applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Смештај у Salzburg, Пансион Sandwirt Salzburg, Аустрија Смештај, www.boboraz.com, Salzburg Пансион, Пансион Salzburg  
Salzburg, Salzburg, Salzburg, Salzburg, Salzburg, Salzburg, Salzburg, Salzburg,


Статистика:

Пансион Sandwirt Salzburg, Аустрија

Lastenstrasse 6A, 5020 Salzburg, АустријаОвај смештај у Salzburg, Аустрија је отворен током целе године.

Пансион

tel:

Пансион Sandwirt се налази у Салцбургу, Аустриа, у улици Lastenstraße 6А и у власништву је породице Херцог. Овај пансион у Салцбургу раздваја жељезничка пруга од главне жељезничке станице, па је одличан избор за путнике намернике који радо путују возом. Из овог разлога, да бисте дошли до Пансиона Sandwirt Salzburg, не користите главни излаз односно улаз у главну жељезничку станицу него се упутите на пероне где ће те видети класични жељезни мост за пешаке (нема покретних степеница). Након што пређете преко жељезничке пруге користећи овај прелаз, ви сте већ у улици Lastenstraße, и скоро сте на самом улазу у Сандвирт Пансион Salzburg, који се налази на другој страни ове улице.

Иако ова углавном стамбена четврт Салцбурга нуди мало туристичких садржаја, централна локација овог смештаја у Салцбургу чини све његове главне туристичке атракције, забавне и угоститељске садржаје доступне пешице. Ако се овоме дода да је на супротној страни жељезничке пруге, испред главног улаза централне жељезничке станице смештено и главно аутобуско чвориште Салцбурга, одакле су доступни, не само остали делови Салцбурга него и сва његова околна места и градови Салцбуршке савезне покрајине, укључујући и делове јужне Немачке (Бајерн), онда добијате потпуну представу о изузетно повољној географској локацији овог смештаја у Салцбургу. А у Салцбургу и околини има и шта да се види, а поготову да се ужива у богатој понуди овог туристичког града. Уз то, Sandwirt пансион је тако повољан смештајни избор за путнике са ограниченим буджетом за путовање, јефтиније је у Салцбургу, вероватно само у неком хостелу. Већ за 27 евра можете добити једнокреветну собу (са заједничком купаоницом).

Ако се овом дода да је најближа вазхохопловна лука Аеродром Salzburg В. А. ​​Моцарт, удаљен 6 км од овог пансиона у Салцбургу, као и да се до њега може доћи јавним превозом, онда сваки туриста са ограниченим буджетом разуме колико је уштедео не само новца него и времена за одмор и провод у Салцбургу, Аустриа. Становници овог краја су љубазни и заводљиво гостољубиви, а који знају и како се то ради, што и не чуди с обзиром на њихову овисност о туристичком сектору, како запослених, тако и промотера, и пружатеља ових туристичких услуга. А то се посебно односи на Salzburg који га чини омиљеним туристичким одредиштем за стране путнике. Салцбуржани такођер знају како уживати у лежерном темпу живота. Много шетају, планинаре и скијају, а често посећују кафиће, пивнице и таверне, опуштајући се и уживајући у времену које долази и пролази.

Собе Пансиона Sandwirt Salzburg су опремљене само са неопходним садржајима: кревет, ормар, стол и ТВ, укључујући и умиваоник. Неке веће собе имају бизарну туш кабину тик до кревета. Али доручак је укључен у цену смештаја и служи се у ујуtној трпезарији овог пансиона у Салцбургу. Мала чајна кухиња је такође саставни део ове трпезарије, коју гости Пансиона Sandwirt Salzburg могу користити током њиховог боравка. Постељина, пешкири, и тоилетни папир стоје на располагању гостима пансиона Сандвирт, и такођер су укључене у цену смештаја. Затражи и упитај за додатне информације на рецепцији Sandwirt пансиона, и власници овог смештаја у Салцбургу ће вам радо помоћи, као и позајмити фен ако га немате или сте га заборавили понети. Велики паркинг простор се налази испред овог смештаја и његово кориштење за госте пансиона Sandwirt Salzburg је бесплатно. Пријава у пансион Sandwirt Salzburg, Аустрија, је од 13:00, а одјава је до 12:00 сати. Уколико очекујете долазак након 21:30, унапред обавестите Пансион Sandwirt Salzburg.

Sandwirt Пансион Salzburg је одличан избор за путнике које занимају споменици, култура, уметност, разгледање и шетње поред реке, као и за уживање у другим погодностима боравка у граду. Имајте на уму, ово нису модерно опремљене собе високе категорије, а поготову се не ради о удобностима и погодностима неког апартмана у Салцбургу, нарочито у смислу уживања приватне амосфере. На крају крајева, туристи са ограниченим буџетом нису оптерећени са таквим додатним удобностима смештаја, јер се у Салцбург не долази да би се провело много времена у собама него да би се уживало у чарима овог релативно малог града, који је један од најпосећенијих туристичких одредишта, не само у Европи него и много шире.

Без обзира у које доба године посетите Salzburg, увек се нешто дешава. Путници који посете Salzburg лети имаће прилику да присуствују на светски познатим Салцбуршким свечаностима и играма (Salzburger Festspiele). Осим Моцартових дела, сваког јула и августа на фестивалу се изводе врхунске опере, класична музика и представе. Salzburg такође има Whitsun Baroque Фестивал почетком јуна. Мањи Салзбуршки Ускршњи фестивал одржава се сваке године око Ускрса. Jazz, Electric Love Фестивал и авангардна музика такођер су уобичајене карактеристике календара догађаја у Салцбургу. Љубитељи уметности такођер могу уживати ​​у посетама бројним градским музејима и галеријама, као што су Domquartier, Residenz Gallery или Modern Museum. Salzburg, као универзитетски град, такође пружа добар ноћни провод.

Salzburg је прошаран ресторанима, пицеријама, винским баровима и тавернама у којима можете уживати ​​у фином аустријском вину и пиву. То посебно важи за време Адвента, када снег, празнична музика и божићне пијаце чине град неодољивим. Божић у Салцбургу није само један од најромантичнијих догађаја; ту је такођер почела прича о Тихој Ноћи (Stille Nacht) на Бадње вече 1818. године. Тиха Ноћ је најпознатија од свих божићних песама, која се страствено пева широм света на преко 300 језика и диалеката. Песму Тиха Ноћ први је извео Franz Ksaver Gruber у малој капели у Оберндорфу, око 20 километара од града Салцбурга, на стихове које је 1816-те године написао Joseph Mohr, који је рођен у Салцбургу.

Аустрија, Salzburg, Пансион Sandwirt

Валута: € Изаберите

Ниже наведене цене су за боравак две особе у двокреветној соби Пансиона Sandwirt Salzburg, Аустрија. Ове цене могу варирати, овисно о попуњености овог смештаја у Салцбургу, као и овисно о сезони, културним и уметничким догађањима у Салцбургу, датумима које одаберете и врсти собе.

Цене: Sandwirt Пансион Salzburg, Аустрија

Једна Особа: 27 €

Jaнуaр

54€

Фeбруaр

54€

Maрт

54€

Aприл

54€

Maј

54€

Jуни

54€

Jули

54€

Aвгуст

54€

Ceптeмбaр

54€

Okтoбaр

54€

Нoвeмбaр

54€

Дeцeмбaр

54€

Имате ли смештај за изнајмљивање? Онда, унапредите туризам у вашем граду понудом и представљањем Вашег смештаја на једној веб страници попут ове ( Пансион Sandwirt Salzburg, Аустрија ) :

Погледајте један демо диашоу за прављење БЕСПЛАТНО интернет странице за издавање смештаја на интернет порталу: WWW.BOBORAZ.COM

бесплатно направите веб страницу и остварите бесплатан повратни линк:

ГРАДИТЕЉ БЕСПЛАТНИХ ВЕБ СТРАНИЦА ЗА ИЗНАЈМЉИВАЊЕ СМЕШТАЈА КОД www.boboraz.com

Salzburg,


Salzburg, Аустрија, Sandwirt Пансион

Погледајте локацију овог Cмештаја у Salzburg, Аустрија на Google Карти

Врста Смештаја: Пансион

Назив Смештаја: Sandwirt

Град: Salzburg

Држaвa: Аустрија Аустрија

Број Соба у Пансион Sandwirt Salzburg, Аустрија: 10

Кућни Љубимци: Дозвољени

Инфо о Исхрани: Доручак Укључен
Пун Пансион: За Доручак Шведски Сто

Гост Боравишне Таксе: Не

СМЕШТАЈ У SALZBURG, АУСТРИЈА

Пансион
Хотел Rosenvilla Salzburg, Аустрија Пансион
Пансион
Соба у Кући Brigitte Salzburg, Аустрија Пансион
Пансион
Преноћиште с Доручком Elisabeth Salzburg, Аустрија Пансион
Пансион
Пансион Jahn Salzburg, Аустрија Пансион
Пансион
Хотел Rosenvilla Salzburg, Аустрија Пансион
Пансион
Соба у Кући Brigitte Salzburg, Аустрија Пансион
Пансион
Преноћиште с Доручком Elisabeth Salzburg, Аустрија Пансион
Пансион
Пансион Jahn Salzburg, Аустрија Пансион
Пансион
Хотел Rosenvilla Salzburg, Аустрија Пансион
Пансион
Соба у Кући Brigitte Salzburg, Аустрија Пансион
Пансион
Преноћиште с Доручком Elisabeth Salzburg, Аустрија Пансион
Резервација овог смештаја у Salzburg, Аустрија није доступна на овој веб страници јер њен власник није одабрао ову опцију. Контактирајте смештај Пансион Sandwirt Salzburg телефоном.

http://www.boboraz.com/login/signup/builderDemo/builderDemo.php

Након што сте БЕСПЛАТНО направили ову веб страницу на овом интернет порталу, њезино оглашавање започет ће одмах на готово свим страницама овог портала, а такођер се може претраживати користећи Бобораз веб образац (интерни претраживач). Ако имате властиту веб локацију и повезали сте је с овом интернет страницом за изнајмљивање смештаја, добит ћете и бесплатну повратну везу ('backlink') која ће омогућити брже индексирање ваше веб странице, као и повећати органски промет, помоћи у изградњи робне марке, побољшању ауторитета домене. Све то заједно, као резултат синергијског заједничког деловања ових кључних чинилаца, доводи до вишег ранга и рејтинга на претраживачима. Доступна је и Веб Аналитика: Број Посетилаца и Преглед Статистике. Посетите Веб Страницу:

Статистика: Види Пoсeћeнe СтрaницeКонтактирајте смештај Пансион Sandwirt Salzburg, Аустрија телефоном:

+43 662 87 43 51

Имате ли смештај за изнајмљивање? Онда, унапредите туризам у вашем граду понудом и представљањем Вашег смештаја на једној веб страници попут ове на интернет порталу:

www.boboraz.com

Погледајте прототип једнога завршенога вебсаита: ЈУРТА JURTA FREEDOM, ШШ-НЕПОЗНАТО

            Share      Share