Smještaj u Salzburg: Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija | www.boboraz.com
de:Pansion-Sandwirt uk:Pansion-Sandwirt dk:Pansion-Sandwirt ru:Pansion-Sandwirt nl:Pansion-Sandwirt rs:Pansion-Sandwirt hr:Pansion-Sandwirt ba:Pansion-Sandwirt


Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija

Lastenstrasse 6A, 5020 Salzburg, AustrijaStatistika:Sandwirt_Pansion_Salzburg_Austrija

Ovaj smještaj u Salzburg, Austrija je otvoren tijekom čitave godine.

tel:

Smješten u Salzburgu, Austrija, na adresi Lastenstraße 6A, Pension Sandwirt u vlasništvu je obitelji Herzog. Ovaj pansion u Salzburgu odvojen je od glavnog željezničkog kolodvora željezničkom prugom i izvrstan je izbor za putnike namjernike koji vole putovati vlakom. Iz tog razloga, da biste došli do Pension Sandwirt Salzburg, nemojte koristiti glavni izlaz ili ulaz na glavni željeznički kolodvor, već se uputite na perone gdje ćete vidjeti klasični željezni pješački most (bez pokretnih stepenica). Nakon što pređete preko pruge ovim prolazom, već ste u Lastenstraße, i skoro ste na samom ulazu u Sandwirt Pension Salzburg, koji se nalazi s druge strane ove ulice.

Iako ova uglavnom rezidencijalna četvrt Salzburga nudi malo turističkih sadržaja, središnji položaj ovog smještaja u Salzburgu čini sve njegove glavne turističke atrakcije, zabavne i ugostiteljske sadržaje na pješačkoj udaljenosti. Dodamo li ovome da se na suprotnoj strani željezničke pruge, ispred glavnog ulaza na glavni željeznički kolodvor nalazi glavno autobusno čvorište Salzburga, odakle se može doći ne samo do ostalih dijelova Salzburga, već i do svih okolnih mjesta i gradova u pokrajini Salzburgerland, uključujući dijelove južne Njemačke (Bayern), tada dobivate potpunu sliku izuzetno povoljnog geografskog položaja ovog smještaja u Salzburgu. A u Salzburgu i okolici ima se što vidjeti, a posebno uživati ​​u bogatoj ponudi ovog turističkog grada. Osim toga, pansion Sandwirt je tako pristupačan izbor smještaja za putnike s ograničenim proračunom putovanja, jeftiniji je u Salzburgu, vjerojatno samo u hostelu. Već za 27 eura možete dobiti jednokrevetnu sobu (sa zajedničkom kupaonicom).

Ako tome dodamo da je najbliža zračna luka Salzburg Airport WA Mozart, koja je od ovog pansiona u Salzburgu udaljena samo 6 km, te da se do nje može doći javnim prijevozom, onda svaki turist s ograničenim budžetom razumije koliko je uštedio ne samo novca nego i vremena za odmor i zabavu u Salzburgu, Austrija. Stanovnici ovog kraja su ljubazni i zavodljivo gostoljubivi, koji znaju kako to učiniti, što i ne čudi s obzirom na njihovu ovisnost o turističkom sektoru, kako zaposlenika tako i promotora i pružatelja ovih turističkih usluga. A to se posebno odnosi na Salzburg, što ga čini omiljenom turističkom destinacijom inostranih putnika. Salzburžani također znaju uživati ​​u ležernom tempu života. Puno hodaju, pješače i skijaju, a često posjećuju kafiće, pubove i konobe, opuštajući se i uživajući u vremenu koje dolazi i prolazi.

Sobe u Pension Sandwirt Salzburg opremljene su samo potrebnim sadržajima: krevet, ormar, stol i TV, uključujući umivaonik. Neke veće sobe imaju bizarnu tuš kabinu pored kreveta. No doručak je uključen u cijenu i poslužuje se u ugodnoj blagovaonici ovog pansiona u Salzburgu. Sastavni dio ove blagovaonice je i mala čajna kuhinja koju gosti Pension Sandwirt Salzburg mogu koristiti tijekom svog boravka. Posteljina, ručnici i toaletni papir dostupni su gostima Pansiona Sandwirt i također su uključeni u cijenu. Više informacija zatražite na recepciji pansiona Sandwirt. Vlasnici ovog smještaja u Salzburgu rado će vam pomoći, kao i iznajmiti sušilo za kosu ako ga nemate ili ste ga zaboravili ponijeti. Ispred ovog smještaja nalazi se veliko parkirno mjesto i njegovo korištenje za goste Sandwirt Salzburg je besplatno. Prijava u Pension Sandwirt Salzburg, Austria je od 13:00, a odjava do 12:00. Ako očekujete dolazak nakon 21:30, molimo vas da unaprijed obavijestite Pension Sandwirt Salzburg.

Sandwirt Pansion Salzburg izvrstan je izbor za putnike koje zanimaju spomenici, kultura, umjetnost, razgledavanje i šetnje uz rijeku, kao i uživanje u drugim pogodnostima boravka u gradu. Imajte na umu, ovo nisu moderne sobe visoke klase, a posebno se nema reči o udobnosti i pogodnosti nekog apartmana u Salzburgu, pogotovo u smislu uživanja u privatnoj atmosferi. Uostalom, turisti s ograničenim proračunom nisu opterećeni takvim dodatnim komforom smještaja, jer u Salzburg nisu došli da bi proveli puno vremena u sobama već uživali u čarima ovog relativno malog grada, koji je jedan od najposjećenijih turističkih destinacija, ne samo u Europi nego i mnogo šire.

Bez obzira u koje doba godine posjetite Salzburg, uvijek se nešto događa. Putnici koji posjete Salzburg ljeti imat će priliku prisustvovati svjetski poznatim Salzburškim svečanostima i igrama (Salzburger Festspiele). Uz Mozartova djela, svakog srpnja i kolovoza na festivalu se izvode vrhunske opere, klasična glazba i predstave. Salzburg također ima Whitsun Baroque Festival početkom lipnja. Manji Salzburški Uskršnji festival održava se svake godine oko Uskrsa. Jazz, Electric Love Festival i avangardna glazba također su uobičajene značajke kalendara događaja u Salzburgu. Ljubitelji umjetnosti također mogu uživati ​​u posjeti brojnim gradskim muzejima i galerijama, kao što su Domquartier, Residenz Gallery ili Moderni muzej. Salzburg, kao sveučilišni grad, također pruža dobar noćni život.

Salzburg je prošaran restoranima, pizzerijama, vinskim barovima i tavernama u kojima možete uživati ​​u finom austrijskom vinu i pivu. To se posebno odnosi na advent, kada snijeg, blagdanska glazba i božićni sajmovi čine grad neodoljivim. Božić u Salzburgu nije samo jedan od najromantičnijih događaja; Tu je započela i priča o Tihi Noći na Badnjak 1818. Tiha Noć je najpoznatija od svih božićnih pjesama, koja se strastveno pjeva diljem svijeta na preko 300 jezika i dijalekata. Pjesmu Tiha Noć prvi je izveo Franz Xaver Gruber u maloj kapelici u Oberndorfu, 20-ak kilometara od grada Salzburga, na stihove koje je 1816-te godine napisao Joseph Mohr, rođen u Salzburgu.

Austrija, Salzburg, Pansion Sandwirt

Valuta: € Valuta:€

Dolje navedene cijene odnose se na dvije osobe koje borave u dvokrevetnoj sobi u Pension Sandwirt Salzburg, Austrija. Ove cijene mogu varirati, ovisno o popunjenosti ovog smještaja u Salzburgu, kao i ovisno o sezoni, kulturnim i umjetničkim događanjima u Salzburgu, datumima koje odaberete i vrsti sobe.

Cijene: Sandwirt Pansion Salzburg, Austrija

Jedna Osoba: 27 €

Siječanj

54€

Veljača

54€

Ožujak

54€

Travanj

54€

Svibanj

54€

Lipanj

54€

Srpanj

54€

Kolovoz

54€

Rumeni

54€

Listopad

54€

Studeni

54€

Prosinac

54€

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj web stranici poput ove ( Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija ) :

Pogledajte jedan demo klizač za izradu BESPLATNO web stranice za iznajmljivanje smještaja na internetskom portalu: WWW.BOBORAZ.COM

Besplatno izradite web stranicu i dobijte besplatno backlink:

GRADITELJ BESPLATNIH WEB STRANICA ZA IZNAJMLJIVANJE SMJEŠTAJA NA www.boboraz.com

pension_sandwirt_salzburg.jpg


Salzburg, Austrija, Sandwirt Pansion

Pogledajte Lokaciju ovog Smještaja u Salzburg, Austrija na Google Mapi

Vrsta Smještaja: Pansion

Naziv Smještaja: Sandwirt

Grad: Salzburg

Država: Austrija Austrija

Broj Soba u Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija: 10

Kućni Ljubimci: Dozvoljeni

Info o Prehrani: Doručak Uključen
Pun Pansion: Za Doručak Švedski Sto

Gost Boravišne Pristojbe: Ne

SMJEŠTAJ U SALZBURG, AUSTRIJA

pension_jahn_salzburg.jpg
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Websait:Pansion-Jahn-Salzburg-Austrija
salzburgerblick_b&b_salzburg_austria.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Websait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
hotel-rosenvilla-salzburg-austria.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Websait:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Austrija
salzburg_haus_brigitte.jpg
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Websait:Soba-u-Kući-Brigitte-Salzburg-Austrija
salzburg_austria_pension_jahn.jpg
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Websait:Pansion-Jahn-Salzburg-Austrija
b&b_elisabeth_salzburg_austria.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Websait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
salzburg-austria.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Websait:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Austrija
brigitte_house_salzburg_austria.jpg
Soba u Kući Brigitte Salzburg, Austrija Websait:Soba-u-Kući-Brigitte-Salzburg-Austrija
pension-jahn-salzburg.jpg
Pansion Jahn Salzburg, Austrija Websait:Pansion-Jahn-Salzburg-Austrija
b&b_salzburgerblick_salzburg_austria.jpg
Prenoćište s Doručkom Elisabeth Salzburg, Austrija Websait:Prenoćište-s-Doručkom-Elisabeth-Salzburg-Austrija
hotel-rosenvilla-salzburg.jpg
Hotel Rosenvilla Salzburg, Austrija Websait:Hotel-Rosenvilla-Salzburg-Austrija
Rezerviranje ovog smještaja u Salzburg, Austrija nije dostupno na ovoj web stranici jer njen vlasnik nije odabrao ovu opciju. Kontaktirajte smještaj Pansion Sandwirt Salzburg telefonom.

http://www.boboraz.com/login/signup/builderDemo/builderDemo.php

Nakon što ste BESPLATNO napravili ovu web stranicu na ovom internetskom portalu, njezino oglašavanje započet će odmah na gotovo svim stranicama ovog portala, a također se može pretraživati koristeći Boboraz web obrazac (interna tražilica). Ako imate vlastitu web lokaciju i povezali ste je s ovom web stranicom za iznajmljivanje smještaja, dobit ćete i besplatnu povratnu vezu ('backlink') koja će omogućiti brže indeksiranje vaše web stranice, kao i povećati organski promet, pomoći u izgradnji robne marke, poboljšanju ovlasti domene. Sve to zajedno, kao rezultat sinergijskog zajedničkog djelovanja ovih ključnih čimbenika, dovodi do višeg ranga na tražilicama. Dostupna je i Web Analitika: Broj Posjetitelja i Pregled Statistike. Posjetite Web-Stranicu:

Statistika: Vidi Posjećene Stranice

SMJEŠTAJ: WWW.BOBORAZ.COM

broadway4.jpg
Hotel Broadway New York, Sjedinj.Američke Države Websait:Hotel-Broadway-New-York-Sjedinj.Američke-Države
fremdenzimmer-geiler-rahm-elke.jpg
Soba u Kući Elke Stuttgart, Njemačka Websait:Soba-u-Kući-Elke-Stuttgart-Njemačka
motel-plaza-jajce-bosnia-7.jpg
Motel Plaza Jajce, Bosna i Hercegovina Websait:Motel-Plaza-Jajce-Bosna-i-Hercegovina
na-eugen-kvaternik-trgu-rooms-zagreb.jpg
Sobe Na Eugen Kvaternik Trgu Zagreb, Hrvatska Websait:Sobe-Na-Eugen-Kvaternik-Trgu-Zagreb-Hrvatska
azzurro-motel-bijeljina-2.jpg
Motel Azzurro Bijeljina, Bosna i Hercegovina Websait:Motel-Azzurro-Bijeljina-Bosna-i-Hercegovina
room_mira_batumi_georgia.jpg
Soba u Stanu Mira Batumi, Gruzija Websait:Soba-u-Stanu-Mira-Batumi-Gruzija
metro7.jpg
Hotel Metro London, Velika Britanija Websait:Hotel-Metro-London-Velika-Britanija
Tri_Sesira_Inn_Ljubovija_Serbia_1.jpg
Gostiona Tri Sesira Ljubovija, Srbija Websait:Gostiona-Tri-Sesira-Ljubovija-Srbija
batumi-georgia-apartment-gulnara.jpg
Soba u Kući Gulnara Batumli, Gruzija Websait:Soba-u-Kući-Gulnara-Batumli-Gruzija
motel-jasen-bratunac-0.jpg
Motel Jasen Bratunac, Bosna i Hercegovina Websait:Motel-Jasen-Bratunac-Bosna-i-Hercegovina
centar2.jpg
Motel Centar Bijeljina, Bosna i Hercegovina Websait:Motel-Centar-Bijeljina-Bosna-i-Hercegovina
Holiday-Park-Moravski-Konaci-Velika-Plana-3.jpg
Turistički Park Moravski Konaci Velika Plana, Srbija Websait:Turistički-Park-Moravski-Konaci-Velika-Plana-Srbija
lipova2.jpg
Kuća Lipova Ceske Budejovice, Češka Republika Websait:Kuća-Lipova-Ceske-Budejovice-Češka-Republika
dzevad-rooms-tuzla-bosnia-and-herzegovina.jpg.jpg
Sobe Dzevad Tuzla, Bosna i Hercegovina Websait:Sobe-Dzevad-Tuzla-Bosna-i-Hercegovina
rome-italy-adagio-vatican-aparthotel.jpg
Apartman u Hotelu Adagio Vatican Rome, Italija Websait:Apartman-u-Hotelu-Adagio-Vatican-Rome-Italija
bela9.jpg
Gostiona Na Belorusskoy Moscow, Ruska Federacija Websait:Gostiona-Na-Belorusskoy-Moscow-Ruska-Federacija
sozopol-bulgaria-old-town-house-maya.jpg
Kuća House Sozopol, Bugarska Websait:Kuća-House-Sozopol-Bugarska
alibi9.jpg
Motel Alibi Banja Luka, Bosna i Hercegovina Websait:Motel-Alibi-Banja-Luka-Bosna-i-Hercegovina
room-in-house_kvatric_zagreb_croatia.jpg
Soba u Kući Kvatric Zagreb, Hrvatska Websait:Soba-u-Kući-Kvatric-Zagreb-Hrvatska
vesna-apartments-istocno-sarajevo.jpg
Apartman Primavera Sarajevo, Bosna i Hercegovina Websait:Apartman-Primavera-Sarajevo-Bosna-i-Hercegovina
kent2.jpg
Hotel Kent Hall London, Velika Britanija Websait:Hotel-Kent-Hall-London-Velika-Britanija
bowery1.jpg
Hotel Bowery Grand New York, Sjedinj.Američke Države Websait:Hotel-Bowery-Grand-New-York-Sjedinj.Američke-Države
studanku6.jpg
Gostiona Studanky Karlovy Vary, Češka Republika Websait:Gostiona-Studanky-Karlovy-Vary-Češka-Republika
batumi_georgia_apartments_natalia.jpg
Apartman Natalia Batumi, Gruzija Websait:Apartman-Natalia-Batumi-Gruzija
hotel-resort-pozega-vodice-croatia-4.jpg
Odmaralište Pozega Vodice, Hrvatska Websait:Odmaralište-Pozega-Vodice-Hrvatska
lungo_apartments_ulcinj_montenegro.jpg
Apartman Lungo Ulcinj, Crna Gora Websait:Apartman-Lungo-Ulcinj-Crna-Gora
apartman-skadarlija-beograd-srbija.jpg
Apartman Skadarlija Beograd, Srbija Websait:Apartman-Skadarlija-Beograd-Srbija
Sanko-Lumbarda-Korcula-4.jpg
Apartman Sanko Lumbarda Korcula, Hrvatska Websait:Apartman-Sanko-Lumbarda-Korcula-Hrvatska
jarrie-france-martine-rooms.jpg
Sobe Martine Jarrie, Francuska Websait:Sobe-Martine-Jarrie-Francuska
motel227.jpg
Motel Motel22 Vienna, Austrija Websait:Motel-Motel22-Vienna-Austrija
sun-apartments-ulcinj-montenegro.jpg
Apartman Sun Ulcinj, Crna Gora Websait:Apartman-Sun-Ulcinj-Crna-Gora
vauxhall13.jpg
Turistički Park Vauxhall Great Yarmouth, Velika Britanija Websait:Turistički-Park-Vauxhall-Great-Yarmouth-Velika-Britanija
holiday-park-drvengrad-mokra-gora-serbia-0.jpg
Turistički Park Drvengrad Mokra Gora, Srbija Websait:Turistički-Park-Drvengrad-Mokra-Gora-Srbija
colvin-guesthouse-london-england.jpg
Pansion Colvin London, Velika Britanija Websait:Pansion-Colvin-London-Velika-Britanija
motel7.jpg
Motel Motel168 Qingdao, Kina Websait:Motel-Motel168-Qingdao-Kina
Sobe-Marceta-Skelani-Srebrenica.jpg
Sobe Marceta Srebrenica, Bosna i Hercegovina Websait:Sobe-Marceta-Srebrenica-Bosna-i-Hercegovina
kanhai_inn_schiedam_rotterdam.jpg
Gostiona Kanhai Rotterdam, Nizozemska Websait:Gostiona-Kanhai-Rotterdam-Nizozemska
malai.jpg
Kuća Malai Chisinau, Moldavija Websait:Kuća-Malai-Chisinau-Moldavija
tamuna19.jpg
Gostiona Tamuna Batumi, Gruzija Websait:Gostiona-Tamuna-Batumi-Gruzija
pension-kosk-trabzon-turkey.jpg
Pansion Kosk Trabzon, Turska Websait:Pansion-Kosk-Trabzon-Turska
visnja_apartments_banja_koviljaca_serbia.jpg
Apartman Visnja Banja Koviljaca, Srbija Websait:Apartman-Visnja-Banja-Koviljaca-Srbija
room-in-house-nedic-divcibare-serbia.jpg
Soba u Kući Nedic Divcibare, Srbija Websait:Soba-u-Kući-Nedic-Divcibare-Srbija
uskudar-pension-istanbul-turkey.jpg
Pansion Uskudar Istanbul, Turska Websait:Pansion-Uskudar-Istanbul-Turska
windsor.jpg
Gostiona Windsor Washington, Sjedinj.Američke Države Websait:Gostiona-Windsor-Washington-Sjedinj.Američke-Države
apartments-turami-batumi.jpg
Apartman Turami Batumi, Gruzija Websait:Apartman-Turami-Batumi-Gruzija
kordun3.jpg
Motel Kordun Novi Sad, Srbija Websait:Motel-Kordun-Novi-Sad-Srbija
wolf-vienna-apartments-austria.jpg
Apartman Wolf Vienna, Austrija Websait:Apartman-Wolf-Vienna-Austrija
rooms-sutomore-caslav-montenegro.jpg
Soba u Kući Caslav Sutomore, Crna Gora Websait:Soba-u-Kući-Caslav-Sutomore-Crna-Gora
zambak-alanya-aparthotel.jpg
Apartman u Hotelu Zambak Alanya, Turska Websait:Apartman-u-Hotelu-Zambak-Alanya-Turska
casa_pineta_apartments_ulcinj_montenegro.jpg
Apartman Casa Pineta Ulcinj, Crna Gora Websait:Apartman-Casa-Pineta-Ulcinj-Crna-Gora
broadway1.jpg
Hotel Broadway New York, Sjedinj.Američke Države Websait:Hotel-Broadway-New-York-Sjedinj.Američke-DržaveKontaktirajte smještaj:

Kontaktirajte smještaj Pansion Sandwirt Salzburg, Austrija telefonom:

+43 662 87 43 51

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj web stranici poput ove na internetskom portalu:

www.boboraz.com

Pogledajte prototip jedne završene web stranice: JURTA JURTA FREEDOM, ZZ-NEPOZNATO

            Share-on-Instangram-this-Page-with-others:Salzburg-Austrija-Pansion-Sandwirt      Share-on-LinkedIn-this-Page-with-others:Salzburg-Austrija-Pansion-Sandwirt   

Idi na Vrh