applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Accommodatie in Antalya, Pensioen Camel Antalya, Turkije Accommodatie, www.boboraz.com, Antalya Pensioen, Pensioen Antalya 
Antalya, Antalya, Antalya, Antalya, Antalya, Antalya, Antalya, Antalya,


Web-Statistieken:

Pensioen Camel Antalya, Turkije

Kılınçarslan, Zafer Sk. No:9, Kaleici, 07100 Antalya, TurkijePensioen

tel:

Pension Camel, gelegen in het centrum van de oude binnenstad van Kaleici, Antalya. Het Pension Camel Antalya biedt ook een selectie boeken in verschillende talen. Gasten kunnen in de lobby schaken en backgammon spelen. Kaleici is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in musea, de smalle straatjes van de oude stad verkennen en genieten van de charmes van de mediterrane stranden.

De kamers van het Camel Pension Antalya zijn eenvoudig ingericht, maar uitgerust met een satelliettelevisie, airconditioning, een kluisje en een minikoelkast. De kamers van deze accommodatie in Antalya beschikken over een eigen badkamer met een douche en gratis toiletartikelen. De appartementen van het Camel Pension Antalya hebben ook een keuken met een koelkast, serviesgoed en kookgelegenheid. Sommige kamers van deze accommodatie in Antalya bieden uitzicht op de tuin.

WiFi is ook beschikbaar in het Camel Pension Antalya en is gratis. Andere faciliteiten van Pension Camel Antalya zijn onder meer bagageopslag, een wisselkantoor, fax- en kopieerservices, een bar en een restaurant. De receptie van Pension Camel Antalya is 24 uur per dag geopend. Inchecken bij het Camel Pension Antalya is van 14:00 tot 23:59 uur en het uitchecken eindigt om 00:00 uur.

Turkije, Antalya, Pensioen Camel

Deze accommodatie in Antalya, Turkije is geopend gedurende het hele jaar.

Valuta: € Kies

De onderstaande prijzen zijn voor het verblijf van twee personen in een tweepersoonskamer van het Camel Pension Antalya, Turkije.

Prijzen: Camel Pensioen Antalya, Turkije

Een Persoon: 24 $

Januari

28$

Februari

28$

Maart

28$

April

28$

Mei

28$

Juni

30 $

Juli

32 $

Augustus

32$

September

28$

Oktober

28$

November

28$

December

28$

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze ( Pensioen Camel Antalya, Turkije ) :

Bekijk de demo-slider (in 20 foto's) om een GRATIS webpagina te maken voor het huren van woonruimte op het internetportaal: WWW.BOBORAZ.COM
Gratis een webpagina maken en ontvang een gratis backlink: GRATIS WEBSITEBOUWER VOOR ACCOMMODATIEVERHUUR BIJ www.boboraz.com

Antalya,


Antalya, Turkije, Camel Pensioen

Zie de Locatie van deze Accommodatie in Antalya, Turkije op de Google Map

Soort van Renting: Pensioen

Naam van de Accommodatie: Camel

Stad: Antalya

Land: Turkije Turkije

Aantal Kamers in Pensioen Camel Antalya, Turkije: 8

Huisdieren: Toegestaan op het Voorafgaand Aanvraag

Eten Info: Geen Keuken
Boarding Info: Ontbijt op Aanvraag

Gast Residence Vergoedingen: Nee

ACCOMMODATIE IN ANTALYA, TURKIJE

Pensioen
Hostel Gold Coast Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Pensioen Sakin Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Pensioen Nas Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Hotel Kartal Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Hotel Kosk Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Pensioen Ersoy Efe Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Pensioen Sabah Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Pensioen Ersoy Ak Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Hotel Kumluca Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Hostel Gold Coast Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Pensioen Sakin Antalya, Turkije Pensioen
Het boeken van deze accommodatie in Antalya, Turkije is niet beschikbaar op deze webpagina omdat de eigenaar deze optie niet heeft geselecteerd. Neem contact op met de accommodatie Pensioen Camel Antalya per telefoon.

http://www.boboraz.com/login/index.php

Zodra u deze webpagina GRATIS op dit internetportaal heeft aangemaakt, zal er onmiddellijk op bijna alle pagina's van dit portaal worden geadverteerd en kunnen ook worden doorzocht met behulp van het Boboraz-webformulier (interne zoekmachine). Als u uw eigen website heeft en deze hebt gekoppeld aan deze webpagina voor accommodatieverhuur, ontvangt u ook een gratis backlink waarmee u uw webpagina sneller kunt indexeren, organisch verkeer kunt genereren, een merk kunt opbouwen en de domeinautoriteit kunt verbeteren. Dit alles samen leidt als gevolg van de synergetische gezamenlijke actie van deze sleutelfactoren tot een hogere ranking in zoekmachines. Het is beschikbaar Web-Analytics: Aantal Bezoeken en Samenvatting van Statistiek. Bezoek Web Pagina:

Web-Statistieken: Zie Bezochte Pagina'sNeem contact op met de accommodatie Pensioen Camel Antalya, Turkije per telefoon:

+90 535 732 7149

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze op het internetportaal:

www.boboraz.com

Zie prototype van een voltooide website: YURTA JURTA FREEDOM, ZZ-ONBEKEND

Als u deze webpagina wilt delen gebruikt u de pictogrammen voor sociale media die onder deze tekst worden weergegeven:

            Share      Share