applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/pagedb/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear/arrayOfSeenPages
Смештај у Vienna, Пансион Wild Vienna, Аустрија Смештај, www.boboraz.com, Vienna Пансион, Пансион Vienna  
Vienna, Vienna, Vienna, Vienna, Vienna, Vienna, Vienna, Vienna,


Статистика:

Пансион Wild Vienna, Аустрија

Lange Gasse 10, 1080 Vienna, АустријаОвај смештај у Vienna, Аустрија је отворен током целе године.

Пансион

tel:

Пансион Wild налази се у мирној споредној улици Josefstadta, једној од најлепших четврти Беча. Захваљујући овом централном положају, унутарњи град с најважнијим знаменитостима налази се на пешачкој удаљености од Wild пансиона Беч. На пример, парламент на кружном току удаљен је само три минуте од овог смештаја у Бечу. Зграда у којој се налази Пансион Wild Vienna, изграђена је 1907 и недавно је обновљена.

Пансион Wild Vienna нуди собе у различитим категоријама смештаја. Неке собе у овом бечком смештају садрже властити туш, ВЦ, телефон, кабловску телевизију и минибар, док друге собе деле тоалет и туш на кату. Сви кревети пансиона Wild Wild опремљени су мадрацем, покривачем и јастуцима хладне пене који су погодни за госте с алергијом.

ВиФи је доступан такођер у пансиону Wild, и бесплатан је. Паркирање на лицу места у овом хотелу у Бечу доступно је уз надоплату: 4,10 евра дневно (потребан је депозит у износу од 50 евра у готовини). Ове су карте потребне само радним данима. Суботом, недјељом и државним празницима паркирање је бесплатно.

Изнајмљивање бицикала доступно је и у Wild Пансион Беч за 15 евра дневно (најам за три дана или више: 10 евра дневно). Надаље, рецепција у Пансион Wild Vienna може вам пружити мноштво брошура и карата о Бечу, као и усмерити вас ка бројним туристичким атракцијама Беча.

                   Како пронаћи Wild Пансион Беч, Аустрија?

Од железничког колодвора Vienna Westbahnhof: Возите се поџемном линијом У3 у правцу Simmering до станице Volkstheatra, која је 3. станица и потражите излаз 'Volkstheater / Museumsstraße'. Изађите и скрените десно. Прођите мали парк и стићи ћете у Лерцхенфелдер Страßе. Прођите левом страном уз Lerchenfelder Straße, и прва улица десно је већ 'Lange Gasse'. Одатле је остало само још неколико корака до куће бр. 10, где вас чека особље Wild пансиона Беч. Од главне железничке станице у Бечу: Возите се аутобусом број 13А у правцу Alser Straße и изађите на станицу Piaristengasse (отприлике 15 мин).

Долазак из међународног аеродрома Беч: Из међународне ваздухопловнне луке Беч можете се возити CAT-ом (возом градског аеродрома), директном везом до центра Беча, које траје 16 мин (отприлике 11 евра) или можете возити приградском железницом S7, која траје 30 минута до центра града (€ 4,10). Обе стижу у Виен Централ (станица Landstraße Hauptstraße). Тамо се пребаците на поџемну линију U3 која иде према Ottakringu и изађете на станицу Volkstheatre, која је четврта станица. Поновно потражите излаз 'Volkstheater / Museumsstraße'.

Аустрија, Vienna, Пансион Wild

Валута: € Изаберите

Доле наведене цене су за боравак две особе у стандардној двокреветној соби Wild Pension Vienna, Аустрија.

Цене: Wild Пансион Vienna, Аустрија

Једна Особа: 49 €

Jaнуaр

49 €

Фeбруaр

49 €

Maрт

49 €

Aприл

49 €

Maј

49 €

Jуни

49 €

Jули

49 €

Aвгуст

49 €

Ceптeмбaр

49 €

Okтoбaр

49 €

Нoвeмбaр

49 €

Дeцeмбaр

49 €

Имате ли смештај за изнајмљивање? Онда, унапредите туризам у вашем граду понудом и представљањем Вашег смештаја на једној веб страници попут ове ( Пансион Wild Vienna, Аустрија ) :

Погледајте један демо диашоу за прављење БЕСПЛАТНО интернет странице за издавање смештаја на интернет порталу: WWW.BOBORAZ.COM

бесплатно направите веб страницу и остварите бесплатан повратни линк: ГРАДИТЕЉ БЕСПЛАТНИХ ВЕБ СТРАНИЦА ЗА ИЗНАЈМЉИВАЊЕ СМЕШТАЈА КОД www.boboraz.com

Vienna,


Vienna, Аустрија, Wild Пансион

Погледајте локацију овог Cмештаја у Vienna, Аустрија на Google Карти

Врста Смештаја: Пансион

Назив Смештаја: Wild

Град: Vienna

Држaвa: Аустрија Аустрија

Број Соба у Пансион Wild Vienna, Аустрија: 20

Кућни Љубимци: Дозвољени

Инфо о Исхрани: Нема Кухиње
Пун Пансион: За Доручак Шведски Сто

Гост Боравишне Таксе: Не

СМЕШТАЈ У VIENNA, АУСТРИЈА

Пансион
Апартмани Wolf Vienna, Аустрија Пансион
Пансион
Хостел Aowien Vienna, Аустрија Пансион
Пансион
Гарсоњера Bandgasse Vienna, Аустрија Пансион
Пансион
Mотел Motel22 Vienna, Аустрија Пансион
Пансион
Апартмани Wolf Vienna, Аустрија Пансион
Пансион
Хостел Aowien Vienna, Аустрија Пансион
Пансион
Гарсоњера Bandgasse Vienna, Аустрија Пансион
Пансион
Mотел Motel22 Vienna, Аустрија Пансион
Пансион
Апартмани Wolf Vienna, Аустрија Пансион
Пансион
Хостел Aowien Vienna, Аустрија Пансион
Пансион
Гарсоњера Bandgasse Vienna, Аустрија Пансион
Резервација овог смештаја у Vienna, Аустрија није доступна на овој веб страници јер њен власник није одабрао ову опцију. Али постоји промоција вебсаита Пансион Wild Vienna укључујући и контактирање смештаја Е-поштом или телефоном. Посетите овај вебсаит за додатне информације о ценама и резервисању смештаја, о контакт подацима и специјалним понудама:

Након што сте БЕСПЛАТНО направили ову веб страницу на овом интернет порталу, њезино оглашавање започет ће одмах на готово свим страницама овог портала, а такођер се може претраживати користећи Бобораз веб образац (интерни претраживач). Ако имате властиту веб локацију и повезали сте је с овом интернет страницом за изнајмљивање смештаја, добит ћете и бесплатну повратну везу ('backlink') која ће омогућити брже индексирање ваше веб странице, као и повећати органски промет, помоћи у изградњи робне марке, побољшању ауторитета домене. Све то заједно, као резултат синергијског заједничког деловања ових кључних чинилаца, доводи до вишег ранга и рејтинга на претраживачима. Доступна је и Веб Аналитика: Број Посетилаца и Преглед Статистике. Посетите Веб Страницу:

Статистика: Види Пoсeћeнe СтрaницeКонтактирајте смештај Пансион Wild Vienna, Аустрија телефоном:

+43 1 40 65 174

Контактирајте смештај електронском поштом:

Ваша Е_Пошта:

Пoл

Имe:

Прeзимe:

Телефон:

Држaвa:

Koликo Дaнa:

Текст Е_Поштe:

Пансион

Заштитни Код:

Имате ли смештај за изнајмљивање? Онда, унапредите туризам у вашем граду понудом и представљањем Вашег смештаја на једној веб страници попут ове на интернет порталу:

www.boboraz.com

Погледајте прототип једнога завршенога вебсаита: ЈУРТА JURTA FREEDOM, ШШ-НЕПОЗНАТО

Ако желите делити ову веб страницу онда користите иконе друштвених медија приказане испод овог текста:

            Share      Share