka
fontana3.jpg
Hotel U Fontana Saint Petersburg, Ruska Federacija Websait:Hotel-U-Fontana-Saint-Petersburg-Ruska-Federacija
petrovka5.jpg
Hotel Petrovka 17 Moscow, Ruska Federacija Websait:Hotel-Petrovka-17-Moscow-Ruska-Federacija
evans5.jpg
Gostinica Evans Rome, Italija Websait:Gostinica-Evans-Rome-Italija
alina3.jpg
Hotel Alina Zakopane, Poljska Websait:Hotel-Alina-Zakopane-Poljska
stockholm-hostel-old-town-lodge.jpg
Hostel Old Town Lodge Stockholm, Švedska Websait:Hostel-Old-Town-Lodge-Stockholm-Švedska
ab_apartment_zlatibor_serbia.jpg
Apartman Apartman Ab Zlatibor, Srbija Websait:Apartman-Apartman-Ab-Zlatibor-Srbija
bed&breakfast-skalborg-aalborg-denmark.jpg
Prenoćište s Doručkom Skalborg Aalborg, Danska Websait:Prenoćište-s-Doručkom-Skalborg-Aalborg-Danska
rose4.jpg
Gostinica Rose London, Velika Britanija Websait:Gostinica-Rose-London-Velika-Britanija
sarganska-osmica-mokra-gora-serbia.jpg
Hotel Sarganska Osmica Mokra Gora, Srbija Websait:Hotel-Sarganska-Osmica-Mokra-Gora-Srbija
uranus6.jpg
Hotel Uranus Bucharest, Rumunija Websait:Hotel-Uranus-Bucharest-Rumunija
sanja1.jpg
Stan Sanja Vrnjacka Banja, Srbija Websait:Stan-Sanja-Vrnjacka-Banja-Srbija
accent1.JPEG
Hotel Accent Saint Petersburg, Ruska Federacija Websait:Hotel-Accent-Saint-Petersburg-Ruska-Federacija
Townhouse_St_Pauli_Lodge_Hamburg.jpg
Gostinica St Pauli Lodge Townhouse Hamburg, Njemačka Websait:Gostinica-St-Pauli-Lodge-Townhouse-Hamburg-Njemačka
benczur4.jpg
Hotel Benczur Budapest, Mađarska Websait:Hotel-Benczur-Budapest-Mađarska
apartments_stojic_novi_sad_serbien.jpg
Apartman Stojic Novi Sad, Srbija Websait:Apartman-Stojic-Novi-Sad-Srbija
havneby.jpg
Kuća za Odmor Havneby Romo, Danska Websait:Kuća-za-Odmor-Havneby-Romo-Danska
karson3.jpg
Gostinica Karson Yerevan, Armenija Websait:Gostinica-Karson-Yerevan-Armenija
Studenica-Monastery-Vrnjacka-Banja-Serbia.jpg
Apartman Makojevic Vrnjacka Banja, Srbija Websait:Apartman-Makojevic-Vrnjacka-Banja-Srbija
rama2.jpg
Hotel Rama Luang Prabang, Laos Websait:Hotel-Rama-Luang-Prabang-Laos
yu9.jpg
Hotel Jugoslavija Beograd, Srbija Websait:Hotel-Jugoslavija-Beograd-Srbija
harmony8.jpg
Gostinica Harmony Pingyao, Kina Websait:Gostinica-Harmony-Pingyao-Kina
trace6.jpg
Gostinica Trace Tokyo, Japan Websait:Gostinica-Trace-Tokyo-Japan
see_bed&breakfast_copenhagen_denmark.jpg
Prenoćište s Doručkom See Copenhagen Copenhagen, Danska Websait:Prenoćište-s-Doručkom-See-Copenhagen-Copenhagen-Danska
aramis3.jpg
Hotel Aramis Warsaw, Poljska Websait:Hotel-Aramis-Warsaw-PoljskaKontaktirajte smještaj:

Kontaktirajte smještaj Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija telefonom:

+43 662 87 43 51

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj web stranici poput ove na internetskom portalu:

www.boboraz.com

Pogledajte prototip jedne završene web stranice: JURTA JURTA FREEDOM, ZZ-NEPOZNATO

            Share-on-Instangram-this-Page-with-others:Salzburg-Austrija-Pansion-Sandwirt      Share-on-LinkedIn-this-Page-with-others:Salzburg-Austrija-Pansion-Sandwirt   

Idi na Vrh