applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Accommodatie in Antalya, Pensioen Sabah Antalya, Turkije Accommodatie, www.boboraz.com, Antalya Pensioen, Pensioen Antalya 
Antalya, Antalya, Antalya, Antalya, Antalya, Antalya, Antalya, Antalya,


Web-Statistieken:

Pensioen Sabah Antalya, Turkije

Kilicaslan Mh. Hesapci Sk. No:60, Kaleici, 07100 Antalya, TurkijePensioen

tel:

Pension Sabah ligt in de oude stad Antalya (Kaleici), in de buurt van de Broken Minaret (in het Turks Kesik Minare). Het stadscentrum, de haven en het stadspark liggen op slechts 500 meter afstand van deze accommodatie in Antalya. Sabah Pension Antalya biedt een grote verscheidenheid aan schone, gezellige kamers in een paar prijsklassen. Alle kamers van het Pension Sabah Antalya hebben een badkamer met douche en toilet.

De kamers in deze accommodatie in Antalya zijn voorzien van airconditioning / verwarming, kabel-tv en gratis draadloos internet in de openbare ruimtes. Het buitenzwembad is een ware decoratie van het Sabah Pension Antalya. De schaduwrijke binnenplaats is een perfecte plek om af te spreken met andere gasten van deze accommodatie in Antalya. De huisgemaakte maaltijden in de Yemenli Restaurant Café Bar zijn superieur in vergelijking met wat u in lokale restaurants aantreft. Vegetarische gerechten zijn ook beschikbaar in deze accommodatie in Antalya.

Concurrerende prijzen voor rondleidingen, fiets- en autoverhuur worden ook aangeboden bij het Pension Sabah Antalya. De receptie van deze accommodatie in Antalya is de hele nacht geopend. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven van Antalya, op 14 km afstand van Pension Sabah Antalya. Tegen een toeslag is er een pendeldienst van / naar de luchthaven beschikbaar. Inchecken bij het Sabah Pension Antalya is vanaf 11.30 uur en uitchecken is van 10.30 - 11.00 uur.

Turkije, Antalya, Pensioen Sabah

Deze accommodatie in Antalya, Turkije is geopend gedurende het hele jaar.

Valuta: Verenigde Staten van Amerika - us Kies

De onderstaande prijzen zijn informatief en bedoeld voor verblijf van twee personen in het Sabah Pension Antalya, Turkije.

Prijzen: Sabah Pensioen Antalya, Turkije

Een Persoon: 28$

Januari

32$

Februari

32$

Maart

32$

April

32$

Mei

32$

Juni

36$

Juli

36$

Augustus

36$

September

34$

Oktober

32$

November

32$

December

32$

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze ( Pensioen Sabah Antalya, Turkije ) :

Bekijk de demo-slider (in 20 foto's) om een GRATIS webpagina te maken voor het huren van woonruimte op het internetportaal: WWW.BOBORAZ.COM
Gratis een webpagina maken en ontvang een gratis backlink: GRATIS WEBSITEBOUWER VOOR ACCOMMODATIEVERHUUR BIJ www.boboraz.com

Antalya,


Antalya, Turkije, Sabah Pensioen

Zie de Locatie van deze Accommodatie in Antalya, Turkije op de Google Map

Soort van Renting: Pensioen

Naam van de Accommodatie: Sabah

Stad: Antalya

Land: Turkije Turkije

Aantal Kamers in Pensioen Sabah Antalya, Turkije: 6

Huisdieren: Niet Toegestaan

Eten Info: Inclusief Ontbijt
Boarding Info: Ontbijt Boarding

Gast Residence Vergoedingen: Nee

ACCOMMODATIE IN ANTALYA, TURKIJE

Pensioen
Pensioen Ersoy Efe Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Pensioen Camel Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Pensioen Nas Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Pensioen Ersoy Ak Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Hotel Kartal Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Hotel Kosk Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Pensioen Sakin Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Hotel Kumluca Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Hostel Gold Coast Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Pensioen Ersoy Efe Antalya, Turkije Pensioen
Pensioen
Pensioen Camel Antalya, Turkije Pensioen
Het boeken van deze accommodatie in Antalya, Turkije is niet beschikbaar op deze webpagina omdat de eigenaar deze optie niet heeft geselecteerd. Neem contact op met de accommodatie Pensioen Sabah Antalya per e-mail of per telefoon.

http://www.boboraz.com/login/index.php

Zodra u deze webpagina GRATIS op dit internetportaal heeft aangemaakt, zal er onmiddellijk op bijna alle pagina's van dit portaal worden geadverteerd en kunnen ook worden doorzocht met behulp van het Boboraz-webformulier (interne zoekmachine). Als u uw eigen website heeft en deze hebt gekoppeld aan deze webpagina voor accommodatieverhuur, ontvangt u ook een gratis backlink waarmee u uw webpagina sneller kunt indexeren, organisch verkeer kunt genereren, een merk kunt opbouwen en de domeinautoriteit kunt verbeteren. Dit alles samen leidt als gevolg van de synergetische gezamenlijke actie van deze sleutelfactoren tot een hogere ranking in zoekmachines. Het is beschikbaar Web-Analytics: Aantal Bezoeken en Samenvatting van Statistiek. Bezoek Web Pagina:

Web-Statistieken: Zie Bezochte Pagina'sNeem contact op met de accommodatie Pensioen Sabah Antalya, Turkije per telefoon:

+90 555 365 83 76

Neem contact op met de accommodatie per e-mail:

Uw E-mail:

Geslacht

Naam:

Achternaam:

Telefoon:

Land:

Hoe veel dagen:

Tekst van e-mail:

Pensioen

Controleren Code:

Heeft u accommodatie te huur? Dan kunt u toerisme in uw stad door aanbod en presentatie uw accommodatie op een webpagina zoals deze op het internetportaal:

www.boboraz.com

Zie prototype van een voltooide website: YURTA JURTA FREEDOM, ZZ-ONBEKEND

Als u deze webpagina wilt delen gebruikt u de pictogrammen voor sociale media die onder deze tekst worden weergegeven:

            Share      Share