applShared-getArrayOfLodgingsDiashow-getArrayAsString-NO RECORDS: /var/sentora/hostdata/admin/public_html/boboraz_com/arch/page/2019/smestaj/arrayOfLodgingsYear
Smještaj u Budva, Vila Jovana Budva, Crna Gora Smještaj, www.boboraz.com, Budva Vila, Vila Budva  
Budva, Budva, Budva, Budva, Budva, Budva, Budva, Budva,


Statistika:

Vila Jovana Budva, Crna Gora

Primorskog Bataljona 24, 85310 Budva, Crna GoraVila

tel:

Villa Jovana nalazi se u mirnom dijelu Budve, Crna Gora (Primorskog bataljona 24 / Gospoština 24), samo 300 metara od starog grada Budve i pola kilometra od plaže. Ovaj crnogorski Majami privlačeći horde odmorista najposjećenije je odredište ove male zemlje. Grci su ga osnovali u četvrtom stoljeću prije Hrista, a zatim su ga tokom srednjeg vijeka utvrdili Mlečani, ovo graciozno srednjovjekovno jezgro sa svojim pješčanim plažama i živahnim noćnim životom čini srce budvanske rivijere.

Pansion Jovana Villa Budva nudi dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne sobe kao i apartmane svih vrsta. Klimatizirane sobe vile Jovana Budva opremljene su televizorom i imaju vlastito kupatilo. WiFi je također dostupan u vili Jovana Budva i besplatan je. S balkona ovog smještaja u Budvi pruža se prekrasan panoramski pogled na okolne planine ili pogled na more. Najam automobila dostupan je i u hotelu Jovana Villa Budva.

Osim pansiona Villa Jovana, dodatni kapacitet soba dostupan je na nekoliko lokacija na rivijeri. Za dodatne informacije obratite se Jovani Villa Budva putem e-pošte ili telefonom. Ovaj smještaj u Budvi organizira također turističke izlete, rafting, kao i prijevoz svojih gostiju uz nadoplatu. Najbliža zračna luka je aerodrom Tivat, koji je udaljen 19 km od vile Jovana Budva, Crna Gora. Prijava u ovaj smještaj u Budvi je od 13:00 - 20:00, a odjava od 08:00 - 10:00.

Crna Gora, Budva, Vila Jovana

Ovaj smještaj u Budva, Crna Gora je otvoren tokom čitave godine.

Valuta: € Izaberite

Cijene u Vili Jovana Budva, Crna Gora navedene dole su po os

Cijene: Jovana Vila Budva, Crna Gora

Jedna Osoba: 15 €

Siječanj

12 €

Veljača

12

Ožujak

12

Travanj

13

Svibanj

14

Lipanj

16 €

Srpanj

20

Kolovoz

20

Rumeni

18

Listopad

15

Studeni

12

Prosinac

12 €

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj veb stranici poput ove ( Vila Jovana Budva, Crna Gora ) :

Pogledajte jedan demo diašou za građenje BESPLATNO veb stranice za izdavanje smještaja na internet portalu: WWW.BOBORAZ.COM
Besplatno napravite veb stranicu i ostvarite besplatan povratni link: GRADITELJ BESPLATNIH VEB STRANICA ZA IZNAJMLJIVANJE SMJEŠTAJA KOD www.boboraz.com

Budva,


Budva, Crna Gora, Jovana Vila

Pogledajte Lokaciju ovog Smještaja u Budva, Crna Gora na Google Mapi

Vrsta Smještaja: Vila

Naziv Smještaja: Jovana

Grad: Budva

Država: Crna Gora Crna

Broj Soba u Vila Jovana Budva, Crna Gora: 1

Kućni Ljubimci: Ne Dopušteni

Info o Ishrani: Nema Kuhinje
Pun Pansion: Nema Švedskoga Stola

Gost Boravišne Takse: Ne

SMJEŠTAJ U BUDVA & CRNA GORA

Vila
Apartman Lucic Zelenika, Crna Gora Vila
Vila
Apartman Casa Pineta Ulcinj, Crna Gora Vila
Vila
Pansion Ivanovic Becici, Crna Gora Vila
Vila
Soba u Kući Caslav Sutomore, Crna Gora Vila
Vila
Apartman Sun Ulcinj, Crna Gora Vila
Vila
Apartman Lungo Ulcinj, Crna Gora Vila
Vila
Vila Nina Ulcinj, Crna Gora Vila
Vila
Pansion Dragic Sutomore, Crna Gora Vila
Vila
Soba u Kući Zorica Herceg Novi, Crna Gora Vila
Vila
Apartman Lucic Zelenika, Crna Gora Vila
Vila
Apartman Lucic Zelenika, Crna Gora Vila
Rezervacija ovog smještaja u Budva, Crna Gora nije dostupna na ovoj veb stranici jer njen vlasnik nije odabrao ovu opciju. Ali postoji promocija vebsaita Vila Jovana Budva uključujući i kontaktiranje smještaja E-poštom ili telefonom. Posjetite ovaj vebsait za dodatne informacije o cijenama i rezerviranju smještaja, o kontakt podacima i specijalnim ponudama:

Nakon što ste BESPLATNO napravili ovu veb stranicu na ovom internet portalu, njezino oglašavanje započet će odmah na gotovo svim stranicama ovog portala, a također se može pretraživati koristeći Boboraz veb obrazac (interni pretraživač). Ako imate vlastitu veb lokaciju i povezali ste je s ovom internet stranicom za iznajmljivanje smještaja, dobit ćete i besplatnu povratnu vezu ('backlink') koja će omogućiti brže indeksiranje vaše veb stranice, kao i povećati organski promet, pomoći u izgradnji robne marke, poboljšanju autoriteta domene. Sve to zajedno, kao rezultat sinergijskog zajedničkog djelovanja ovih ključnih činilaca, dovodi do višeg ranga i rejtinga na tražilicama. Dostupna je i Veb Analitika: Broj Posjetilaca i Pregled Statistike. Posjetite Veb Stranicu:

Statistika: Vidi Posjećene StraniceKontaktirajte smještaj Vila Jovana Budva, Crna Gora telefonom:

+382 68 14 11 86

Dugmad društvenih mreža, prikazana ispod ovog teksta, nisu za dijeljenje ove veb stranice ili vaših utisaka o ovom vebsaitu već za kontaktiranje ovog smještaja u Budva, Crna Gora. Budući da se internetska veza koristi umjesto minuta vašeg telefonskog plana, u većini slučajeva, ovakav način uspostavljanja veze je jeftiniji od uobičajenih načina, pogotovo ako se pozivate preko granica. Da biste mogli koristiti ove veze kao i da korištenje ovih kanala komunikacije uistinu bude jeftinije, pretpostavlja se da imate aktivan račun kao i ove aplikacije instalirane na vašem pametnom telefonu ili personalnom računaru:

Smještaj   Smještaj   Smještaj   Smještaj  

Kontaktirajte smještaj elektronskom poštom:

Vaša E_Pošta:

Pol

Ime:

Prezime:

Telefon:

Država:

Koliko Dana:

Tekst E_Pošte:

Vila

Zaštitni Kod:

Imate li smještaj za iznajmljivanje? Onda, unapredite turizam u vašem gradu ponudom i predstavljanjem Vašeg smještaja na jednoj veb stranici poput ove na internet portalu:

www.boboraz.com

Pogledajte prototip jedne završene web stranice: JURTA JURTA FREEDOM, ZZ-NEPOZNATO

Ako želite dijeliti ovu veb stranicu, tada koristite ikone društvenih medija prikazane ispod ovog teksta:

            Share      Share