Смештај у Salzburg: Пансион Sandwirt Salzburg, Аустрија | www.boboraz.com
de:Пансион-Sandwirt uk:Пансион-Sandwirt dk:Пансион-Sandwirt ru:Пансион-Sandwirt nl:Пансион-Sandwirt rs:Пансион-Sandwirt hr:Пансион-Sandwirt ba:Пансион-Sandwirt


Пансион Sandwirt Salzburg, Аустрија

Lastenstrasse 6A, 5020 Salzburg, Аустрија



Статистика:Sandwirt_Пансион_Salzburg_Аустрија

Овај смештај у Salzburg, Аустрија је отворен током целе године.

tel:

Пансион Sandwirt се налази у Салцбургу, Аустриа, у улици Lastenstraße 6А и у власништву је породице Херцог. Овај пансион у Салцбургу раздваја жељезничка пруга од главне жељезничке станице, па је одличан избор за путнике намернике који радо путују возом. Из овог разлога, да бисте дошли до Пансиона Sandwirt Salzburg, не користите главни излаз односно улаз у главну жељезничку станицу него се упутите на пероне где ће те видети класични жељезни мост за пешаке (нема покретних степеница). Након што пређете преко жељезничке пруге користећи овај прелаз, ви сте већ у улици Lastenstraße, и скоро сте на самом улазу у Сандвирт Пансион Salzburg, који се налази на другој страни ове улице.

Иако ова углавном стамбена четврт Салцбурга нуди мало туристичких садржаја, централна локација овог смештаја у Салцбургу чини све његове главне туристичке атракције, забавне и угоститељске садржаје доступне пешице. Ако се овоме дода да је на супротној страни жељезничке пруге, испред главног улаза централне жељезничке станице смештено и главно аутобуско чвориште Салцбурга, одакле су доступни, не само остали делови Салцбурга него и сва његова околна места и градови Салцбуршке савезне покрајине, укључујући и делове јужне Немачке (Бајерн), онда добијате потпуну представу о изузетно повољној географској локацији овог смештаја у Салцбургу. А у Салцбургу и околини има и шта да се види, а поготову да се ужива у богатој понуди овог туристичког града. Уз то, Sandwirt пансион је тако повољан смештајни избор за путнике са ограниченим буджетом за путовање, јефтиније је у Салцбургу, вероватно само у неком хостелу. Већ за 27 евра можете добити једнокреветну собу (са заједничком купаоницом).

Ако се овом дода да је најближа вазхохопловна лука Аеродром Salzburg В. А. ​​Моцарт, удаљен 6 км од овог пансиона у Салцбургу, као и да се до њега може доћи јавним превозом, онда сваки туриста са ограниченим буджетом разуме колико је уштедео не само новца него и времена за одмор и провод у Салцбургу, Аустриа. Становници овог краја су љубазни и заводљиво гостољубиви, а који знају и како се то ради, што и не чуди с обзиром на њихову овисност о туристичком сектору, како запослених, тако и промотера, и пружатеља ових туристичких услуга. А то се посебно односи на Salzburg који га чини омиљеним туристичким одредиштем за стране путнике. Салцбуржани такођер знају како уживати у лежерном темпу живота. Много шетају, планинаре и скијају, а често посећују кафиће, пивнице и таверне, опуштајући се и уживајући у времену које долази и пролази.

Собе Пансиона Sandwirt Salzburg су опремљене само са неопходним садржајима: кревет, ормар, стол и ТВ, укључујући и умиваоник. Неке веће собе имају бизарну туш кабину тик до кревета. Али доручак је укључен у цену смештаја и служи се у ујуtној трпезарији овог пансиона у Салцбургу. Мала чајна кухиња је такође саставни део ове трпезарије, коју гости Пансиона Sandwirt Salzburg могу користити током њиховог боравка. Постељина, пешкири, и тоилетни папир стоје на располагању гостима пансиона Сандвирт, и такођер су укључене у цену смештаја. Затражи и упитај за додатне информације на рецепцији Sandwirt пансиона, и власници овог смештаја у Салцбургу ће вам радо помоћи, као и позајмити фен ако га немате или сте га заборавили понети. Велики паркинг простор се налази испред овог смештаја и његово кориштење за госте пансиона Sandwirt Salzburg је бесплатно. Пријава у пансион Sandwirt Salzburg, Аустрија, је од 13:00, а одјава је до 12:00 сати. Уколико очекујете долазак након 21:30, унапред обавестите Пансион Sandwirt Salzburg.

Sandwirt Пансион Salzburg је одличан избор за путнике које занимају споменици, култура, уметност, разгледање и шетње поред реке, као и за уживање у другим погодностима боравка у граду. Имајте на уму, ово нису модерно опремљене собе високе категорије, а поготову се не ради о удобностима и погодностима неког апартмана у Салцбургу, нарочито у смислу уживања приватне амосфере. На крају крајева, туристи са ограниченим буџетом нису оптерећени са таквим додатним удобностима смештаја, јер се у Салцбург не долази да би се провело много времена у собама него да би се уживало у чарима овог релативно малог града, који је један од најпосећенијих туристичких одредишта, не само у Европи него и много шире.

Без обзира у које доба године посетите Salzburg, увек се нешто дешава. Путници који посете Salzburg лети имаће прилику да присуствују на светски познатим Салцбуршким свечаностима и играма (Salzburger Festspiele). Осим Моцартових дела, сваког јула и августа на фестивалу се изводе врхунске опере, класична музика и представе. Salzburg такође има Whitsun Baroque Фестивал почетком јуна. Мањи Салзбуршки Ускршњи фестивал одржава се сваке године око Ускрса. Jazz, Electric Love Фестивал и авангардна музика такођер су уобичајене карактеристике календара догађаја у Салцбургу. Љубитељи уметности такођер могу уживати ​​у посетама бројним градским музејима и галеријама, као што су Domquartier, Residenz Gallery или Modern Museum. Salzburg, као универзитетски град, такође пружа добар ноћни провод.

Salzburg је прошаран ресторанима, пицеријама, винским баровима и тавернама у којима можете уживати ​​у фином аустријском вину и пиву. То посебно важи за време Адвента, када снег, празнична музика и божићне пијаце чине град неодољивим. Божић у Салцбургу није само један од најромантичнијих догађаја; ту је такођер почела прича о Тихој Ноћи (Stille Nacht) на Бадње вече 1818. године. Тиха Ноћ је најпознатија од свих божићних песама, која се страствено пева широм света на преко 300 језика и диалеката. Песму Тиха Ноћ први је извео Franz Ksaver Gruber у малој капели у Оберндорфу, око 20 километара од града Салцбурга, на стихове које је 1816-те године написао Joseph Mohr, који је рођен у Салцбургу.

Аустрија, Salzburg, Пансион Sandwirt

Валута: € Валута:€

Ниже наведене цене су за боравак две особе у двокреветној соби Пансиона Sandwirt Salzburg, Аустрија. Ове цене могу варирати, овисно о попуњености овог смештаја у Салцбургу, као и овисно о сезони, културним и уметничким догађањима у Салцбургу, датумима које одаберете и врсти собе.

Цене: Sandwirt Пансион Salzburg, Аустрија

Једна Особа: 27 €

Jaнуaр

54€

Фeбруaр

54€

Maрт

54€

Aприл

54€

Maј

54€

Jуни

54€

Jули

54€

Aвгуст

54€

Ceптeмбaр

54€

Okтoбaр

54€

Нoвeмбaр

54€

Дeцeмбaр

54€

Имате ли смештај за изнајмљивање? Онда, унапредите туризам у вашем граду понудом и представљањем Вашег смештаја на једној веб страници попут ове ( Пансион Sandwirt Salzburg, Аустрија ) :

Погледајте један демо диашоу за прављење БЕСПЛАТНО интернет странице за издавање смештаја на интернет порталу: WWW.BOBORAZ.COM





бесплатно направите веб страницу и остварите бесплатан повратни линк:

ГРАДИТЕЉ БЕСПЛАТНИХ ВЕБ СТРАНИЦА ЗА ИЗНАЈМЉИВАЊЕ СМЕШТАЈА КОД www.boboraz.com

pension-sandwirt-salzburg-bedroom.jpg


Salzburg, Аустрија, Sandwirt Пансион

Погледајте локацију овог Cмештаја у Salzburg, Аустрија на Google Карти

Врста Смештаја: Пансион

Назив Смештаја: Sandwirt

Град: Salzburg

Држaвa: Аустрија Аустрија

Број Соба у Пансион Sandwirt Salzburg, Аустрија: 10

Кућни Љубимци: Дозвољени

Инфо о Исхрани: Доручак Укључен
Пун Пансион: За Доручак Шведски Сто

Гост Боравишне Таксе: Не

СМЕШТАЈ У SALZBURG, АУСТРИЈА

b&b_salzburgerblick_salzburg_austria.jpg
Преноћиште с Доручком Elisabeth Salzburg, Аустрија Вебсаит:Преноћиште-с-Доручком-Elisabeth-Salzburg-Аустрија
room_in_house_brigitte_salzburg.jpg
Соба у Кући Brigitte Salzburg, Аустрија Вебсаит:Соба-у-Кући-Brigitte-Salzburg-Аустрија
hotel-rosenvilla-salzburg-austria.jpg
Хотел Rosenvilla Salzburg, Аустрија Вебсаит:Хотел-Rosenvilla-Salzburg-Аустрија
pension-jahn-salzburg-austria.jpg
Пансион Jahn Salzburg, Аустрија Вебсаит:Пансион-Jahn-Salzburg-Аустрија
elisabeth-b&b-salzburg-austria.jpg
Преноћиште с Доручком Elisabeth Salzburg, Аустрија Вебсаит:Преноћиште-с-Доручком-Elisabeth-Salzburg-Аустрија
brigitte_house_salzburg_austria.jpg
Соба у Кући Brigitte Salzburg, Аустрија Вебсаит:Соба-у-Кући-Brigitte-Salzburg-Аустрија
hellbrunn-salzburg-hotel-rosenvilla.jpg
Хотел Rosenvilla Salzburg, Аустрија Вебсаит:Хотел-Rosenvilla-Salzburg-Аустрија
salzburg_pension_jahn.jpg
Пансион Jahn Salzburg, Аустрија Вебсаит:Пансион-Jahn-Salzburg-Аустрија
b&b_elisabeth_salzburg_austria.jpg
Преноћиште с Доручком Elisabeth Salzburg, Аустрија Вебсаит:Преноћиште-с-Доручком-Elisabeth-Salzburg-Аустрија
house_brigitte_salzburg.jpg
Соба у Кући Brigitte Salzburg, Аустрија Вебсаит:Соба-у-Кући-Brigitte-Salzburg-Аустрија
rosenvilla-hotel-salzburg-austria.jpg
Хотел Rosenvilla Salzburg, Аустрија Вебсаит:Хотел-Rosenvilla-Salzburg-Аустрија




Резервација овог смештаја у Salzburg, Аустрија није доступна на овој веб страници јер њен власник није одабрао ову опцију. Контактирајте смештај Пансион Sandwirt Salzburg телефоном.

http://www.boboraz.com/login/signup/builderDemo/builderDemo.php

Након што сте БЕСПЛАТНО направили ову веб страницу на овом интернет порталу, њезино оглашавање започет ће одмах на готово свим страницама овог портала, а такођер се може претраживати користећи Бобораз веб образац (интерни претраживач). Ако имате властиту веб локацију и повезали сте је с овом интернет страницом за изнајмљивање смештаја, добит ћете и бесплатну повратну везу ('backlink') која ће омогућити брже индексирање ваше веб странице, као и повећати органски промет, помоћи у изградњи робне марке, побољшању ауторитета домене. Све то заједно, као резултат синергијског заједничког деловања ових кључних чинилаца, доводи до вишег ранга и рејтинга на претраживачима. Доступна је и Веб Аналитика: Број Посетилаца и Преглед Статистике. Посетите Веб Страницу:

Статистика: Види Пoсeћeнe Стрaницe

СМЕШТАЈ: WWW.BOBORAZ.COM

apartmani-goce-ohrid-makedonija.jpg
Апартмани Goce Ohrid, Северна Македонија Вебсаит:Апартмани-Goce-Ohrid-Северна-Македонија
duet8.jpg
Хотел Duet Uzhhorod, Украина Вебсаит:Хотел-Duet-Uzhhorod-Украина
room_noa_london_UK.jpg
Собе Noa London, Велика Британија Вебсаит:Собе-Noa-London-Велика-Британија
apartments-makojevic-vrnjacka-banja-serbia.jpg
Апартмани Makojevic Vrnjacka Banja, Србија Вебсаит:Апартмани-Makojevic-Vrnjacka-Banja-Србија
fiera4.jpg
Хотел Ibis Fiera Rome, Италија Вебсаит:Хотел-Ibis-Fiera-Rome-Италија
armenia1.jpg
Хостел Armenia Yerevan, Јерменија Вебсаит:Хостел-Armenia-Yerevan-Јерменија
lodge6.jpg
Хостел City Lodge Stockholm, Шведска Вебсаит:Хостел-City-Lodge-Stockholm-Шведска
tamuna15.jpg
Гостиона Tamuna Batumi, Грузија Вебсаит:Гостиона-Tamuna-Batumi-Грузија
urspring-hotel-koningsleiten-austria.jpg
Хотел Ursprungs Panorama Koningsleiten, Аустрија Вебсаит:Хотел-Ursprungs-Panorama-Koningsleiten-Аустрија
blue3.jpg
Хотел Blue Square Amsterdam, Холандија Вебсаит:Хотел-Blue-Square-Amsterdam-Холандија
zirve0.jpg
Хотел Zirve Istanbul, Турска Вебсаит:Хотел-Zirve-Istanbul-Турска
rooms-na-eugen-kvaternik-trgu-zagreb-croatia.jpg
Собе Na Eugen Kvaternik Trgu Zagreb, Хрватска Вебсаит:Собе-Na-Eugen-Kvaternik-Trgu-Zagreb-Хрватска
lucic-apartmani-zelenika-crna-gora.jpg
Апартмани Lucic Zelenika, Црна Гора Вебсаит:Апартмани-Lucic-Zelenika-Црна-Гора
villa-bozovic-zlatibor-serbien.jpg
Вила Bozovic Zlatibor, Србија Вебсаит:Вила-Bozovic-Zlatibor-Србија
hotel-resort-pozega-vodice-croatia-3.jpg
Одмаралиште Pozega Vodice, Хрватска Вебсаит:Одмаралиште-Pozega-Vodice-Хрватска
district2.jpg
Хотел District Washington, Сједињ.Америчке Државе Вебсаит:Хотел-District-Washington-Сједињ.Америчке-Државе
buhara0.jpg
Хотел Buhara Istanbul, Турска Вебсаит:Хотел-Buhara-Istanbul-Турска
apartments-blue-house-zlatibor-serbia.jpg
Апартмани Blue House Zlatibor, Србија Вебсаит:Апартмани-Blue-House-Zlatibor-Србија
alina5.jpg
Хотел Alina Zakopane, Пољска Вебсаит:Хотел-Alina-Zakopane-Пољска
nina-villa-ulcinj-montenegro.jpg
Вила Nina Ulcinj, Црна Гора Вебсаит:Вила-Nina-Ulcinj-Црна-Гора
motel-plaza-jajce-bosnia.jpg
Mотел Plaza Jajce, Босна и Херцеговина Вебсаит:Mотел-Plaza-Jajce-Босна-и-Херцеговина
brasil1.jpeg
Хотел Brasil Milan, Италија Вебсаит:Хотел-Brasil-Milan-Италија
ulcinj-montenegro-lungo-apartments.jpg
Апартмани Lungo Ulcinj, Црна Гора Вебсаит:Апартмани-Lungo-Ulcinj-Црна-Гора
pension-aydin-muratpasa-turkey.jpg
Пансион Aydin Muratpasa, Турска Вебсаит:Пансион-Aydin-Muratpasa-Турска
metro.jpg
Хотел Metro London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Metro-London-Велика-Британија
old-town-lodge-stockholm-sweden.jpg
Хостел Old Town Lodge Stockholm, Шведска Вебсаит:Хостел-Old-Town-Lodge-Stockholm-Шведска
herceg-novi-room-in-house-zorica.jpg
Соба у Кући Zorica Herceg Novi, Црна Гора Вебсаит:Соба-у-Кући-Zorica-Herceg-Novi-Црна-Гора
hotel-ambert-berlin-germany-1.jpg
Хотел Ambert Berlin, Немачка Вебсаит:Хотел-Ambert-Berlin-Немачка
ivanovic-pension-becici-montenegro.jpg
Пансион Ivanovic Becici, Црна Гора Вебсаит:Пансион-Ivanovic-Becici-Црна-Гора
dolna_farmstays_modra_slovakia.jpg
Смештај на Селу Dolna Modra, Словачка Вебсаит:Смештај-на-Селу-Dolna-Modra-Словачка
mostar_oasis_pension.jpg
Пансион Oasis Mostar, Босна и Херцеговина Вебсаит:Пансион-Oasis-Mostar-Босна-и-Херцеговина
cityloft3.jpg
Хотел Cityloft Moenchengladbach, Немачка Вебсаит:Хотел-Cityloft-Moenchengladbach-Немачка
b&b_see_copenhagen_denmark.jpg
Преноћиште с Доручком See Copenhagen Copenhagen, Данска Вебсаит:Преноћиште-с-Доручком-See-Copenhagen-Copenhagen-Данска
sefa2.JPEG
Гостионица Sefa Istanbul, Турска Вебсаит:Гостионица-Sefa-Istanbul-Турска
elizeu.jpg
Хотел Elizeu Bucharest, Румунија Вебсаит:Хотел-Elizeu-Bucharest-Румунија
jovana_villa_budva_montenegro.jpg
Вила Jovana Budva, Црна Гора Вебсаит:Вила-Jovana-Budva-Црна-Гора
ibissm.jpg
Хотел Ibis Saint Maurice Paris, Француска Вебсаит:Хотел-Ibis-Saint-Maurice-Paris-Француска
jorg6.jpg
Хотел Jorgensen Copenhagen, Данска Вебсаит:Хотел-Jorgensen-Copenhagen-Данска
kumluca8.jpg
Хотел Kumluca Antalya, Турска Вебсаит:Хотел-Kumluca-Antalya-Турска
uranus2.jpg
Хотел Uranus Bucharest, Румунија Вебсаит:Хотел-Uranus-Bucharest-Румунија
camp_divlja_rijeka_foca_bosnia.jpg
Камп Divlja Rijeka Foca, Босна и Херцеговина Вебсаит:Камп-Divlja-Rijeka-Foca-Босна-и-Херцеговина
dunalley-australia-studio-flotsam.jpg
Гарсоњера Flotsam Dunalley, Аустралија Вебсаит:Гарсоњера-Flotsam-Dunalley-Аустралија
adagio_vatican_aparthotel_rome.jpg
Апартман у Хотелу Adagio Vatican Rome, Италија Вебсаит:Апартман-у-Хотелу-Adagio-Vatican-Rome-Италија
sutomore-apartments-caslav-montenegro.jpg
Соба у Кући Caslav Sutomore, Црна Гора Вебсаит:Соба-у-Кући-Caslav-Sutomore-Црна-Гора
hotel_slavia_belgrade_serbia.jpg
Хотел Slavija Beograd, Србија Вебсаит:Хотел-Slavija-Beograd-Србија
pension-pfalzerhof-nuernberg-germany.jpg
Пансион Pfalzerhof Nuernberg, Немачка Вебсаит:Пансион-Pfalzerhof-Nuernberg-Немачка
kent1.jpg
Хотел Kent Hall London, Велика Британија Вебсаит:Хотел-Kent-Hall-London-Велика-Британија
bela3.jpg
Гостиона White Night Saint Petersburg, Руска Федерација Вебсаит:Гостиона-White-Night-Saint-Petersburg-Руска-Федерација
antalya-turkey-pension-camel.jpg
Пансион Camel Antalya, Турска Вебсаит:Пансион-Camel-Antalya-Турска
windsor5.jpg
Гостиона Windsor Washington, Сједињ.Америчке Државе Вебсаит:Гостиона-Windsor-Washington-Сједињ.Америчке-Државе
apartments-goce-ohrid-macedonia-8.jpg
Апартмани Goce Ohrid, Северна Македонија Вебсаит:Апартмани-Goce-Ohrid-Северна-Македонија



Контактирајте смештај:

Контактирајте смештај Пансион Sandwirt Salzburg, Аустрија телефоном:

+43 662 87 43 51

Имате ли смештај за изнајмљивање? Онда, унапредите туризам у вашем граду понудом и представљањем Вашег смештаја на једној веб страници попут ове на интернет порталу:

www.boboraz.com

Погледајте прототип једнога завршенога вебсаита: ЈУРТА JURTA FREEDOM, ШШ-НЕПОЗНАТО

            Share-on-Instangram-this-Page-with-others:Salzburg-Аустрија-Пансион-Sandwirt      Share-on-LinkedIn-this-Page-with-others:Salzburg-Аустрија-Пансион-Sandwirt   

Иди на Врх