applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/pagedb/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear/arrayOfSeenPages
Indkvartering i Vienna, Pension Wild Vienna, Østrig Indkvartering, www.boboraz.com, Vienna Pension, Pension Vienna 
Vienna, Vienna, Vienna, Vienna, Vienna, Vienna, Vienna, Vienna,


Web-Statistik:

Pension Wild Vienna, Østrig

Lange Gasse 10, 1080 Vienna, ØstrigDenne Indkvartering i Vienna, Østrig er åben hele året.

Pension

tel:

Pension Wild ligger i en stille sidegade af Josefstadt, en af ​​de smukkeste distrikter i Wien. Takket være denne centrale beliggenhed ligger den indre by med de vigtigste seværdigheder inden for gåafstand fra Wild Pension Wien. For eksempel er parlamentet ved rundkørslen kun tre minutter væk fra denne indkvartering i Wien. Bygningen, der huser den Wild pension Wien, blev bygget i 1907 og blev for nylig renoveret.

Pension Wild Wien tilbyder værelser i forskellige kategorier af indkvartering. Nogle værelser på denne indkvartering i Wien er udstyret med eget bad, toilet, telefon, kabel-tv og en minibar, mens andre værelser deler toilet og bruser på gulvet. Alle senge på Pension Wild Wien er indrettet med en koldskummadras, tæppe og puder, der er velegnet til gæster med allergi.

WiFi er også tilgængeligt på Wild Pension Wien og er gratis. Parkeringsplads på stedet ved dette indkvartering i Wien er tilgængeligt mod et tillægsgebyr: € 4,10 pr. Dag (et depositum på 50 € kontant er påkrævet). Disse billetter er kun nødvendige på arbejdsdage. På lørdage, søndage og nationale helligdage er parkering gratis.

Cykeludlejning er også tilgængelig på Wild Pension Wien for € 15 pr. Dag (leje i tre dage eller mere: € 10 pr. Dag). Desuden kan receptionen på Pension Wild Wien give dig en masse brochurer og kort om Wien samt at pege dig i retning af de mange turistattraktioner i Wien.

                   Hvordan finder jeg Wild Pension Wien, Østrig?

Fra Wien Westbahnhof togstation: Tag den underjordiske linje U3 i retning af Simmering indtil Volkstheater-stationen, som er den 3. station, og kig efter afkørslen “Volkstheater / Museumsstraße”. Gå ud og drej til højre. Gå forbi en lille park, og du ankommer til Lerchenfelder Straße. Gå op ad venstre side langs Lerchenfelder Straße, og den første gade til højre allerede er “Lange Gasse”. Derfra er der kun et par skridt tilbage til hus nr. 10, hvor personalet i Wild Pension Wien venter på dig. Fra Wien Main Station: Tag bus nr. 13A i retning af Alser Straße og kør ud på Piaristengasse station (ca. 15 min.).

Ankomst fra Wiens internationale lufthavn: Fra Wien internationale lufthavn kan du tage CAT (City Airport Train), en direkte forbindelse til det centrale Wien, der tager 16 minutter (ca. € 11), eller du kan tage forstæderbanen S7, der tager 30 min. til centrum (€ 4,10). Begge ankommer til Wien Central (Landstraße Hauptstraße station). Der skifter du til den underjordiske linje U3 mod Ottakring og kommer ud på Volkstheater-stationen, som er den 4. station. Se igen for afkørslen “Volkstheater / Museumsstraße”.

Østrig, Vienna, Pension Wild

Valuta: € Vælg

Priserne nedenfor er til ophold for to personer i et standard dobbeltværelse i Wild Pension Wien, Østrig.

Priser: Wild Pension Vienna, Østrig

En Person: 49 €

Januar

49 €

Februar

49 €

Marts

49 €

April

49 €

Maj

49 €

Juni

49 €

Juli

49 €

August

49 €

September

49 €

Oktober

49 €

November

49 €

December

49 €

Har i bolig til leje? Så fremme turismen i din by ved at tilbyde og præsentere din indkvartering på en webside som denne ( Pension Wild Vienna, Oslash;strig ) :

Tag et kig på demo-skyderen (i 20 billeder) for at oprette en GRATIS webside til leje af indkvartering på internetportalen: WWW.BOBORAZ.COM

Opret en webside gratis og få et gratis backlink: GRATIS WEBSTEDSBYGGER TIL LEJE AF INDKVARTERING PÅ www.boboraz.com

Vienna,


Vienna, Østrig, Wild Pension

Se Placeringen af denne Indkvartering i Vienna, Østrig på Google Map

Slags af Udlejning: Pension

Navn på Indkvartering: Wild

By: Vienna

Land: Østrig Østrig

Antal Værelser i Pension Wild Vienna, Østrig: 20

Kæledyr: Tilladt

Spise Info: Intet Køkken
Buffett Info: Morgenmad Buffett

Gæst Residence Gebyrer: Nej

INDKVARTERING I VIENNA, ØSTRIG

Pension
Ferielejligheder Wolf Vienna, Østrig Pension
Pension
Studio lejlighed Bandgasse Vienna, Østrig Pension
Pension
Vandrerhjem Aowien Vienna, Østrig Pension
Pension
Motel Motel22 Vienna, Østrig Pension
Pension
Ferielejligheder Wolf Vienna, Østrig Pension
Pension
Studio lejlighed Bandgasse Vienna, Østrig Pension
Pension
Vandrerhjem Aowien Vienna, Østrig Pension
Pension
Motel Motel22 Vienna, Østrig Pension
Pension
Ferielejligheder Wolf Vienna, Østrig Pension
Pension
Studio lejlighed Bandgasse Vienna, Østrig Pension
Pension
Vandrerhjem Aowien Vienna, Østrig Pension
Reservation af denne indkvartering i Vienna, Østrig er ikke tilgængelig på denne webside, fordi ejeren ikke har valgt denne mulighed. Men der er en forfremmelse af webstedet Pension Wild Vienna inklusive Kontakt via e-mail eller telefon. Besøg dette websted for at få flere oplysninger om priser og booking, kontaktdata og specialtilbud:

Når du har oprettet denne webside GRATIS på denne internetportal, starter dens annoncering straks på næsten alle sider i denne portal og kan også søges ved hjælp af Boboraz webformularen (intern søgemaskine). Hvis du har dit eget websted og har knyttet det til denne webside til leje af boligudlejning, vil du også modtage et gratis backlink, der muliggør hurtigere indeksering af din webside samt øger organisk trafik, hjælper med at opbygge et mærke og forbedre domænemyndigheden. Alt dette sammen, som et resultat af de synergistiske fælles handling af disse nøglefaktorer, fører til en højere placering på søgemaskiner. Det er tilgængelige Web-Analytics: Antallet af Besøg og Oversigt over Statistik. Besøg Webside:

Web-Statistik: Se Besøgte SiderKontakt indkvarteringen Pension Wild Vienna, Østrig via telefon:

+43 1 40 65 174

Kontakt indkvarteringen via e-mail:

Din Email:

Køn

Navn:

Efternavn:

Telefon:

Land:

Hvor Mange Dage:

Tekst af E-mail:

Pension

Kontrol Kode:

Har i bolig til leje? Så fremme turismen i din by ved at tilbyde og præsentere din indkvartering på en webside som denne på internetportalen:

www.boboraz.com

Se prototype af en færdig webside: YURTA JURTA FREEDOM, ZZ-UKENDT

Hvis du vil dele denne webside skal du bruge de sociale medieikoner, som er vist under denne tekst:

            Share      Share